Irkutsk State Linguistic University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Irkutsk State Linguistic University går tilbage til 1948. Tidligere slidte navne: Irkutsk State Pædagogiske Institut for fremmedsprog, Irkutsk State Pædagogisk Institut for fremmedsprog. Ho Shi Mina.

Status for universitetet NEEDLE siden 1996. I 2009 har universitetet bestået certificering og akkreditering proces, der bekræfter status af et universitet.

I mere end 60 år NÅL - det eneste sprog gymnasium i hele området i Sibirien og Fjernøsten, en af de fire sproglige universiteter i Rusland.

NEEDLE i dag - er:

  • Mere end 3.000 fremragende studerende
  • 2 institutter og 6 fakulteter
  • 10 områder inden for uddannelse bachelor og kandidat
  • 9 graduate store selskaber
  • Dissertation råd for det 3. sproglige specialiteter
  • 12 videnskabelige skoler
  • Mere end 10 fremmedsprog, der studerer vores studerende!
  • Samarbejde med universiteter i Europa, Asien og USA

mission


Vores mission er at producere højere faglig uddannelse af personale til de sibiriske og fjernøstlige regioner i Rusland inden for uddannelse, tværkulturel kommunikation og gennemføre grundforskning og anvendt forskningsprojekter, der skal give den tværkulturelle og på tværs af sprog dialog mellem Rusland og landene i det østlige og vestlige borgere i en globaliseret verden.

resultater

Siden 2009 er universitetet udvikler i overensstemmelse med internationale standarder for kvalitetsstyringssystem, som gjorde det muligt for universitetet i 2011 bestået certificeringsprocessen og for at bekræfte, at kravene i QMS ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 i den russiske register system, IQnet og GOST R.

Universitetet er en del af konsortiet af Humanitære universiteterne i Shanghai Cooperation Organization, samt et regionalt center (filial Base Organization) om sprog og kultur i SNG medlemslande.

I 2011 universitetet etableret Department of faglige kvalifikationer, som er medlemmer af fremtrædende offentlige, succesfulde forretningsmænd, professionelle ledere, hvis viden og erfaring vil bidrage til uddannelse af akademikere.

Se MA » Se Kandidatuddanninger » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MA

MA: læreruddannelsens

på universitet Fuldtid September 2019 Rusland Urik

IGLOO tilbyder følgende områder: teori og praksis i undervisningen interkulturel kommunikation i multietnisk og multikulturelt miljø, litterær uddannelse [+]

MA: læreruddannelsens

&nbsp

IGLOO tilbyder følgende områder: teori og praksis i undervisningen interkulturel kommunikation i multietnisk og multikulturelt miljø,litterær uddannelse, informatsialnye teknologi i læreruddannelsen.

&nbsp

Grad: Master of Teacher Education PROFIL FOKUS teori og praksis UNDERVISNING Interkulturel Kommunikation multietnisk og multikulturelt miljø Bachelorer studerer teorien om kommunikation, nationale og kulturelle forskelle i konflikt-fri konstruktion af kommunikative diskurs linguodidactic grundlag af undervise i russisk som fremmedsprog mod polylogue kulturer, teknikker og metoder for et tolerant samfundMeddelelser til poly-etniske miljø, kulturel mangfoldighed af folkeslag i verden inden for tale-og business etikette, Kommunikativ engelsk sprogkursus, kognitiv lingvistik.... [-]


Master

MA: Lingvistik

på universitet Fuldtid September 2019 Rusland Urik

IGLOO tilbyder følgende områder: russisk, tysk sprog og sprog i Fjernøsten og Sydøstasien, teorien om oversættelsen og [+]

MA: Lingvistik

&nbsp

Graduate IGLOO tilbyder følgende områder: russisk, tysk sprog og sprog i Fjernøsten og Sydøstasien, teorien om oversættelse og interkulturel / interlingual meddelelse KOMlysfølsomhed lingvistik, teori for kommunikation og Årsdag International Public Relations (PR).

ORIENTERING PROFIL russisk sprog Bachelorstuderende studerer metoder undervise i russisk som fremmedsprog, sprogpolitik og sprogplanlægning, reelle problemer med Lingvistik, russiske Studier, Sproginterferens og studiet af fremmed accent, grundlaget for komparativ lingvistik, og innovative tilgange i undervise i russisk som fremmedsprog.

Kerneområderne tyske sprog Bachelorstuderende studerer avancerede kurser i engelsk og tysk, Germansk aktuelle problemer,problemer med semantik og pragmatik i engelsk og tysk, grundlæggende typologi af germanske sprog (engelsk og tysk) og de typologiske forskelle mellem standard sprog og dialekt, kategorier og begreber i antropologiske lingvistik og ontolingvistike, baserets teori om tale indflydelse og interkulturel kommunikation, synonymic ressourcer engelsk og tysk i forskellige typer af diskurs, sproglige identitet og metaforisk billede af verden tyske sprog, kulturelle og kommunikative samspil af det tyske sprogi forbindelse med moderne civilisation processer.... [-]