Læs den officielle beskrivelse

Om os

University of Bucharest tilbyder flere uddannelser på alle niveauer og midler til universitetsuddannelse: Der er 93 bachelorprogrammer, 208 kandidatuddannelser og 21 ph.d.-uddannelser. Alle disse er akkrediteret eller autoriseret. University of Bucharest også TIFFIN EMBA-masterprogrammet.

De eksamensbeviser, der udstedes af University of Bucharest , anerkendes i de fleste lande rundt om i verden. Inden for University of Bucharest der uddannelser arrangeret i samarbejde med andre prestigefyldte universiteter i udlandet. De kandidater fra disse programmer kan modtage eksamensbeviser fra både University of Bucharest og fra partneruniversiteterne.

University of Bucharest er et af de vigtigste videnskabelige forskningscentre landsdækkende. Inden for universitetet er der over 50 forskningsinstitutter, afdelinger og centre, hvoraf de fleste samarbejder med tilsvarende videnskabelige centre i udlandet.

I løbet af de sidste år har vores institution lykkedes at konstant få det første sted i nationale konkurrencer for forskningsfonde. Nogle af de enheder, der er dedikeret til forskning, er blevet udnævnt til ekspertise på europæisk plan. Universitetet har sit eget forskningshovedkvarter i Sinaia, Brăila, Orşova og andre pilotdattervirksomheder på andre steder rundt om i landet.

University of Bucharest er en del af et pålideligt netværk af internationalt samarbejde - 300 af bilaterale samarbejdsaftaler er blevet underskrevet med universiteter i 52 lande. Årligt er der over 1000 studerende på University of Bucharest der udfører forskellige udviklings- eller forbedringsaktiviteter inden for et stort antal akademiske programmer på universiteter i Vesteuropa, USA, Canada, Japan osv.

University of Bucharest har været og stadig er motoren af ​​vigtige reformeringsforanstaltninger til udvikling af videregående uddannelse, som også er blevet overtaget af andre universiteter rundt omkring i landet, eller som har repræsenteret begrundelsen for udarbejdelsen af ​​flere love og nationale regulativer.

I 2000 har University of Bucharest modtaget eksamensbeviset udbudt af ministeriet for national uddannelse.

I 2011 er University of Bucharest blevet klassificeret af ministeren for uddannelse, forskning, ungdom og sport som det første avancerede forsknings- og uddannelsesuniversitet.

I 2014 har University of Bucharest fejret 150 år siden åbningen.

I øjeblikket har University of Bucharest næsten 32.000 studerende og over 1300 professorer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Bucharest

Med ekspertise fra de to mastere - Kommunikation, Humanitær og Solidaritet (ICOM) og Medier, Udvikling, Samfund (FJSC), har denne uddannelse til formål at professionalise ... [+]

Med ekspertise fra de to mastere - Kommunikation, Humanitær og Solidaritet (ICOM) og Medier, Udvikling, Samfund (FJSC) har denne uddannelse til formål at professionalisere kommunikation og journalistik inden for bæredygtig udvikling og solidaritet.

Programmet - helt på fransk - er ligeledes rettet mod journalister og kommunikatorer i regionen med det formål at opretholde uddannelse på dette prioriterede område af CIS, et felt, der kun har udviklet sig markant efter overgang. Kandidatuddannelsen tilbyder specifik uddannelse, der kan fremme integrationen af ​​social og solidaritetsdimension i organisationer generelt og ikke mindst ngo'er. Programmet er ikke kun rettet mod uddannelse af kompetente journalister, men også på uddannelse af projektledere eller udviklingsaktører, der er i stand til at designe og drive regionale projekter og partnerskaber og international solidaritet.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Master I svarer til det fjerde studieår, der fører til kandidatuddannelsen i international og europæisk forretningslov. Mesterens år ses ofte som forberedelse til adgang ... [+]

Master I europæisk lov

Master I svarer til det fjerde studieår, der fører til kandidatuddannelsen i international og europæisk forretningslov. Mesterens år ses ofte som forberedelse til adgang til Master II. Det giver eleverne mulighed for at erhverve en første specialitet.

I Master 1 fokuserer kurserne på:

Europæisk økonomisk lov (fri omsætning, konkurrenceret, retsorden for Den Europæiske Union)International økonomisk lov (internationale økonomiske forbindelser, europæisk og international social ret)

Kursusbrochure - Master I 2017/2018 til Paris 1 Panthéon-Sorbonne Universitetsdiplom (parallelt følger eleverne på juridisk college en stor del af det klassiske læreplan for juridiske fakultet ved universitetet i Bukarest - se .: http://drept.unibuc.ro).... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

De masteruddannelser, der er organiseret inden for miljøvidenskab, er: ... [+]

De masteruddannelser, der er organiseret inden for miljøvidenskab, er:

Bæredygtighed af socioøkologiske systemer

Integreret Natural Capital Management med underprogrammer:

Delprogram 1: Integreret miljøforureningDelprogram 2: Integreret naturkapitalforvaltning

Masteruddannelserne er resultatet af et nyt trin i institutionel integration og forfining og tackler udfordringer og krav på globalt, europæisk og nationalt niveau:

Udvikling af økosystemteori og praksis på hierarkisk organisering af abiotisk miljø, biologisk og økologisk mangfoldighed og socioøkonomiske systemer i socioøkonomiske komplekser (CSE).Dokumentation, forståelse og styring af "økologisk krise".Acceptere og fremme bæredygtige udviklingsmodeller baseret på økosystemteori, viden og praksis i strategier og politikker.Reduktion og kontrol af drivhusgasemissioner, flydende faseforurenende stoffer og genanvendelse eller genanvendelse af fast affald, dvs. neutralisering eller sikker opbevaring af farlige kemikalier.Bevarelse / beskyttelse, bæredygtig anvendelse og biooprettelse og økodesign som nøgleforanstaltninger til at tilpasse sig klimaændringer og sikre økologisk bæredygtighed i udviklingen af ​​ethvert socioøkonomisk system.Prioritere overgangen fra sektor til økosystemtilgang og fra konventionel forvaltning til økosystem og tilpasningsstyring til globale, EU, nationale, regionale og lokale strategier og politikker.Nødvendigheden af ​​at supplere disciplinære uddannelsesprogrammer og projekter (niveau 1) med tværfaglige og tværfaglige programmer og projekter (niveau 2).Behovet for at udvikle menneskelige ressourcer, der er i stand til at anvende og / eller udvikle tværfaglig og tværfaglig viden, integreret forvaltning af forurening, naturkapital og socioøkonomiske komplekser.Udvikling, tilpasning og strømlining af uddannelses-, kommunikations- og informationssystemet for offentligheden, beslutningstagere og ledere om kompleksiteten af ​​indbyrdes afhængighedsforhold mellem natur / miljøkomponenter og det menneskelige samfund, der forudsætter udviklingens bæredygtighed.... [-]
Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Program de master de 2 ans (4 semestre) offert conjointement par la Faculte de Sciences Politiques de l'Université de Bucarest (FSPUB) et l'École des Hautes Étude ... [+]

Le program master «Politique en Europe. État, Frontières et Sociétés »er organiseret af Fakultetet for Videnskab Politiques de l'Université de Bucarest - FSPUB et l'École des hautes études en sciences sociales - EHESS, Paris (2 ans, 120 ECTS). Det er en formidling af interdisciplinær dans inden for videnskabspolitikkerne og de europæere, der kombinerer forenelige kompetencer inden for videnskab og teknologi, der skaber faglige institutioner og virksomheder, der deltager i programmet.

Lederens formål er at forberede de studerende til at deltage i de sociale, kulturelle og kulturelle aspekter af europæisk kultur og kultur, der er en del af de internationale uddannelsesorganisationer, de offentlige myndigheder og de nationale myndigheder. régionales, des institutions européennes, des entreprises publiques ou privés, etc. Le program s'adresse à des étudiants diplômés en sciences humaines et sociales.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Kandidatuddannelsen i adfærdsmæssige økonomi, der udbydes af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet sammen med Det Psykologiske Fakultet fra University of Bucharest , har ti ... [+]

Oversigt

Kandidatuddannelsen i adfærdsmæssige økonomi, der udbydes af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet sammen med Det Psykologiske Fakultet fra University of Bucharest , har til formål at hjælpe med at forberede specialister inden for beslutningsprocesser og strategisk interaktion. For at nå dette formål bruger vi en tilgang, der integrerer de forskellige mekanismer, der styrer økonomisk adfærd.

Programmet er beregnet til personer, der ønsker at udvikle deres færdigheder inden for områder som ledelse, tværfaglig analyse af økonomiske og sociale fænomener eller rådgivning, hvad enten det er på individuel eller organisatorisk plan.

Programmets mål kan opsummeres som følger:... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Master i algebra, geometri og kryptografi ... [+]

Type studier: Heltid

Studieretning: 4 semestre

[-]
Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

ABMB-masterprogrammet gennemføres for tiden i fakultetet for biologi, University of Bucharest kun for udenlandske studerende og koordineres af instituttet for biokemi og ... [+]

Oversigt

ABMB-masterprogrammet gennemføres for tiden i fakultetet for biologi, University of Bucharest kun for udenlandske studerende og koordineres af instituttet for biokemi og molekylærbiologi (DBBM). Dette program blev akkrediteret af ARACIS i 2013.

ABMB Master Programmet er godkendt og anerkendt af Orden for Biologer og Biokemister fra Rumænien (OBBCSSR), og dermed tillader de kandidater at være ansat i medicinske laboratorier.

Programkoordinatorer: Prof. Dr. Anca Dinischiotu, Prof. Dr. Marieta Costache

ABMB Master Program har til formål at give ekspertise inden for både uddannelse og videnskabelig forskning og at tilbyde fremtidige kandidater passende faglige færdigheder og evner for at lette deres adgang på arbejdsmarkedet i Rumænien og EU.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Geografisk og geofysisk fakultet er entydigt i landet. Geologien er geologisk geofysisk organiseret efter uddannelsesreformen i 1948. I dag fortsætter rumænskernes geolog ... [+]

Geografisk og geofysisk fakultet er entydigt i landet. Geologien er geologisk geofysisk organiseret efter uddannelsesreformen i 1948. I dag fortsætter rumænskernes geologi med et højt niveau af videnskabelig og didaktisk tilgang på baggrund af modernisering og permanent opdatering.

Fakultetets nuværende organisation går tilbage til 1990 og er præget af en vedvarende dynamik, der giver kandidater med faglige karrieremuligheder både inden for industri og videnskab og fag.

Fakultetets faglige tilbud indeholder tre bachelorprogrammer, fem master- og et ph.d.-uddannelser i moderne studieområder og stor interesse for det globale arbejdsmarked og avanceret videnskabelig forskning: Geologisk teknik, geologi og geofysik.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Master i Avanceret Materialefysik og Nanostrukturer ... [+]

- Introduktion til kvantteori af identiske partikelsystemer

- Særlige matematiske kapitler

- Introduktion til fysik i mesoskopiske systemer

- Lineære responsfænomener

- Transportfænomener i uordnede materialer

- Metoder til modellering af elektroniske og optoelektroniske enheder

- Krystalvækstteknikker

- Nanostrukturer med anvendelighed i elektronik, optoelektronik, sensorisk og bioelektrokemi

- Teknikker til måling af optiske og halvlederkoefficienter

- Fysik og tyndfilmsteknologi

- Optiske ikke-lineære fænomener

- Fysik af dielektrikum

- Optoelektroniske egenskaber af flydende krystaller og tyndfilmfilm. Teknologiske anvendelser.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Denne læseplan omhandler det store område af forretningsforvaltning, der starter med behovet for specialkonsulenter inden for det rumænske marked. ... [+]

Business Consultancy - Engelsk (CA EN)

Er du økonomisk eller social studerende?

Ønsker du at udvikle en karriere i forretningsrådgivning?

Ønsker du at blive en bedre leder til din egen virksomhed?

Ønsker du at fokusere på den praktiske side og lære af branchespecialister?

Derefter er dit svar på dine ønsker, Business Consulting Master's program, det eneste projekt i Rumænien, hvis studieplan udvikles i samarbejde med fagfolk på området.

Denne læseplan omhandler det store område af forretningsforvaltning, der starter ud fra behovet for specialkonsulenter inden for det rumænske marked og omfatter discipliner som:

Semester I

Forretningslov (Raluca Papadima)IT for Business Consulting (Olteanu Cosmin)Operations Management (Camelia Cojocaru)Forretningskonkurrence og marketingstrategier (Colin Lovering)... [-]
Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Siden 2009 har MoRiS tilbudt eleverne en engelsksproglig læseplan, der fokuserer på søgenlig forskningsintuition og omhyggelig teoretisk og metodologisk viden. ... [+]

Programfokus

Siden 2009 har MoRiS tilbudt eleverne en engelsksproglig læseplan, der fokuserer på søgenlig forskningsintuition og omhyggelig teoretisk og metodologisk viden. Studerende og fakultet arbejde sammen i undersøgelsesprojekter, der bærer dem fra start til færdiggørelse, og diskuterer hele tiden udfordringerne ved at erhverve nye bevisbaserede forståelser.

Master of Research in Sociology fokuserer på avanceret sociologisk forskning. Kurser er designet som gateways til aktuelle konceptuelle og metodologiske debatter inden for sociologiske og sociale forskningsmiljøer. Studerende opfordres til at udvikle og arbejde på deres egne forskningsinteresser, at give mening om empiriske beviser og at erhverve offentlige præsentationsfærdigheder, mens de udvikler deres forskningsprojekter.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Master i fysik i ATOM, NUCLEUS, YDELSER, ASTROFYSISK OG ANVENDELSE ... [+]

Master i fysik i ATOM, NUCLEUS, YDELSER, ASTROFYSISK OG ANVENDELSE

[-]
Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Dette toårige uddannelsesprogram har til formål at forberede fremtidige fagfolk inden for offentlige anliggender til større tilpasningsevne til multikulturelle og stadig ... [+]

Alle kurser er helt undervist og undersøgt på engelsk.

Dette toårige uddannelsesprogram har til formål at forberede fremtidige fagfolk inden for offentlige anliggender til større tilpasningsevne til multikulturelle og stadig mere digitale arbejdsmiljøer, samtidig med at de bidrager til at fremme den lokale, nationale og globale bæredygtig udvikling og indsats for social ansvarlighed.

Mere specifikt opretter og udvikler programmet ekspertise inden for internationale offentlige anliggender, især (men ikke udelukkende) for

1) internationale forbindelser, offentlig kommunikation eller samfundsansvar / bæredygtig udvikling enheder af

institutionerne og specialiserede agenturer i De Forenede Nationers (FN) systemEU's institutioner og specialiserede agenturer (EU)mellemstatslige organisationerministerier eller agenturer i den centrale offentlige administrationden lokale offentlige administrationikke-statslige organisationer... [-]
Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Master i international voldgift ... [+]

PROGRAMVIRKSOMHEDSRETTIGHEDERRETLIGE KARRIERERIGHT PRIVATEARBEJDSRET, ARBEJDE OG INDUSTRIELLE FORBINDELSERINTERNATIONAL PUBLIC LAWDEN EUROPÆISKE UNIONS RETTIGHEDVIDENSKABELIGE VIDENSKABERFISCAL LAWOFFENTLIG INDKØB, KONCESSIONER, PUBLIC-PRIVATE PARTNERSHIP [-]
Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Master i kemi i avancerede materialer ... [+]

Master i kemi i avancerede materialer

[-]
Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Dette MA-program er organiseret og hostet af Det Fakultet for Journalistik og Kommunikation Studies ved University of Bucharest . ... [+]

Dette MA-program er organiseret og hostet af Det Fakultet for Journalistik og Kommunikation Studies ved University of Bucharest . Det er godkendt af regeringens beslutning nr. 581/2013 om akkreditering af universitets mastergradsprogrammer og om antallet af studerende, der kan tilmeldes i akademisk år 2013-2014, offentliggjort i Monitorul Oficial, del I nr. 500 af 08.08.2013.

Undervisningskapacitet: 50 kandidatstuderende

Overførbare kreditter: 120

Varighed: 2 år (4 semestre)

Antal timer pr. Uge: 15 (17:30 - 20:30)

MPCG læseplanerne kurser er integreret på engelsk af anerkendte professorer fra fakultetet for journalistik og kommunikationsstudier samt fra andre prestigefyldte fakulteter / universiteter i Rumænien og i andre EU-lande (besøgsprofessorer involveret i Erasmus-programmet)... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

2 år (4 semestre), en del af det europæiske kandidatuddannelsesprogram egaliserer 2-årig kandidatuddannelse (4 semestre), herunder kandidatuddannelsen Européen EGALES ... [+]

Mesteren tilbyder et integreret kursus på rumænske i løbet af de fire akademiske semestre. Der er også mulighed for at vælge et semester på fransk såvel som det europæiske kursus inden for ligestillingen (http://egales.univ-lyon2.fr/), hvoraf et dobbelt diplom kan opnås fra universitetet i Bukarest og fra Lumière Lyon 2 University.

De kurser, der tilbydes inden for programmet, undervises på rumænsk og eventuelt på fransk (et semester).

Les cours foreslår, at du lægger programmene til rådighed og giver dig mulighed for at skifte sprog og français.

GENEREL BESKRIVELSE

Lige muligheder er en grundlæggende politisk værdi i Den Europæiske Union, som det fremgår af alle de grundlæggende juridiske dokumenter i dette samfund. Flere instrumenter bruges til at gennemføre dette juridiske og politiske princip i alle medlemsstaterne: direktiver, køreplaner eller prioriterede strategier. Lige muligheder er derfor en vigtig vektor for udvikling og gennemførelse af offentlige politikker på både europæisk og nationalt plan.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Fransk,Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Master i teoretisk og beregningsfysik ... [+]

- Introduktion til kvantteori af identiske partikelsystemer

- Særlige matematiske kapitler

- Introduktion til fysik i mesoskopiske systemer

- Lineære responsfænomener

- Transportfænomener i uordnede materialer

- Information og kvantekommunikation

- Metoder til simulering i teoretisk fysik

- Ikke-lineær dynamik, kaos, komplekse systemer fysik

- Teorien om kollisioner

- Quantum-elektrodynamik

- Teorien om intens laserinteraktion med atom- og atomsystemer

- Teori af grupper med anvendelser i kvantemekanik

- Computational metoder i teorien om elektronisk struktur af materialer

- Hadronisk materie teori under ekstreme forhold og plasma kvarker og gluoner... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Internationalt konkurrencedygtig på engelsk omfatter masteruddannelsen i amerikanske studier moduler som "teorier, strategier og praksis i amerikanske studier", ... [+]

KORT BESKRIVELSE

· Internationalt konkurrencedygtigt og engelsk, omfatter kandidatuddannelsen i amerikanske studier moduler som: "Teorier, strategier og praksis i amerikanske studier", "Historie, politik og styring", "Samfund, forskel og mangfoldighed , "American Building Culture", "Euro-American Relations" og "Fulbright Seminar" af amerikanske lærere. Lærere, der underviser i programmet, er rumænske lærere med praktikophold i USA samt amerikanske lærere i Rumænien som led i akademiske udvekslingsprogrammer.

- Find listen over kurser og lærere her: www.americanstudies.ro/

· Titelafhandlingen uddyber transatlantiske relationer kandidatkundskaber, med et komparativt perspektiv på rumænske / euroamerikanske relationer.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Rumænsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of Bucharest

Filosofiske Fakultet er i samarbejde med Det Erhvervs- og Administrationskandidat velkommen til at annoncere lanceringen af ​​deres nye fællesorganiserede MA-program i fi ... [+]

Oversigt

Filosofiske Fakultet er i samarbejde med Det Erhvervs- og Administrationskandidat velkommen til at annoncere lanceringen af ​​deres nye fællesorganiserede MA-program i filosofi, politik og økonomi fra og med oktober 2017. Det er det første PPE-program i Rumænien og en af ​​de få i Østeuropa.

Internationalt er PPE-programmer yderst vellykkede på de mest prestigefyldte universiteter, primært på grund af den unikke kombination af færdigheder, perspektiver og analytiske værktøjer, de yder. De første PPE-læseplaner blev oprettet i Oxford i 1920'erne, og modellen blev snart fulgt over hele verden. I dag tilbyder universiteter som Oxford, London School of Economics, Warwick, Princeton, Yale eller Duke PPE-grader på forskellige niveauer. Efter 1990 har PPE-programmer også fået hold i det kontinentale Europa og tilbydes blandt andet af Leiden, Lund, Amsterdam, Bern, Zürich, Graz, Hamburg, Milano, Prag og nu Bukarest.... [-]

Rumænien Bucharest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Dette program er organiseret af UNESCO-stolen i interkulturelle og interreligiøse udvekslinger (Filosofiske fakultet) i samarbejde med det schweiziske institut for bæredy ... [+]

Oversigt

Dette program er organiseret af UNESCO-stolen i interkulturelle og interreligiøse udvekslinger (Filosofiske fakultet) i samarbejde med det schweiziske institut for bæredygtig forvaltning og universiteterne i Fribourg, Hamburg og Dortmund.

Kandidater fra programmet er fremragende forberedt på at udvikle en karriere i mellem- og øverste ledelse af internationale institutioner og virksomheder. De er velegnede til karriere i internationale institutioner og organisationer, både offentlige og ikke-statslige, hvor lederskab og ledelsesfærdigheder anvendes i multikulturelle miljøer. De kan med succes arbejde som ledere af kulturelle organisationer, diplomater, (projekt) ledere inden for kunst, kultur og massemedier. Programmets fleksibilitet giver dem også mulighed for at anvende deres interkulturelle ledelsesevner på andre områder, da læseplanen er udviklet som reaktion på de hurtigt skiftende krav på et komplekst arbejdsmarked.... [-]

Rumænien Bucharest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

OPEN MIND kombinerer kandidatstudier og avanceret forskning inden for en række områder inden for kognitiv videnskab. ... [+]

Kandidatuddannelsen i kognitive videnskaber (ÅBEN MIND)

OPEN MIND kombinerer kandidatstudier og avanceret forskning inden for en række områder inden for kognitiv videnskab. Programmet fortsætter langs to spor: et undervisningsspor, der er åbent for kandidatstuderende og involverer kurser, seminarer og individuelt arbejde, hvilket fører til en Master i Kognitiv Videnskab; og et videnskabeligt kommunikationsspor, der er åbent for et større publikum af forskere, lærere, studerende og en offentlighed, der er interesseret i kognitiv videnskab, og som består af intense og veldokumenterede tematiske workshops, der uddyber vigtige emner af bred videnskabelig og pædagogisk interesse for kognitiv videnskab fra en relevant række discipliner.... [-]

Rumænien Bucharest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Det toårige kandidatuddannelse i komparativ politik, der undervises på engelsk på Det Statsvidenskabelige Fakultet ved University of Bucharest er blandt de få i sin art i ... [+]

Kurser, der tilbydes inden for programmet Master of Arts i Statsvidenskab - Comparative Politics (MCP) er helt undervist og undersøgt på engelsk.

Kort beskrivelse

Det toårige kandidatuddannelse i komparativ politik, der undervises på engelsk på Det Statsvidenskabelige Fakultet ved University of Bucharest er blandt de få i sin art i Central-, Øst- og Sydøsteuropa. Programmet giver eleverne en intellektuelt stimulerende analyse af nøgleproblemerne i regional og europæisk politik, som forandringsdynamikken i statsmakten, dimensionerne af regeringsskiftet og udfordringen for stater med etnationalisme og politiske radikalisme. Programmet er på vej til at blive en af ​​kandidatuddannelserne på University of Bucharest , hvad angår internationalisering og EU-akademiske udvekslinger. En bred vifte af akademiske og institutionelle partnerskaber sikrer øget faglig færdigheder til potentielle studerende.... [-]

Rumænien Bucharest
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Dette er et toårigt forskningsprogram, der sigter mod at give eleverne forskellige nyttige færdigheder og indsigter, der er nødvendige for at gøre selvstændigt intellektu ... [+]

Oversigt

Dette er et toårigt forskningsprogram, der sigter mod at give eleverne forskellige nyttige færdigheder og indsigter, der er nødvendige for at gøre selvstændigt intellektuelt arbejde i filosofi på postgraduate niveau. Nogle af vores studerende ønsker at erhverve disse færdigheder og indsigter som forberedelse til et ph.d.-spor, nogle planlægger at bruge dem på et andet intellektuel område, og nogle er bare nysgerrige og ønsker at vide, hvilke ph.d.-studier i filosofien er. Men alle er inviteret til at deltage i et livligt forskningsmiljø, hvor eleverne opfordres til at interagere med nogle af de bedste lærde på dette område.

På grund af dets fokus på klar tankegang, overbevisende argumentation og uddybet kritik af filosofiske regnskaber har analytisk filosofi generelt vist sig at være et yderst nyttigt instrument i den filosofiske faglige uddannelse. Vores program fremmer forskellige værdifulde færdigheder som kritisk artikuleret tænkning, nøjagtig identifikation af de vigtigste principper for en debat, minutanalyse af de diskuterede emner, uddybet argumentation til fordel for et synspunkt og hurtig påvisning af falske argumenter. Således kan studerende, der ikke ønsker at forfølge en akademisk karriere i filosofi, stadig finde mange muligheder for senere at anvende disse færdigheder i offentlige institutioner eller virksomheder, hvor klar analytisk tænkning er et værdifuldt aktiv.... [-]

Rumænien Bucharest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Dette er et avanceret forskningsprogram, der tilbydes af University of Bucharest , Filosofiske fakultet, i partnerskab med Institut for Kulturdiplomati i Berlin. ... [+]

Oversigt

Dette er et avanceret forskningsprogram, der tilbydes af University of Bucharest , Filosofiske fakultet, i partnerskab med Institut for Kulturdiplomati i Berlin. Programmet har en varighed på 2 år, hvor de første 2 semestre finder sted i Berlin og de sidste 2 i Bukarest. Det giver eleverne et unikt design af læseplanen, der kombinerer forelæsninger og præsentationer med case-studier og en dybdegående analyse af nutidens globale begivenheder. Studerende nyder godt af ekspertisen hos ledende lærde og fagfolk, og kurser suppleres tilstrækkeligt af en bred vifte af arrangementer (besøg, træning, konferencer) med det formål at udvide deres perspektiv og fordybe deres forståelse af kulturdiplomati.... [-]

Rumænien Bucharest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bucharest

Dette er et tværfagligt program, der tilbydes af Det Filosofiske Fakultet via UNESCO-stolen i interkulturelle og interreligiøse udvekslinger. ... [+]

Oversigt

Dette er et tværfagligt program, der tilbydes af Det Filosofiske Fakultet via UNESCO-stolen i interkulturelle og interreligiøse udvekslinger. Det er designet til at imødekomme behovene hos virksomheder og organisationer, der rekrutterer kandidater, der er interesserede i at arbejde i kommunikationssektoren i en æra, hvor dialogen på tværs af kulturer bliver stadig vigtigere.

Studieordningen er fleksibel og adresserer studerende med interesse i humaniora og samfundsvidenskab, men med en række forskellige baggrunde. Det giver en fremragende ramme for kulturelle studier. Lærerne i programmet er repræsentative for forskellige kulturelle og faglige miljøer, som hjælper eleverne med at øge deres bevidsthed om kommunikationens interkulturelle karakter. Kurser suppleres hensigtsmæssigt af casestudier, da programmet har en stærk orientering mod både en akademisk stringent og praktisk relevant læringserfaring for de studerende. De vigtigste læringsresultater opnået i programmet er raffinerede kommunikationsevner, fortolknings- og diplomatiske færdigheder, der skal anvendes i forskellige interkulturelle sammenhænge og arbejdsmiljøer.... [-]

Rumænien Bucharest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk