HSE Higher School of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sammenhængende placeret som et af Ruslands top tre universiteter adskiller Higher School of Economics ( HSE University) sig ved sin internationalt bevidste, forskningsdrevne tilgang til videregående uddannelse. Baseret i det pulserende centrum af Moskva med campus i St. Petersburg, Nizhny Novgorod og Perm, tilbyder HSE fremragende akademikere på alle niveauer og inkluderer 20 engelskunderviste kandidatprogrammer.

Moderne HSE blev grundlagt i 1992 af førende russiske økonomer og regeringsreformer for at fremme økonomisk og social forandring i Rusland ved at uddanne en ny generation økonomer og inspirere nye ideer i den offentlige og private sektor. I løbet af de sidste årtier har universitetet hurtigt vokset fra en økonomiskole til et velkendt forskeruniversitet, der nu har mere end 35.000 studerende og 4.000 fakultetsledere på universiteter i fire af Ruslands vigtigste byer. Universitetet prale af nogle af landets fineste akademiske afdelinger og forskningscentre inden for økonomi, ledelse, sociologi, offentlig politik og datalogi. HSE er hjemsted for de mest banebrydende programmer og fakulteter i Rusland, som omfatter landets første byforskningsafdeling. I 2014 åbnede universitetet i samarbejde med Ruslands førende internetfirma Yandex datatet for computervidenskab for at uddanne fremtidige generationer af computerprogrammerere og ingeniører.

International Siden starten har HSE været et internationalt drevet universitet. Det har nu partnerskaber med mere end 130 universiteter og forskningsorganisationer i form af udvekslinger, dobbeltuddannelser og sommerskoler. Universitets fakultet og forskningsaktiviteter er blevet mere og mere internationale og dets studerende repræsenterer nu mere end 60 forskellige lande.

Diverse HSE tilbyder det største antal engelsklærte kandidatuddannelser i Rusland. Disse programmer spænder fra offentlig politik til business til områdestudier og alle forbereder eleverne til at blive ledere på deres udvalgte områder. For at tiltrække de bedste studerende tildeles kvalificerede kandidater meritbaserede stipendier og stipendier.

Vores fakultet, forskere og studerende repræsenterer over 50 lande og er dedikeret til at opretholde de højeste akademiske standarder. Vores nyligt vedtagne strukturreformer støtter HSE 'indsats for internationalisering og vores banebrydende forskning, forskere og studerende.

Nu er et dynamisk universitet med fire campuser, er HSE en leder i at kombinere russiske uddannelsestraditioner med de bedste internationale undervisnings- og forskningsmetoder. HSE tilbyder fremragende uddannelsesprogrammer fra gymnasiet til postgraduate studier, med top afdelinger og forskningscentre inden for en række internationale felter.

Placeringer

Moskva

National Research University - Higher School of Economics

Address
Higher School of Economics
Myasnitskaya 20

101000 Moskva, Moskva, Rusland
Telefonnummer
+7 495 771-32-32

Nizhny Novgorod

Address
Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast, Rusland

Sankt Petersborg

Address
Kantemirovskaya Ulitsa,3A building 1
194100 Sankt Petersborg, Sankt-Peterburg, Rusland

Programmer