Immanuel Kant Baltic Federal University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den mission af Immanuel Kant Baltic Federal University (IKBFU) er at bygge konkurrencedygtig menneskelig kapital på baggrund af moderne teknologiske platforme for at sikre den socioøkonomiske udvikling i Kaliningrad-regionen.

Dens strategiske mål er at give de menneskelige ressourcer og teknologisk støtte til innovativ udvikling af den russiske enklave region, som omfatter klynger dannet i forbindelse med de særlige økonomiske zoner i Kaliningrad-regionen.

"For at nå universitetets strategiske mål, er det nødvendigt at løse en række centrale problemer. Først og fremmest, det er uddannelse og træning af de menneskelige ressourcer til innovative industrier i den regionale økonomi, også med henblik på kravene i den europæiske arbejdsmarked, og skabelse af gunstige betingelser for tiltrækning kvalificerede specialister til Kaliningrad-regionen. For det andet er der behov for presserende modernisering af universitetets infrastruktur for at engagere unge i akademiske og forskningsaktiviteter. For det tredje må vi udøve systematisk indflydelse på modernisering af faglig uddannelse i regionen, også i form af indførelse af innovative uddannelsesprogrammer, der er i efterspørgslen inden for de prioriterede industrier i den regionale økonomi. Og endelig, vores mål er at etablere et fagligt og forskningscenter for at fremme det russiske sprog og russisk professionelle uddannelsesprogrammer i landene i Østersøområdet ".

Rektor Andrei Klemeshev

Internationale programmer

Immanuel Kant Baltic Federal University gennemfører aktivt ud internationale aktiviteter inden for rammerne af en lang række akademiske programmer og projekter. IKBFU har mere end 100 partner videregående uddannelsesinstitutioner i Europa og USA, og samarbejder med sådanne internationale organisationer som European University Association, Østersøregionen University Network, Magna Charta Universitatum og andre.

Desuden IKBFU deltager i sådanne internationale programmer som:

Erasmus Mundus "Triple I" Europæiske Union Center Erasmus Mundus "Aurora" Fremme af bæredygtig Excellence i afprøvning og vurdering af engelsk Udvidet tre niveauer uddannelsesprogram baseret på den kompetente tilgang på området for Applied Marine Science Jean Monnet "Initiative og Barrierer i Refleksion af skabe en europæisk Grænser" Smart Educational Autonomi gennem Guided sprogindlæring

Placeringer

Kaliningrad

Address
Immanuel Kant Baltic Federal University
Building of the Institute of Applied Mathematics and IT (Room 112)
14 A, Nevskogo STR.

236041 Kaliningrad, Kaliningrad Oblast, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig