Læs den officielle beskrivelse

Det Europæiske Universitet blev grundlagt i 1994 med den aktive støtte til byen St. Petersburg. Den begyndte at fungere som en elitskole i samfundsvidenskab og humaniora i 1996. Fra starten har EUSP's mission været at imødekomme Russlands behov social udvikling ved at træne en ny generation af lærere og lærde i de bedste russiske og vestlige traditioner. Det Europæiske Universitet er et af kun få ikke-statslige universiteter, der fuldt ud er kvalificeret af Undervisningsministeriet til at tildele avancerede kandidatgrader. I løbet af omkring 20 år har EUSP opnået et internationalt ry for det fantastiske stipendium af dets fakultet og uddannelse af Ruslands bedste og lysteste kandidatstuderende på højeste internationale niveau.

EUSP's uafhængighed er ligesom de bedste private universiteter uden for Rusland både intellektuel og politisk. Med en betydelig del af fakultetet med grader fra førende vestlige institutioner og tætte forbindelser med Stanford, Michigan, Cambridge University, Georgetown, Harvard, Helsinki University og University of California, Berkeley, Michigan, Ann Arbor; Cambridge University (UK); Helsingfors Universitet (Finland) og Det Europæiske Universitetsinstitut i Firenze har EUSP et stærkt engagement i integrationen af ​​russisk stipendium med stipendium i Europa og Amerika. Med Ruslands historiske afstand fra Vesten i intellektuelle og sociale termer har dette været en fundamentalt vigtig stilling, en som tilskynder til mobilitet og tilskynder kandidater til at forfølge deres undervisning og videnskabelige karriere i hjemmet. For ikke-russere er International MA i russiske studier det eneste permanente program på kandidatniveau i Rusland, der tilbyder grader i sociologi, statsvidenskab og kulturstudier til studerende fra Nordamerika, Europa og Asien.

Universitetet er også et vigtigt agent for innovation og forandring på andre måder. Som den russiske regering selv har anerkendt, fungerer dens demokratiske styringssystem som en model for andre russiske institutioner, der stræber efter international anerkendelse. EUSP var initiativtagende til privat kapitalbevillinger, der nu er blevet en standard i andre universiteter og kulturinstitutioner. Selvom universitetet er fuldt uafhængigt af statsstyring, er universitetet ofte vært for vigtige statslige tal samt russiske og internationale lærde til seminarer og foredrag om spørgsmål af social betydning. EUSP fakultet og personale inviteres også regelmæssigt som ekspertkonsulenter fra Den Russiske Føderations Public Chamber, Ministeriet for Økonomisk Udvikling, og Ministeriet for Uddannelse og Videnskab.

Universitetet er også aktivt involveret i St. Petersborgs internationale økonomiske forum, dialogbogen i Petersburg og det økonomiske forum for Krasnoyarsk. Delvist af denne grund, dels fordi vores kandidater er blandt Ruslands bedste, mange ikke kun holdpositioner i førende universiteter, men besidder nøgleposter i offentlige og ikke-statslige organisationer samt ledende russiske og internationale virksomheder. Mere end fyrre procent af dem, der har afsluttet vores kerneuddannelse, har succesfuldt forsvaret deres afhandlinger.

Universitetets mission er at tilfredsstille samfundsmæssige behov med at øge og udvide faglige kvalifikationer af specialister og udvikle deres kreative og videnskabelige potentiale på baggrund af resultater fra russisk og international erfaring og samarbejde.

På grund af sin superlative professionalisme og unikt videnskabeligt potentiale har EUSP opnået et ry som et af de mest dynamiske og moderne uddannelsesinstitutioner i landet.

Fem vigtige punkter om Det European University at St. Petersburg

  1. EUSP har større uafhængighed fra det russiske statslige bureaukrati end de fleste andre russiske universiteter. Denne uafhængighed er vigtig af både intellektuelle og politiske grunde. Universiteter i Rusland blev traditionelt under regeringens kontrol i omfanget af spørgsmål om indholdet af undervisning og forskning, politisk ideologi og administration.
  2. I EUSP har en stor andel fakulteter grader fra fremtrædende vestlige universiteter. Universitetet beskæftiger russere med ph.d.'er fra sådanne anerkendte skoler som University of California, Berkeley; University of Michigan, Ann Arbor; Cambridge University (UK); Helsinki Universitet (Finland), ao
  3. EUSP har et engagement i integrationen af ​​russisk stipendium med stipendium i Europa og Amerika. På baggrund af det russiske stipendiums fortsatte isolation fra Vesten er dette en fundamentalt vigtig position.
  4. EUSP opfordrer mobilitet, men bekæmper hjerneflugt. I stedet for at fremme afgangsstudenterne til Vesten opfordrer EUSP de vestlige elever til at komme og studere i Rusland. Den Internationale MA i Russiske Studier er det eneste permanente program på kandidatniveau i Rusland, der tilbyder grader i sociologi, statsvidenskab og kulturstudier til studerende fra Nordamerika, Europa og Asien (omkring 50 studerende årligt). Både internationale og russiske studerende nyder fordelene ved at studere i en virkelig international atmosfære.
  5. EUSP er et afgørende middel til innovation og forandring, der indfører og formidler nye standarder og praksis i det russiske uddannelsessystem.

EUSP's uddannelsesprogrammer er populære ikke kun blandt talentfulde kandidater fra russiske universiteter, som i dag hagler fra fireogfyrre russiske regioner, men også blandt kandidater fra udenlandske universiteter (hovedsagelig i Vesteuropa og Nordamerika). For disse studerende tilbyder EUSP særlige internationale programmer, der udelukkende læres på engelsk.

EUSP's undervisning fakultet er bemandet af kendte akademikere, der har opnået betydelige resultater og anerkendelse på deres områder. Mange af dem modtog deres ph.d.-studerende fra de bedste universiteter i Europa og USA og har erfaring med undervisning i udenlandske universiteter.

Vores professorer er de permanente medlemmer af den internationale sammenslutning for humaniora

EUSP holder årligt en tværfaglig konference «Udstilling af de akademiske forskningsresultater» - en central begivenhed i universitetets akademiske liv, der allerede er blevet en platform, der samler forskere fra forskellige afdelinger af EUSP og skaber grundlag for vores kolleger at gøre sig bekendt med vores forskning resultater.

EUSP graduerer arbejde i prestigefyldte akademiske og forskningsinstitutter og besætter nøgleposter i offentlige og ikke-statslige organisationer samt en førende russisk og international virksomhed. Mere end fyrre procent af dem, der har afsluttet vores kerneuddannelse, har succesfuldt forsvaret deres afhandlinger.

Fordi EUSP har baseret sit arbejde på princippet om at kombinere undervisning med banebrydende forskning, er det det første russiske universitet, der har gentaget succesen for sådanne universiteter som Harvard og UC Berkeley. Forskningsmiljømodellen afspejles ikke kun i EUSP's strategiske plan og daglige praksis, men også i organisationsstrukturen. Universitetet består af fem afdelinger og elleve forskningscentre. En væsentlig del af deres arbejde indebærer anvendt tværfaglig forskning.

EUSP giver ekspertise under forberedelsen og gennemførelsen af ​​centrale reformer, der er afgørende for landets udvikling. Navnlig inviteres universitetsmedarbejdere regelmæssigt som ekspertkonsulenter fra Den Russiske Føderations Public Chamber, Ministeriet for Økonomisk Udvikling, og Ministeriet for Uddannelse og Videnskab. EUSP er aktivt involveret i St. Petersburg's internationale økonomiske forum, dialogbogen om dialogen i Petersburg og det økonomiske forum for Krasnoyarsk.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

European University at St. Petersburg

Et års intensiv ENERPO kandidatuddannelse fokuserer specifikt på Eurasian energi. I det 21. århundrede er konkurrence og samarbejde om energiressourcer blevet en af ​​nøg ... [+]

Et års intensiv ENERPO kandidatuddannelse fokuserer specifikt på Eurasian energi. I det 21. århundrede er konkurrence og samarbejde om energiressourcer blevet en af ​​nøglefaktorerne i de internationale anliggender. Du vil lære og diskutere en række emner, herunder Rusland og Europa og Rusland og Asien, energiforbindelser og udfordringer, LNG og skifergas "revolutioner", en indflydelse fra energisektoren på politik, økonomi og social udvikling i Rusland, Centralasien, Mellemøsten og Kaukasus.

ENERPO er det eneste program i Rusland, der giver dig mulighed for

få en MA i energipolitik i Eurasien om 1 årvælg kurser af de førende russiske og internationale professorer og eksperter på området;design dit eget individuelle program fra det brede kursuskatalogdeltage i åbne foredrag og særlige workshops;bidrage med artikler til ENERPO Journal og ENERPO Newsletterstudere på engelsk, lære / forbedre din russiske;Nyd livet i St. Petersborg - den gamle kejserlige hovedstad i Rusland;få et godt fundament for din karriere inden for offentlig service, akademi og erhvervslivet.... [-]
Rusland Saint Petersburg
September 2019
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
European University at St. Petersburg

Et års intensiv IMARES-kandidatuddannelse fokuserer på Rusland og post-sovjetområdet. Dette omfattende program giver dig mulighed for at studere Rusland og hele det euras ... [+]

Et års intensiv IMARES-kandidatuddannelse fokuserer på Rusland og post-sovjetområdet. Dette omfattende program giver dig mulighed for at studere Rusland og hele det eurasiske område i alle aspekter fra A til Я. Du vil undersøge fortiden og analysere de mest up-to-date begivenheder, der udfolder sig i regionen, lære russisk og opleve livet i Rusland. Sammen med andre internationale studerende vil du studere og diskutere en række emner, herunder udenrigspolitik og sikkerhedsspørgsmål i Rusland og nabolande, historie og aktuelle begivenheder, forandring af samfund og reformer, og selvfølgelig russisk kultur og kunst.

Dette er det eneste program i Rusland, der giver dig mulighed for... [-]

Rusland Saint Petersburg
September 2019
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Independent not-for-profit educational organization of higher education “European University at St. Petersburg” 6/1A Gagarinskaya st., St. Petersburg 191187 Russia
Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusland