Læs den officielle beskrivelse

University lederskab er leveret af en task force bestående af rektor, vice-rektorer tre direktør for ordentlige råd ph.d. og tre dekaner. Universitetet har en æres præsident og en præsident af Senatet.

UAUIM er organiseret i:

  • Tre fakulteter: fakultetet for arkitektur, Institut for Urbanism og Arkitektur Institut for Interior - IOSUD-UAUIM / institution, der afholder ph.d.-studier. Det samlede antal studerende er omkring 3000 pr skoleår.

Adgang til alle kurser er fra konkurrencemyndigheder studier.

Studerende kan modtage stipendier og sociale tilskud fra budgetmidler, der er fastsat i overensstemmelse med regler udstedt årligt af Undervisningsministeriet og forordning UAUIM. Også stipendier tildeles økonomisk støtte fra sponsorer studerende med fremragende resultater i visse studieområder.

Formativ tilbyde forskellige fakulteter og uddannelser er støttet af lærere i de ni afdelinger i UAUIM dækker forskellige fagområder.

Forskningen udføres af fem forskningscentre i Bukarest og i landet: Center for forskning, design, ekspertise og Consulting (CCPEC) Arkitekt-og Urban Studies Center (SCF), Center of Excellence i Image Studier (CESI) Center for Excellence i Urban Planning (CEU), Center for folkelig arkitektur Studier (CSAV, der er baseret i Dealu Beautiful-Schönberg, Sibiu).

HISTORIE

Universitetet for arkitektur og byplanlægning "Ion Mincu" er den ældste og den førende stat universitetsinstitution dedikeret uddannelse specialister i arkitektur og urbanisme i Rumænien. Det er også efterfølgeren til hinanden former for videregående uddannelse påbegyndt arkitektur tæt relateret til moderne Rumænien løfte og sætte sine nye institutionelle strukturer og kulturer i den anden halvdel af det nittende århundrede.

Arkitektur Uddannelse blev etableret i Rumænien under dekret af 1 okt 1864 af prins Alexandru Ioan Cuza navnet "School of broer og veje, mig og arkitektur". Denne første del af arkitektur forsvandt hurtigt fra manglende midler. I 1892 Styregruppen for Society of rumænske Architects har besluttet at udgøre under sit regi, en privat skole for arkitektur. Dette blev formaliseret som offentlig uddannelse, som National Arkitektskole, Institut for School of Fine Arts i Bukarest, den uddannelsesreform i 1897.

Senere, i 1904 blev det en selvejende institution under navnet Superior Arkitektskole. I 1931 blev skolen omdøbt Academy of Architecture. Arkitektonisk uddannelse har fået første lov af sin egen i 1932, cand.jur tilsvarende Academy of Architecture i universitetet, og jeg holder titel; nye lov også reguleret og bære den rigtige titel og erhverv arkitekt i Rumænien. I 1938 Academy of Architecture blev stiftet med en ny titel - fakultetet for arkitektur - Polytechnic i Bukarest struktur. Hertil kommer, mellem 1943 og 1948 arbejdede han en specialisering i Byplanlægning afdelingen. Løsrevet fra det polytekniske i 1948, fakultetet for arkitektur blev uafhængig institution for videregående uddannelser, med titlen "Institute of Architecture". Efter en kort periode i 1949 blev instituttet indarbejdet under navnet fakultetet for arkitektur-og Byggestyrelsen Institut, nyetablerede.

I 1952 fakultetet for genvandt sin uafhængighed, som Institute of Architecture. Ved dekretet. 147/1953 Instituttet har fået navnet Ion Mincu. Under denne overskrift institutionen fungerede indtil 2000, hvor efter beslutningen på universitetet Senatet, blev navnet ændret til Universitetet for arkitektur og byplanlægning "Ion Mincu", som er i dag den officielle titel. Ændring af navn blev pålagt af ændringer som følge af behovet for at diversificere den pædagogiske tilbud. College of Architecture er den nuværende efterfølger af den gamle Kunstakademiets Arkitektskole, og siden 1990 to nye fakulteter blev etableret: 1997 - Institut for Planlægning, 2003 - Det Interior Architecture.

Internationalt samarbejde, mobilitet og udenlandske gæster: UAUIM har bilaterale samarbejdsaftaler og Erasmus over 80 arkitektskoler i Europa, Asien, Latinamerika og USA, kontrakter, der letter mobiliteten for studerende og lærere.

UAUIM er medlem af: AEEA / EAAE (den europæiske sammenslutning af skoler for arkitektur), EUA (European University Association), IAU (International Association of Universities), AESOP (sammenslutningen af ​​europæiske skoler for planlægning) Elia (European League skoler Art), ACES (Alliancen af ​​Europæiske arkitektskoler Central), ELASA (den europæiske sammenslutning af studerende i landskabet), UNISCAPE (europæiske universiteter Netværk for Gennemførelse af European Landscape Convention i Firenze, 2000), IAESTE (International Association for Exchange of Practice tekniske områder).

Programmer undervist i:
Engelsk
Rumænsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)

Facultatea de Urbanism din Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, este singura facultate din Romania care organizeaza Programe Masterale de tip B ... [+]

Facultatea de Urbanism din Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, este singura facultate din Romania care organizeaza Programe Masterale de tip Bologna, acreditate ARACIS si recunoscute la nivel european, precum si de Registru Urbanistilor din Romania, pentru acordarea dreptului de semnatura.

Programele Masterale au drept obiectiv principal, studiul si cercetarea integrata in domeniul urban, al amenajarii teritoriului si al dezvoltarii regionale, al peisajului (semi-natural, antropic si cultural), al mobilitatii si managementului urban sau al politicilor publice, prin specializarea in cadrul unor echipe transdisciplinare.

Programele se adreseaza nu numai absolventilor de urbanism, arhitectura si peisagistica, ci si absolventilor din diferite domenii conexe, astfel incat sa se poata forma echipe transdisciplinare pentru granturi, cercetari si proiecte europene, cu specialisti absolventi de licenta din domenii diverse, precum: geografie, constructii, drept, management, marketing, horticultura, silvicultura, economia mediului, stiinte politice si administratie publica, sociologie, psihologie, istorie, antropologie, etnografie, etc. (in acord cu specialitatea masterelor). ... [-]

Rumænien Bucharest
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)

Denne Arkitektur Program er den direkte efterkommer af den første rumænske højere Kunstakademiets Arkitektskole, der blev grundlagt i 1892. ... [+]

Formålet med programmet

Denne Arkitektur Program er den direkte efterkommer af den første rumænske højere Arkitektskolen, der blev grundlagt i 1892. Den 6-årige Architecture Program (Bachelor og Master integreret) er akkrediteret af ARACIS (rumænske agentur for Quality Assessment i videregående uddannelser), Det Europæiske Fællesskab (siden 2008) samt af RIBA (Royal Institute of British Architects, da 1997). Den nuværende struktur i den formative proces for fremtidige arkitekter er en syntese af traditionen i den historiske Arkitektskolen i Bukarest den ene side og den up-to-date bevilling modernitetens på den anden side, i harmoni med området for moderne arkitektonisk uddannelse i verden. De betydelige mutationer, der har præget udviklingen i det moderne samfund i de seneste årtier på internationalt plan har gjort indlysende nødvendighed, at den pædagogiske proces skal opfylde nye krav, orientere hen imod en arkitektonisk uddannelse: - der imødekommer hurtigt skiftende værdier i moderne kultur, hverdagen og aktuelle holdninger; - Der er følsom over for den ekstremt hurtige fremskridt af informationsteknologi; - Der er opmærksom på den voksende ustabilitet på arbejdsmarkedet og den mere og mere specialiserede faglige praksis; - Der er rustet til eksplosion af nye byggematerialer og teknologier; - Der er opmærksom på den hurtige forringelse af naturlige miljø og nødvendigheden af ​​at skabe en mere energieffektiv og mere bæredygtigt bygget miljø; - Der er følsom over for de traditionelle værdier og lokal identitet; - Der fremmer kreativitet som udtryk for den moderne bidrag til berigelse af den eksisterende bymæssige kontekst. ... [-]

Rumænien Bucharest
Oktober 2019
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk