Valahia University of Targoviste

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Begyndelsen på videregående uddannelse i Târgovişte går tilbage til den rumænske middelalder, da byen mellem 1672 og 1678 var vært for den første Law School of Wallachia.

Videregående uddannelser genoptog sin mission i en officiel virksomhed efter revolutionen i 1989, da den tekniske og økonomiske universitetshøjskole i 1991 åbnede sine porte.

Videregående uddannelse fortsatte sin mission i en officiel etablering efter Revolutionen i 1989, da det tekniske og økonomiske universitetshøjskole i 1991 åbnede sine porte. Senere efter den rumænske regerings beslutning nr. 288 / 01.06.1992, Valahia University of Târgoviște blev oprettet. Oprettelsen af dette universitet hører naturligvis til begrebet udvikling af regionale universiteter, en almindelig praksis i de vigtigste europæiske og nordamerikanske stater.

Mens Valahia-universitetet i Târgoviște ved sin oprettelse var sammensat af 2 fakulteter, et universitetskollegium, 14 videregående uddannelser og omkring 700 studerende, har strukturen i dette akademiske år diversificeret sig i overensstemmelse med de socioøkonomiske behov, til kravene fra arbejdsmarked, således at Valahia University Târgoviște i dag inkluderer 8 fakulteter (bachelorgrad - 3 eller 4 år), 31 specialiseringer inden for videregående uddannelser, kandidat- og doktorgradsstudier, en pre-service for underviser og efteruddannelsessektor og en fjernundervisningsafdeling . Lige nu modtager 10.000 studerende undervisning ved Valahia Universitet i Târgovişte, der ledes kompetent af over 400 akademikere i tilstrækkeligt udstyrede afdelinger.

Udover sin videnskabelige uddannelse og forskning inkluderer Valahia University of Târgoviște efteruddannelsescentre i overensstemmelse med kravene i det nuværende socioøkonomiske miljø.

Vores institution leverer tilstrækkelige sociale forhold (vandrerhjem, kantine, klub, sportsfaciliteter osv.), Og på nuværende tidspunkt afsluttes den nye universitetscampus, som er en del af universitetets patrimonium. Valahia University of Târgoviște's største bekymring er den optimale udførelse af sin mission: videnskabelig uddannelse og forskning af høj kvalitet, fremragende studier og levevilkår for sine studerende, professionel integration på nationalt niveau og europæiske og internationale akademiske relationer.

136791_UVT_Campus.jpg

Mission

Valahia-universitetet i Târgovişte påtager sig missionen at generere, hamstre og overføre viden til samfundet gennem:

  • Organisering af bachelor-, kandidat-, ph.d.- og postgraduate-uddannelser til uddannelse af specialister med videregående uddannelser, højt kvalificerede, til uddannelse, videnskab, teknologi, økonomi, offentlig administration, teologi, socio-kulturelle og juridiske aktiviteter og gennem efteruddannelse af voksne, med henblik på personlig udvikling, den professionelle indsættelse af individet og til at tilfredsstille kompetencebehovet i det socioøkonomiske og kulturelle miljø;
  • Videnskabelig forskning, udvikling, innovation og teknologisk overførsel gennem individuel og kollektiv skabelse inden for uddannelse, jura, teologi, videnskab, økonomi og administrationsvidenskab, ingeniørvidenskab, kunst, breve ved at sikre ydeevne og fysisk og sportsudvikling, som samt ved at kapitalisere på og formidle deres resultater for at øge den sydøstlige del af landets konkurrenceevne og forbedre levevilkårene;
  • Aktivt engagement i bæredygtig lokal, regional, national og europæisk udvikling fra et socialt, økonomisk og kulturelt synspunkt ved at fremme universelle kulturelle værdier i overensstemmelse med kravene i et videnbaseret samfund.

136789_UVT_ICSTM.jpg

Placeringer

Târgoviște

Address
Aleea Sinaia,13
130004 Târgoviște, Dâmbovița County, Rumænien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig