Derzhavin Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Russiske sprog har altid været en af ​​de mest udbredte sprog, ikke kun i Rusland, men i hele verden. Ifølge nyere forskning, mere end 500 millioner mennesker taler russisk, hvilket gør det til verdens tredje mest talte sprog efter Kinesisk (mere end 1 milliard højttalere) og engelsk (750 mio.) Det er et af de officielle eller arbejdssprog i mange internationale organisationer (f.eks UNO, UNESCO, IAEA, WHO osv.).

Flere og flere studerende lære russisk som andet fremmedsprog. En stor del af økonomer, ledere, advokater, kunstnere og dem, der deltager i forskellige internationale projekter og har internationale kontakter er interesseret i russisk sprog, russisk kultur, og Rusland selv. Selv om antallet af specialiserede russiske sprogkurser og russiske sprogskoler konstant stigende over hele verden, er det mest populært at studere russisk i Rusland.

Det er almindeligt accepteret, at den bedste måde at beherske sproget er at besøge det land, hvor det tales som første sprog. Således lære russisk sprog i Rusland er uden tvivl den bedste beslutning. Med uophørlig kommunikation med russiske modersmål på en bred vifte af emner, vil du lære russisk i Rusland på en nem og naturlig måde.

I dag er der en masse af russiske sprogskoler for udlændinge, ikke kun i Rusland, men i de tidligere sovjetrepublikker (såsom Hviderusland, Ukraine, Kazahstan). Men det er kun ved at tage russiske sprogkurser i Rusland, som du kan lære det virkelige sprog gennem fuld nedsænkning.

Så russisk i Rusland er det bedste valg!

Placeringer

Sankt Petersborg

Address
Derzhavin Institute
Troitskij 6.,

190005 Sankt Petersborg, Sankt-Peterburg, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: