University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca er efterfølgeren til den prestigefyldte Higher School of Agriculture i Cluj, der blev grundlagt for 145 år siden, i oktober 1869, under navnet Institute of Agronomic Studies, Cluj- Manastur . I 1906 nåede instituttet akademiniveau og blev Academy of Agriculture i Cluj.

Mission

Universitetets mål er at fremme ekspertise inden for uddannelse, forskning og innovation ved primær akademisk grundlæggende og postgraduate uddannelse ved livslang læring og integration inden for det universelle værdisystem i overensstemmelse med kravene i et videnbaseret samfund.

Organisation

University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca består af fakulteter, afdelinger, et bibliotek, forskningsenheder, museer, cafeterier, administrative og tekniske tjenester, institutioner til praktisk træning, rekreation, sociale tjenester osv.

Program og strategier

Udviklingen af et universitet kræver, at visse kvantitative og kvalitative parametre opnås for at sikre stigningen i universitetets præstationer og konkurrenceevne landsdækkende såvel som internationalt.

Faciliteter

Universitetet tilskynder og støtter det kulturelle liv og udøvelsen af sport ved at tilbyde forskellige aktiviteter, så de studerende og lokalsamfundet manifesterer færdigheder og interesser på en behagelig og organiseret måde.

Botanisk have og museer

Agrobotanic Garden ligger i terrænet på USAMV Cluj-campus og beskytter over 1800 vegetabilske arter, der kan beundres af de besøgende. I betragtning af at haven blev oprettet i 1903 i nærheden af ruinerne af et kloster fra XI århundrede, er det sandsynligt, at nogle af de arter, de havde dyrket, blev bevaret, da munkene havde en medicinsk urtehave og et apotek . I begyndelsen, med en overflade på en halv hektar, blev Agrobotanic Garden udvidet i 2007 og nåede den faktiske overflade på næsten 7 hektar.

Oprindeligt designet som samlinger med akademiske uddannelsesmæssige og forskningsformål, er universitetets 3 museer i dag beregnet til at blive besøgt af offentligheden med et uddannelsesmæssigt, informativt og dokumentarisk formål.

Forlag

De videnskabelige resultater valoriseret ved indsamlingen af publikationer fra University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca afspejler målene for uddannelsesmæssig og videnskabelig ekspertise.

Bibliotek

Bibliotekerne repræsenterer det sted, hvor information opbevares, systemiseres og formidles. Derudover har et universitetsbibliotek udover sin funktionelle rolle sjældent en social rolle, idet det er stedet, hvor studerende og professorer udveksler ideer og udtænker nye projekter.

Offentlige filer

University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca er en statsejet højere uddannelsesinstitution. Universitetet fungerer i overensstemmelse med gældende lovgivning og med sit eget charter.

Placeringer

Bună Ziua

Address
Calea Mănăștur,3-5
400372 Bună Ziua, Cluj County, Rumænien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: