Læs den officielle beskrivelse

Vores universitet er en dynamisk og traditionel institution med dybe rødder i Centraleuropa og stærke internationale akademiske bånd. Dens oprindelse går tilbage til 1581, hvilket gør den til den ældste institution for videregående uddannelser i Rumænien. Det er også den største rumænske universitet (Ca. 40.000 studerende og 1.700 fakultetets ansatte), der ligger ved sammenløbet af det østlige og vestlige kulturer. Som en akademisk offentlig institution, har til formål at fremme og støtte udviklingen af ​​specifikke kulturelle komponenter i det lokale, regionale, nationale og internationale samfund.

Beliggende i et geografisk område kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​forskellige etniske og religiøse grupper, de fordele universitet fra et multikulturelt og flersproget miljø, der giver sin unikke karakter, og det tilbyder komplette undersøgelser i Rumænsk, UngarskOg German.

Hertil kommer, at universitetet lægger betydelig vægt på sprogkundskaber og uddannelsesprogrammer i udbredte sprog, derfor er det tilbyder en bred vifte af internationalt konkurrencedygtige BA, MA og Ph.D. programmer i Engelsk, French eller Italiensk. Også, for at give alle studerende at studere på mindst et fremmedsprog, University giver sprogcentre (Lingua Sprog Center og Alpha Sprog Center) og 21 kulturhuse.

Moderne Bygninger og High-Tech Laboratorier

Universitetets aktiver omfatter moderne bygninger, der er udstyret med laboratorier ved høje tekniske standarder, biblioteker, sports- og fritidsfaciliteter. Hvert fakultet, kulturelle centrum, og forskningsinstitut har sit eget bibliotek, alle bliver koordineret af Centralbibliotek. Vi leverer også høj kvalitet support, 15 sovesale (med en samlet kapacitet på 5.000 pladser), spisesteder (2 restauranter og 4 cafeterier), museer (Academic Museum, mineralogiske Museum, Zoologisk Museum, University Memorial Park, Museum of Palæontologi og stratigrafi) , kulturcentre, sprogcentre og andre faciliteter, såsom Botanisk Have, eller Sports Park.

Enestående Uddannelses- og forskningsfaciliteter

Vores studerende har gavn af udestående uddannelses- og forskningsmuligheder under vejledning af en veletableret videnskabeligt personale. Forskning har løbende og grundigt blevet forfremmet langs vores Universitets eksistens, og derfor har laboratorier og forskningscentre på internationalt videnskabelige relevans blevet oprettet. I den forbindelse har Universitatea Babeş-Bolyai foretaget betydelige investeringer på forskningsområdet, for at øge dens ydeevne og international synlighed.

Vivid & Colourful Studieliv

Cluj-Napoca er virkelig en universitetsby animeret af et levende og farverige kulturelle liv og underholdningsmuligheder. Det giver både studerende og dens lange levetid stående beboere forskellige museer (historie, kunst, Etnografi, Apotek, Lingvistik rumænske National Opera House og ungarske Opera House, Puppet Theater), fritid parker, biografer og film komplekser, indkøbscentre (Iulius Mall og Polus Mall) og indkøbscentre (Central, Sora). Årligt, vores by værter internationale og europæiske filmfestivaler (Transsylvanien Film Festival, Night of Ad Eaters) og forskellige musikfestivaler (Musikalsk efterår i Cluj), hvilket forener folk fra forskellige dele af verden i én eneste multietnisk og multikulturelt indsamling.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Tysk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Ungarsk
  • Rumænsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Uddannelse af kandidatstuderende i Advance Chemical Process Engineering er baseret på en moderne curriculum sammenlægning viden fra eksakte videnskaber, informationstekno ... [+]

Uddannelse af kandidatstuderende i Advance Chemical Process Engineering er baseret på en moderne curriculum sammenlægning viden fra eksakte videnskaber, informationsteknologi og teknik, suppleret med molekylært design. På baggrund af de opnåede viden vil kandidat mester ingeniører kunne anvende begreber og metoder til avancerede computerstøttet procesteknik i industrien, pilot- eller laboratorium målestok.

Studieafgifter

EU, EØS-land og Schweiz borgere:

Studieafgift kvante er den samme som for de rumænske borgere: 2500 lei / akademiske år. Studieafgiften kan betales i fire lige store rater.

For borger fra lande uden for EU:

Studieafgift quantum for et akademi... [-]
Rumænien Cluj-Napoca
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Avanceret matematik fokuserer på studiet og skabelse af matematiske og beregningsmæssige værktøjer bredt gældende inden for videnskab og teknik, og om deres anvendelse i ... [+]

Avanceret matematik fokuserer på studiet og skabelse af matematiske og beregningsmæssige værktøjer bredt gældende inden for videnskab og teknik, og om deres anvendelse i løsningen af ​​udfordrende problemer i disse og beslægtede områder.

Fra økologisk modellering til mekanik, fra statistisk analyse til matematisk økonomi, områder af undersøgelsen er forskelligartede. Denne kandidatuddannelse tilbyder avanceret teoretisk viden på dette komplekse og dynamiske domæne.

Core obligatoriske kurser

Kvalitativ teori af ordinære differentialligninger; Gruppe teori og applikationer; Matematiske metoder i fluid mekanik; Metode for den matematiske forskning; Lineære partielle differentialligninger; Teknikker til funktion tilnærmelse; Ringe og moduler; Anvendt lineær analyse; Kompleks analyse på og højere dimensioner; Algebraisk topologi; Homologisk algebra.... [-]

Rumænien Cluj-Napoca
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Den 2 års kandidatuddannelse giver avanceret teoretisk og praktisk uddannelse inden for beregningsmæssige fysik, med vægt på computerbaseret modellering og simulering af ... [+]

Den 2 års kandidatuddannelse giver avanceret teoretisk og praktisk uddannelse inden for beregningsmæssige fysik, med vægt på computerbaseret modellering og simulering af fysiske processer og fænomener.

Den er baseret på en moderne curriculum sammenlægning avanceret viden om den klassiske fysik, moderne fysik, beregningsmæssige fysik med tværfaglige applikationer og grundlæggende i moderne programmeringssprog begreber og sprog. Kandidatuddannelsen giver udviklingen af ​​avancerede programmering kapaciteter og algoritmisk tænkning og brug af software til numerisk og symbolsk beregning.

Desuden giver det mulighed for at anvende avancerede numeriske og simulation metoder inden for videnskab og økonomi, for at finde løsning af komplekse problemer og optimal beslutningstagning, og til at designe og styre komplekse forsknings- og udviklingsprogrammer. Kandidatuddannelsen har til formål at give de studerende de nødvendige redskaber til yderligere ph.d.-studier og til at blive professionelle eksperter på området gennem fortsat faglige uddannelsesprogrammer.... [-]

Rumænien Cluj-Napoca
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Kandidatuddannelsen sigter på at give de studerende med de nødvendige redskaber til yderligere ph.d.-studier og faglig aktivitet ... ... [+]

Kandidatuddannelsen sigter på at give de studerende med de nødvendige redskaber til yderligere ph.d.-studier og faglig aktivitet.

programmets målsætninger

Erhvervelse af teoretisk, applicative og praktisk viden i: - komplekse systemer modellering baseret på matematiske begreber og metoder, og om programmering begreber og teknikker.

Programmering og brug på / af beregningsmetoder systemer, især dem med høj ydeevne, som er nødvendige for at løse virkelige liv problemer og til simulering af komplekse problemløsninger. Udvinding (data-analyse, viden-opdage) og visualisering af "big data" til beregning problemer, statistiske fortolkninger, beslutningsprocesser, eller til videnskabelige instrumenter. Applikativ videnskabelige domæner, hvor der anvendes højtydende systemer. Analyse og forbedring af software processer. Professionel modellering til teamwork såvel som tværfaglige tilgange til forskning og udvikling. Core kurser Programmeringsparadigmer - Parallelle og distribuerede Operativsystemer - Formel Modelling for parallelitet - Avancerede metoder i dataanalyse - Funktionel parallel programmering for big data analytics - Modeller i parallel programmering - General Purpose GPU Programmering - Workflow systemer - Ressource-aware computing - Data Mining - Grid, Cluster og Cloud Computing - Viden Discovery i Wide Area Networks Adgangskrav ... [-]
Rumænien Cluj-Napoca
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Den MA i Medier Kommunikation undervist på engelsk på FSPAC giver de studerende en bedre forståelse af medieteknologier, meddelelser, produktion, distribution og modtagel ... [+]

Den MA i Medier Kommunikation undervist på engelsk på FSPAC giver de studerende en bedre forståelse af medieteknologier, meddelelser, produktion, distribution og modtagelse praksis og udstyrer de studerende med de nødvendige færdigheder til at blive medier konsulenter, medier analytikere, forskere, professionelle kommunikationsspecialister, online-system designere, kampagne ledere eller talsmænd.

Studieordningen har forskningsorienterede kurser, der lægger vægt på anvendelsen af ​​nye værktøjer til indsamling og analyse af data, projektbaserede kurser, der fremmer teamwork og udvikling af faglige kompetencer, færdigheder-orienterede kurser med fokus på udsendelse og digitale medier produktion, webdesign og historiefortælling og teoretiske kurser, der har til formål at kontekstualisere kommunikation, beskriver rammer og diskutere bidragene fra forskellige forskere til medier teori. ... [-]

Rumænien Cluj-Napoca
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Video

Location address
Universitatea Babeş-Bolyai,
Str. Kogălniceanu nr. 1

Cluj-Napoca, Cluj County, 400084 RO
Social Media