Læs den officielle beskrivelse

Politehnica University Timisoara (UPT) Er et af de største tekniske universiteter i Central- og Østeuropa. Det blev grundlagt i 1920 som et svar på behovet for ingeniører inden for rammerne af den økonomiske genopretning i det første verdensomspændende år. I løbet af sin over 95 års eksistens, Politehnica University Timisoara Produceret over 123 000 ingeniører, meget værdsat på nationalt og internationalt plan for deres kompetence.

Studieprogrammerne er organiseret i henhold til Bologna-systemet. Over 12000 studerende er registreret på forskellige niveauer (Bachelor, Master, Doctoral and Postdoctoral), mens ca. 700 lærere og ca. 500 administrative og hjælpeansatte arbejder inden for sine rammer.

Politehnica University Timisoara har 10 fakulteter: Fakultet for Arkitektur og Byplanlægning; Fakultet for Automation og Computing; Fakultet for Byggeri og Anlæg; Fakultet for Kommunikationsvidenskab; Fakultet for Elektroteknologi; Fakultet for Elektronik, Telekommunikation og Informationsteknologi; Fakultet for Industriel Kemi og Miljøteknik; Fakultet for ledelse inden for produktion og transport; Fakultet for Maskinteknik; Det Tekniske Fakultet i Hunedoara.

Politehnica University Timisoara ejer en pædagogisk og forskningsinfrastruktur - bygninger og udstyr - kan sammenlignes med de mest prestigefyldte europæiske universiteter. Vigtige investeringer blev foretaget i løbet af de seneste år. Eleverne af Politehnica Universitet Timisoara har til deres rådighed en moderne student campus, der består af to cafeterier og 16 studentboliger med over 5 500 indkvarteringssteder. Alle 1800 studenteværelser er indrettet, har internetforbindelse og kabel-tv.

Universitetet har Over 250 bilaterale Erasmus + -aftaler og mere end 100 rammeaftaler om samarbejde med universiteter fra hele Europa, men også fra Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. Hvert år udfører mere end 200 studerende en studie eller en industriel placering i udlandet, mens over 100 studerende fra partnerinstitutioner kommer til at studere eller lave en industriel placering under tilsyn af en UPT-koordinator.

Du har til rådighed en bred vifte af campusfaciliteter for at gøre dit ophold på UPT så behageligt og produktivt som muligt.

Visum support. Afdelingen for International Relations giver information og understøtter din ansøgning for at opnå visum og opholdstilladelse. • INDKVARTERING. Vi garanterer overkommelige universitet indkvartering for alle internationale studerende. Værelserne har Internet, TV kabel, et køleskab, møbler og sengetøj, og deles af 2 eller flere studerende. Badeværelser, vaskerum, læsesale og køkkener deles så godt. Alle boliger er inden for gåafstand fra UPT bygninger og byens centrum. Overnatning i boligerne kan leveres tidligst 4 dage før begyndelsen af ​​det akademiske år.

spise tjenester. Studerende kan købe spisebilletter for den studerende cafeterier. Hver kupon sikrer et måltid til en pris på ca.. 2 EUR. I den studerende campus vil du også finde et supermarked, forskellige købmandsforretninger og et bredt udvalg af restauranter. De fleste kollegier har automater.

LÆGEBEHANDLING. Studentpolyklinikken er placeret på Studiekampus og tilbyder gratis lægeundersøgelser og behandlinger i generel medicin, internmedicin og ekkografi, dermatologi, familieplanlægning, gynækologi, otorhinolaryngologi, oftalmologi. Studerende kan også få henvist til specialister på andre områder, når det er nødvendigt.

SPORTSCENTER. Der er to sportshaller rådighed for UPT studerende og ansatte. Du vil få adgang til fitness hal, udendørs fodboldbaner, løbebane, dækket mini-fodboldbaner, indendørs og udendørs swimmingpools med sauna og fitness udstyr, basketball og volleyball domstole, bitumen og skotskternet tennis felter.

BIBLIOTEK. Det Centralbibliotek Politehnica Universitet Timişoara har en omfattende samling af bøger og publikationer, samt relevante videnskabelige databaser. Læsning mellemrum, små gruppe-arbejdsrum, computer-arbejdsområder og relaterede tjenester er tilgængelige for biblioteket kort indehavere. En undersøgelse hal af biblioteket er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

VELKOMMEN ARRANGEMENTER. Udvekslingsstuderende forventes at ankomme en uge før begyndelsen af ​​det akademiske år. De velkommen aktiviteter hjælpe eleverne opleve byen og universitet, tjenesterne og de muligheder, de kan bruge, og samtidig være indskrevet på UPT. Internationale studerende skal deltage i åbningen af ​​det akademiske år og velkommen møde arrangeret i deres fakultet, samt de begivenheder arrangeret af afdelingen for internationale forbindelser.

ANDRE TJENESTER For UPT studerende omfatter: akademiske mentorer for hele studietid, karriere rådgivning og karriere messer, en e-mail adresse, som kan bruges til at logge ind på eduroam (giver gratis internetforbindelse i 74 lande), gratis offentlig transport i Timisoara for studerende under 26 år og for ph.d.-studerende under 30 år, gratis togbilletter inden for rumænsk, rabatter til kulturelle arrangementer.

TOP 10 grunde til at vælge UPT:

 1. Værdi for pengene. Undervisningsgebyrer for både rumænske og internationale studerende er rimelige og overkommelige. Stipendier baseret på akademisk præstation, eller økonomisk behov er også tilgængelige.
 2. Fremragende infrastruktur til undervisning og forskning. Universitetet gør løbende investeringer for at opdatere sin infrastruktur.
 3. Bredt udvalg af uddannelser. UPT tilbyder uddannelser undervist på flere sprog på en lang række områder.
 4. EU-kvalitet af høj kvalitet. Akkrediterede, internationalt anerkendte uddannelser undervist på engelsk, tysk eller fransk.
 5. Høj beskæftigelse af kandidater. Vi har stærke forbindelser med erhvervsklimaet og tilbyder professionelt relevante uddannelser med gode karrieremuligheder efter eksamen.
 6. Fuld støtte under dine studier. Fri adgang til alle universitetets faciliteter, akademisk mentorskab og karrierevejledning.
 7. Kompakt, venlig, centralt beliggende campus. Studieboliger, cafeterier, sportscentre, biblioteket, foredragssalene og laboratorierne er alle beliggende i et kompakt område i nærheden af ​​byens centrum.
 8. Store placering. Timişoara er en sikker, sjov og kulturelt mangfoldig by med et levende kunstnerisk liv og et dynamisk erhvervsliv. Over 40000 rumænske og internationale studerende studerer her for at nå deres karrieremål.
 9. Internationalt perspektiv. Vi byder studerende og gæsteforelæsere velkommen fra en lang række lande og giver vores studerende mulighed for at modtage et stipendium til at studere eller udføre praktikophold i udlandet hos en af ​​vores partnerinstitutioner.
 10. Stærke studentforeninger. Studentforeningerne organiserer mange sociale, akademiske og karriere arrangementer. Studentrepræsentanter er involveret i universitetets beslutningsprocesser.
Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Tysk
 • Fransk
 • Rumænsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Politehnica University Timisoara

Med en 6-årig studieperiode giver den integrerede bachelor- og kandidatgrad i arkitektur et holistisk billede af de komplekse parametre, der definerer arkitekturpraksis. ... [+]

Generel information Krav: Baccalaureat (eller tilsvarende) Varighed: 6 år (12 semestre) Undervisningssprog: Rumænsk Form af undersøgelser: Fuld tid Professionel titel for kandidater: Arkitekt arkitektur

Med en 6-årig studieperiode giver den integrerede bachelor- og kandidatgrad i arkitektur et holistisk billede af de komplekse parametre, der definerer arkitekturpraksis. I løbet af de 12 semestre får de studerende teoretisk, æstetisk og teknologisk viden inden for både arkitektur og bydesign samt fra relaterede og komplementære fag inden for billedkunst, humaniora, teknik og teknologi, som alle giver tilstrækkelig viden til at matche kravene Af de fremtidige kunder.... [-]

Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Rumænsk
Fuldtid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Politehnica University Timisoara

Master of Advanced Design of Steel and Composite Structures (ADS) er et toårigt engelsk underviset studieprogram, der fokuserer på at give deltagerne den tekniske evne og ... [+]

Generel information Krav: Bacheloruddannelse (eller tilsvarende) Varighed: 2 år (4 semestre) Undervisningssprog: Engelsk Form af undersøgelser: Fuld tid Avanceret design af stål og sammensatte strukturer

Master of Advanced Design of Steel and Composite Structures (ADS) er et toårigt engelsk underviset studieprogram, der fokuserer på at give deltagerne den tekniske evne og knowhow til at designe og konstruere sikker stål, komposit stål og betonstrukturer, herunder miljø Aspekter, forbedring af bæredygtigheden og konkurrenceevnen i branchen.

ADS Master Course uddanner specialister på højt niveau i overensstemmelse med behovene og kravene på det internationale arbejdsmarked. Programmet bygger på og supplerer de tidligere bachelor-studier af de studerende med avanceret analyse og design metoder anvendt på stål, komposit stål og komposit strukturer, adressering emner som robusthed af strukturer, brandsikkerhed eller brug af nye strukturelle materialer. Programmet forbereder også eleverne til forskningsaktiviteter.... [-]

Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Politehnica University Timisoara

Kandidatuddannelsen i Automotive Embedded Software er et toårigt studieprogram på engelsk, der giver avanceret viden inden for automatiksystemteknik anvendt til automotiv ... [+]

Generel information

Krav: Bacheloruddannelse (eller tilsvarende) Varighed: 2 år (4 semestre) Undervisningssprog: Engelsk Form af undersøgelser: Fuld tid Automotive Embedded Software

Kandidatuddannelsen i Automotive Embedded Software er et toårigt studieprogram på engelsk, der giver avanceret viden inden for automatiksystemteknik anvendt til automotive embedded software. Kandidater får både en teoretisk baggrund på området og metoderne til praktiske anvendelser for at tilbyde komplette løsninger på praktiske problemer i indlejrede systemer.

De kender og forstår en bred vifte af tekniske applikationer, og de mestrer avancerede færdigheder og kompetencer i design og implementering af indlejrede applikationer dedikeret til høj kompleksitet bilsystemer. ... [-]

Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Politehnica University Timisoara

Masteruddannelsen Avanceret Elektronik i Intelligente Systemer er et toårigt engelsklæret studieprogram, der fokuserer på at producere højtuddannede ingeniører til at dæk ... [+]

Generel information Krav: Bacheloruddannelse (eller tilsvarende) Varighed: 2 år (4 semestre) Undervisningssprog: Engelsk Form af undersøgelser: Fuld tid Avanceret Elektronik i Intelligente Systemer

Masteruddannelsen Avanceret Elektronik i Intelligente Systemer er et toårigt engelsklæret studieprogram, der fokuserer på at producere højtuddannede ingeniører til at dække industriens voksende behov både lokalt og globalt. Studerende kan forbedre deres uddannelse, selv om praktikophold, og ved at arbejde på deres speciale i de mange firmaer med hovedkontor i Timisoara, som er aktive på dette område. Samtidig udvikler programmet eleverne innovation og forskning.

Kurser ... [-]
Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Politehnica University Timisoara

Kandidatuddannelsen i Informationsteknologi er et toårigt engelsklært undervisningsprogram, der fokuserer på at producere højtuddannede ingeniører, der er bekendt med de ... [+]

Generel information Krav: Bacheloruddannelse (eller tilsvarende); Fundamentals of Computer og Software Engineering Varighed: 2 år (4 semestre) Undervisningssprog: Engelsk Form af undersøgelser: Fuld tid informationsteknologi

Informationsteknologi job er blandt de højest betalte og har den højeste jobtilfredshed. Computing er meget ofte forbundet med innovation, og udviklingen inden for computere har tendens til at drive innovation, derfor insisterer vi på at undervise i forsknings- og udviklingsfærdigheder. Mulighederne for den fremtidige udvikling forventes at blive endnu større, end de har været tidligere. Computerkarriere har plads til både samarbejdsarbejde og individuel indsats. ... [-]

Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Politehnica University Timisoara

Master i Kommunikationsnetværk er et toårigt studieprogram på engelsk, der giver den viden og færdigheder, der kræves for at forstå og håndtere de udfordringer, som desig ... [+]

Generel information Krav: Bacheloruddannelse (eller tilsvarende) Varighed: 2 år (4 semestre) Undervisningssprog: Engelsk Form af undersøgelser: Fuld tid Kommunikation Netværk

Master i Kommunikationsnetværk er et toårigt studieprogram på engelsk, der giver den viden og færdigheder, der kræves for at forstå og håndtere de udfordringer, som designere af næste generations kommunikationsnet står overfor, samt at gennemføre anvendte projekter eller foretage forskning i dette område.

Kurserne, laboratorierne og seminarerne behandler moderne teknologier og udfordringer inden for kommunikationsnet. Studerende erhverver kompetencer ved at analysere og integrere på en innovativ måde komplekse oplysninger om kommunikationsnet og tilknyttede felter, evner til at dele ideer, problemløsning og projektudvikling samt tværfaglig forskning.... [-]

Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Politehnica University Timisoara

Kandidatuddannelsen i Software Engineering er et toårigt engelsklært undervisningsprogram, der fokuserer på at give både den viden og de praktiske færdigheder, der kræves ... [+]

Generel information Krav: Bacheloruddannelse (eller tilsvarende); Fundamentals of Computer og Software Engineering Varighed: 2 år (4 semestre) Undervisningssprog: Engelsk Form af undersøgelser: Fuld tid Software engineering

Software er blevet en vigtig del af infrastrukturen, der støtter vores hverdag. Software systemer bliver stadig mere komplekse og dermed vanskeligere at opbygge, men de er emner til stadigt strenge standarder for pålidelighed, sikkerhed og sikkerhed. Samtidig er markedstrykket stigende, udviklingen skal være adræt, og software skal bygges for at udvikle sig. Alt dette kombineret med behovet for avancerede applikationer gør dagens softwareudvikling til en spændende teknisk udfordring. Solid engineering principper er uundværlige for at levere kvalitetsprojekter til tiden. ... [-]

Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Politehnica University Timisoara

Kandidatuddannelsen i Computer Engineering er et toårigt engelsk engelsk underviset studieprogram, der giver eleverne en avanceret viden inden for computertekniksteori og ... [+]

Generel information Krav: Bacheloruddannelse (eller tilsvarende); Fundamentals of Computer og Software Engineering Varighed: 2 år (4 semestre) Undervisningssprog: Engelsk Form af undersøgelser: Fuld tid computer engineering

Computerteknologi er en del af næsten alt, hvad der berører vores liv fra de biler, vi kører, og enheder, vi bruger til kommunikation, i de film vi ser og de måder virksomheder og regeringer beskæftiger os med. Studerende computer engineering vil give eleverne en værdifuld viden om, hvordan man finder effektive og innovative løsninger til stadigt mere komplekse og udfordrende problemer med edb-systemer. Computing job er blandt de højest betalte og har den højeste jobtilfredshed, en computerkarriere der har plads til både samarbejdsarbejde og individuel indsats. ... [-]

Rumænien Timişoara
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
2 Piaţa Victoriei
Timișoara, Timiș County, RO-300006 RO