HSE Higher School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HSE University er konsekvent rangeret som et af Ruslands top tre universiteter og adskiller sig ved sin internationalt orienterede forskningsdrevne tilgang til videregående uddannelser. Baseret i det pulserende centrum af Moskva med campusser i Skt. Petersborg, Nizhny Novgorod og Perm, tilbyder HSE fremragende akademikere på alle niveauer og inkluderer 40+ engelsklærede kandidatuddannelser og 8 engelsksprogede bacheloruddannelser.

Modern HSE blev grundlagt i 1992 af førende russiske økonomer og regeringsreformere for at fremme økonomisk og social forandring i Rusland ved at uddanne en ny generation af økonomer og inspirere nye ideer i den offentlige og private sektor. I de sidste årtier er universitetet hurtigt vokset fra en økonomiskole til et velkendt forskningsuniversitet, der nu har mere end 35.000 studerende og 4.000 fakultetsmedlemmer på campusser i fire af Ruslands vigtigste byer. Universitetet kan prale af nogle af landets fineste akademiske afdelinger og forskningscentre inden for økonomi, ledelse, sociologi, offentlig politik og datalogi. HSE er hjemsted for de mest banebrydende programmer og fakulteter i Rusland, som inkluderer landets første afdeling for bystudier. I 2014 åbnede universitetet i samarbejde med Ruslands førende internetfirma Yandex fakultetet for datalogi for at uddanne fremtidige generationer af computerprogrammerere og ingeniører.

International Siden starten har HSE været et internationalt drevet universitet. Det har nu partnerskaber med mere end 130 universiteter og forskningsorganisationer i form af udvekslinger, dobbeltuddannelser og sommerskoler. Universitets fakultet og forskningsaktiviteter er blevet mere og mere internationale og dets studerende repræsenterer nu mere end 60 forskellige lande.

Diverse HSE tilbyder det største antal engelsklærte kandidatuddannelser i Rusland. Disse programmer spænder fra offentlig politik til business til områdestudier og alle forbereder eleverne til at blive ledere på deres udvalgte områder. For at tiltrække de bedste studerende tildeles kvalificerede kandidater meritbaserede stipendier og stipendier.

Vores fakultet, forskere og studerende repræsenterer over 50 lande og er dedikeret til at opretholde de højeste akademiske standarder. Vores nyligt vedtagne strukturreformer støtter HSE 'indsats for internationalisering og vores banebrydende forskning, forskere og studerende.

Nu et dynamisk universitet med fire campusser, er HSE førende inden for at kombinere russiske uddannelsestraditioner med den bedste internationale undervisnings- og forskningspraksis. HSE tilbyder fremragende uddannelsesprogrammer fra gymnasiet til postgraduate studier med topafdelinger og forskningscentre inden for en række internationale områder.

Placeringer

Moskva

National Research University - Higher School of Economics

Address
HSE University
HSE Education & Training Advisory Centre

Email: inter@hse.ru
Phone: +7 495 531 0059
WhatsApp: +7 916 3118521

Room 623, 11 Pokrovsky blvd., building D, Moscow
Hours: 9:30-18:00, Monday-Friday

109028 Moskva, Moskva, Rusland
Telefonnummer
+7 495 771-32-32

Sankt Petersborg

Address
Kantemirovskaya Ulitsa,3A building 1
194100 Sankt Petersborg, Sankt-Peterburg, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer