Saint Petersburg Electrotechnical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor at studere på ETU?

ETU er en førende russisk uddannelses-og forskningscenter, hvis mission er at bidrage til samfundet gennem udøvelse af uddannelse, læring og forskning på højeste internationale niveau af topkvalitet. Som sådan ETU forsøger at opretholde, styrke og øge sin konkurrenceevne, og for at sikre et konstant højt niveau for uddannelse og forskning.

LETI har traditionelt høje krav til høj kvalitet erhvervsuddannelse.

ETU "LETI" akademisk skole er 130 år gammel og niveauet for faglig uddannelse af universitetets kandidater er traditionelt høj. LETI var den første til at tæmme mange verdensomspændende videnskabelige områder. De mest betydningsfulde videnskabelige opdagelser, der fører til tekniske fremskridt tilhøre ETU "LETI".

Mere end 1000 akademikere, herunder 125 professorer, 158 Doctors of Science, og i nærheden 560 Ph.D. forskere arbejder for ETU. Mere end 30 medlemmer af nationale og internationale videnskabelige akademier er blandt de ETU foredragsholdere.

I dag er universitetet mission som et center for uddannelse, videnskab og kultur er at give højt fagligt niveau af forberedelse på området:

  • elektronik
  • Electro og Radio Engineering
  • informationsteknologi
  • Automation og kontrol
  • Instrumentering Teknologi og Biomedical Engineering
  • Menneskelige og økonomiske videnskaber

Høj konkurrenceevne af vores kandidater på verdensmarkedet arbejdsmarkedet

Over 50 forskerhold og state-of-the-art laboratorier udfører gennembrud grundforskning og anvendt forskning i Radio Elektronik, Radio Fysik, informations-og kommunikationssystemer, Faststoffysik, Nanoteknologi, Optoelektronik og Quantum Electronics, vakuum og plasma-teknologi, mikroovn og Millimeter-bølge Technology, Biomedical Engineering etc.

Campus består af otte bygninger af kendte arkitekter. Rummelige auditorier og veludstyrede laboratorier er beliggende i disse bygninger. I læsning-haller af Universitetsbiblioteket studerende har fri adgang til verdens elektroniske informationsressourcer. En høj konkurrenceevne ETU kandidater i det moderne arbejdsmarked og deres tillid til en stabil karriere vækst er solidt baseret på de fremragende brede teoretiske og praktiske viden og business-færdigheder.

LETI har en masse erfaring med at forberede specialister til udlandet.

Internationale studerende er blevet undervist på ETU i mere end 60 år. 3550 ingeniører, bachelorer og kandidater, 370 Ph.D. og Læger of Sciences, der arbejder i 60 lande i Europa, Asien, Afrika og Latinamerika, har allerede uddannet fra University.

Uddannelsen foregår på forskellige niveauer: Bachelor (4 år), kandidatuddannelse (2 år), integreret grad (5,5 år), ph.d. studier (4 år). Internationale studerende kan studere enten på bekostning af den russiske føderale budget i overensstemmelse med internationale aftaler eller på kontraktbasis. Undervisningssproget er russisk. Universitetet tilbyder en række masteruddannelser på engelsk.

Internationale studerende, der er villige til at lære russisk og forbedre deres kendskab til tekniske fag har mulighed for at deltage i grundkurser. Universitetet er ved at udvikle nye uddannelser i samarbejde med europæiske, kinesiske, amerikanske og ukrainske universiteter.

OM

Sankt Petersborg Elektrotekniske Universitet er en førende russisk uddannelses-og forskningscenter. Universitetet succes samarbejder med verdens kendte universiteter, forskningscentre og industrivirksomheder. Blandt strategiske partnere ETU er mere end 40 russiske førende industri-og forskningsenheder, samt en række førende virksomheder i Europa og Asien. ETU vært 5 videnskabelige forskningsinstitutter. Mere end 50 videnskabelige grupper og laboratorier udfører forskning på ETU. Som den første etableret i Rusland, Technopark ETU yder service til 33 små innovative virksomheder. En større modernisering resulterede i en betydelig stigning i University F & U-budget i 2007-2012, beløber sig til mere end 20M EUR sidste år.

Universitetet tilbyder en bred vifte af uddannelser på forskellige niveauer. Vores venlige miljø sikrer, at de studerende får det bedste ud af deres evner.

tjenester

Social bistand til studerende

Alle internationale studerende i ETU "LETI" få en plads i en studerende sovesal, sygesikring og omsorg, en nedsat billetpris rejsehjemmel. Der er også psykologer og juridiske eksperter, som kan hjælpe eleverne. International Students kontoret tilsyn internationale studerende.

Bekvemmeligheder og sikkerhed

Vores campus er kompakt og har udviklet infrastruktur (Services). Det er beliggende i et roligt kvarter i byen nær Botanisk have, bredden af ​​Neva-floden og Karpovka floden. Det er berømt for sin smukke arkitektur og hører til det historiske centrum af St. Petersborg - kulturelle hovedstad i Rusland. Intellektuelle potentiale i vores by er enorm, og dens kultur er multinationale og tolerant. Alle disse ting gør studerer på ETU "LETI" komfortabel, sikker, underholdende og give de studerende en mulighed for personlig vækst.

Indkvartering og Catering

Mens han studerede på LETI kan alle internationale studerende får en plads i en af ​​syv University sovesale. De er alle placeret tæt på metrostationer. Studerende, der bor i sovesale er registreret på adressen sovesalen. Tilmelding er obligatorisk for internationale studerende i henhold til lovgivningen i den Russiske Føderation. De internationale studerende har ret til at leve uden for en sovesal. I dette tilfælde vil de blive registreret på lovlig adresse ETU "LETI". LETI har den største netto af universiteternes caféer i Saint Petersburg. Her kan man finde cafeterier og kantiner med bred vifte af fødevarer og drikkevarer. Studerende kan få en snack eller nogle væsentlig mad i alle akademiske bygninger. Sæt måltider og frokoster, friske salater, supper, friskbagt wienerbrød, kan de russiske pandekager findes på menuen. Bred vifte af buffet menu kan tilfredsstille selv den virkelige gourmet. Maden er altid frisk og sund. Priserne er rimelige.

te

Studieliv

University år er de bedste år i personens liv. Det er den tid af forskellige muligheder, hvilket gør første seriøse planer og sætte mål. Det er det tidspunkt, hvor eleverne begynder at forstå hvordan man kan gøre deres ideer real.

Men livet som studerende er ikke kun om foredrag, seminarer, eksamener og mærker. Elevernes fritid er fuld af forskellige og interessante aktiviteter. For dem, der er fulde af energi Universitetet kan tilbyde en bred vifte af sport klasser. Institut for Idræt og sport byder dig velkommen til Elektroteknisk University "LETI". Afdelingen har den brede overordnede ansvar for at levere sports-og rekreative muligheder og aktiviteter, der bidrager til sundhed, trivsel og uddannelse af de studerende.

ETU Cultural Center er et sted for de mest aktive, talentfulde og kreative unge. Det organiserer regelmæssigt underholdende programmer og shows for alle begivenheder University. Medlemmer af ETU CC deltager i tildeling ceremonier, kor koncerter, festival "Step til scenen" osv. De mest vellykkede repræsenterer universitetet på forskellige festivaler og konkurrencer.

Offentlige arrangementer afholdes på University festsal (plads 375 personer), video-konference hall (sæder 150 personer) og selskabslokale. Både professionelle og amatører er velkomne til at deltage klubber og sektioner af ETU CC, som alle er gratis-of-charge!

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Preparatory Year » Se Summer courses »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master i bioteknologiske systemer og teknologier til proteser og rehabilitering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Saint Petersburg

Gradprogrammets struktur består af avancerede faglige studier, valgfrie kurser og kandidatafhandling. [+]

Program: 120 ECTS, fuldtidsstudium (2 år), kandidatuddannelse

Støtteberettigelse: Kandidater skal have en bachelorgrad i det tilsvarende felt

Stipendium: stipendiet dækker undervisningsgebyret, nogle studiematerialer og inkluderer antallet af ekstra betalinger til personlige behov, der varierer fra 3600 til 11000 RUR (fra 60 til 190 USD) afhængigt af den akademiske præstation

Carier start: succesfulde studerende har mulighed for at arbejde på universitetet i løbet af studietiden!

Karrieremuligheder: kandidater, der har gennemført kandidatuddannelsen "Biotekniske systemer og teknologier inden for protetik og rehabilitering", inviteres til at arbejde i medicinske institutioner (hospitaler, store klinikker, medicinske diagnostiske centre, centre for undersøgelse af handicappede), genstand for faglig aktivitet vedligeholdelse og modernisering af informationsmålesystemer til rehabilitering af kroppens tabte funktioner, udvikling og vedligeholdelse af tekniske midler til medicinsk rehabilitering. Anvendelsesområdet for den erhvervede viden er praktisk sundhedspleje, rehabilitering... [-]


Master

Master i automatisering og mekatronik

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Saint Petersburg

Gradprogrammets struktur består af avancerede faglige studier, valgfrie kurser og kandidatafhandling. [+]

Program: 120 ECTS, fuldtidsstudium (2 år), kandidatuddannelse

Støtteberettigelse: Kandidater skal have en bachelorgrad i det tilsvarende felt

Stipendium: stipendiet dækker undervisningsgebyret, nogle studiematerialer og inkluderer antallet af ekstra betalinger til personlige behov, der varierer fra 3600 til 11000 RUR (fra 60 til 190 USD) afhængigt af den akademiske præstation

Carier start: succesfulde studerende har mulighed for at arbejde på universitetet i løbet af studietiden!

Karrieremuligheder: kandidater, der har gennemført kandidatuddannelsen "Automatisering og mekatronik", er forberedt på uafhængige videnskabelige og praktiske aktiviteter, til udvikling af software, matematisk og teknisk bistand til oprettelse af automatiske og automatiserede kontrolsystemer. Derfor er de efter graduering efterspurgt hos mange virksomheder, forsknings- og produktionsvirksomheder og kommercielle strukturer... [-]


Master i datalogi og vidensopdagelse

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Saint Petersburg

Gradprogrammets struktur består af avancerede faglige studier, valgfrie kurser og kandidatafhandling. [+]

Program: 120 ECTS, fuldtidsstudium (2 år), kandidatuddannelse

Støtteberettigelse: Kandidater skal have en bachelorgrad i det tilsvarende felt

Stipendium: stipendiet dækker undervisningsgebyret, nogle studiematerialer og inkluderer antallet af ekstra betalinger til personlige behov, der varierer fra 3600 til 11000 RUR (fra 60 til 190 USD) afhængigt af den akademiske præstation

Carier start: succesfulde studerende har mulighed for at arbejde på universitetet i løbet af studietiden!

Internationale praktikophold og træning: Du får mulighed for at deltage i praktikophold og deltage i akademiske mobilitetsprogrammer gennemført sammen med internationale partnere, herunder Lappeenranta Teknologiske Universitet (Finland), Imenu University of Technology (Tyskland) og Technical University of Munich ( Tyskland) Tyskland)! Certifikater og eksamensbeviser i den europæiske standard udstedes som følge af praktikophold og uddannelsesprogrammer.... [-]


Master i fotovoltaik og solenergi teknologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Saint Petersburg

Gradprogrammets struktur består af avancerede faglige studier, valgfrie kurser og kandidatafhandling. [+]

Program: 120 ECTS, fuldtidsstudium (2 år), kandidatuddannelse

Støtteberettigelse: Kandidater skal have en bachelorgrad i det tilsvarende felt

Stipendium: stipendiet dækker undervisningsgebyret, nogle studiematerialer og inkluderer antallet af ekstra betalinger til personlige behov, der varierer fra 3600 til 11000 RUR (fra 60 til 190 USD) afhængigt af den akademiske præstation

Carier start: succesfulde studerende har mulighed for at arbejde på universitetet i løbet af studietiden!

Internationale praktikophold og træning: Du får mulighed for at deltage i praktikophold og deltage i akademiske mobilitetsprogrammer, der gennemføres sammen med internationale partnere, herunder Lappeenranta University of Technology (Finland), Dresden Universitet og Tyskland og Teknisk Universitet i München (Tyskland) )! Certifikater og eksamensbeviser i den europæiske standard udstedes som følge af praktikophold og uddannelsesprogrammer.... [-]


Master i Laser Måling Teknologi

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Saint Petersburg

Gradprogrammets struktur består af avancerede faglige studier, valgfrie kurser og kandidatafhandling. [+]

Program: 120 ECTS, fuldtidsstudium (2 år), kandidatuddannelse

Støtteberettigelse: Kandidater skal have en bachelorgrad i det tilsvarende felt

Stipendium: stipendiet dækker undervisningsgebyret, nogle studiematerialer og inkluderer antallet af ekstra betalinger til personlige behov, der varierer fra 3600 til 11000 RUR (fra 60 til 190 USD) afhængigt af den akademiske præstation

Carier start: succesfulde studerende har mulighed for at arbejde på universitetet i løbet af studietiden!

Karrieremuligheder: kandidater, der har gennemført kandidatuddannelsen "Lasermålingsteknologier", bliver specialister inden for udvikling af lasermåleinstrumenter og -systemer, baseret på de seneste resultater inden for kvantelektronik, holografi, interferometri. Efterspørgslen efter specialister i kandidatuddannelsen "Lasermålingsteknologi" er mindst 10 personer om året... [-]


Master i RF, Microwave og Terahertz Engineering of Wireless Systems

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Saint Petersburg

Gradprogrammets struktur består af avancerede faglige studier, valgfrie kurser og kandidatafhandling. [+]

Program: 120 ECTS, fuldtidsstudium (2 år), kandidatuddannelse

Støtteberettigelse: Kandidater skal have en bachelorgrad i det tilsvarende felt

Stipendium: stipendiet dækker undervisningsgebyret, nogle studiematerialer og inkluderer antallet af ekstra betalinger til personlige behov, der varierer fra 3600 til 11000 RUR (fra 60 til 190 USD) afhængigt af den akademiske præstation

Carier start: succesfulde studerende har mulighed for at arbejde på universitetet i løbet af studietiden!

Internationale praktikophold og træning: Du får mulighed for at deltage i praktikophold og deltage i akademiske mobilitetsprogrammer gennemført sammen med internationale partnere, herunder Lappeenranta Teknologiske Universitet (Finland) og Det Tekniske Universitet Ilmenau (Tyskland)! Certifikater og eksamensbeviser i den europæiske standard udstedes som følge af praktikophold og uddannelsesprogrammer.... [-]


Videoer

September, 1st – the Day of Knowledge (beginning of the school year)

Palette of languages and cultures at ETU “LETI”

The 9th European Conference on Silicon Carbide and Related Materials