Irkutsk State Linguistic University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Irkutsk State Linguistic University går tilbage til 1948. Tidligere slidte navne: Irkutsk State Pædagogiske Institut for fremmedsprog, Irkutsk State Pædagogisk Institut for fremmedsprog. Ho Shi Mina.

Status for universitetet NEEDLE siden 1996. I 2009 har universitetet bestået certificering og akkreditering proces, der bekræfter status af et universitet.

I mere end 60 år NÅL - det eneste sprog gymnasium i hele området i Sibirien og Fjernøsten, en af de fire sproglige universiteter i Rusland.

NEEDLE i dag - er:

  • Mere end 3.000 fremragende studerende
  • 2 institutter og 6 fakulteter
  • 10 områder inden for uddannelse bachelor og kandidat
  • 9 graduate store selskaber
  • Dissertation råd for det 3. sproglige specialiteter
  • 12 videnskabelige skoler
  • Mere end 10 fremmedsprog, der studerer vores studerende!
  • Samarbejde med universiteter i Europa, Asien og USA

mission


Vores mission er at producere højere faglig uddannelse af personale til de sibiriske og fjernøstlige regioner i Rusland inden for uddannelse, tværkulturel kommunikation og gennemføre grundforskning og anvendt forskningsprojekter, der skal give den tværkulturelle og på tværs af sprog dialog mellem Rusland og landene i det østlige og vestlige borgere i en globaliseret verden.

resultater

Siden 2009 er universitetet udvikler i overensstemmelse med internationale standarder for kvalitetsstyringssystem, som gjorde det muligt for universitetet i 2011 bestået certificeringsprocessen og for at bekræfte, at kravene i QMS ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 i den russiske register system, IQnet og GOST R.

Universitetet er en del af konsortiet af Humanitære universiteterne i Shanghai Cooperation Organization, samt et regionalt center (filial Base Organization) om sprog og kultur i SNG medlemslande.

I 2011 universitetet etableret Department of faglige kvalifikationer, som er medlemmer af fremtrædende offentlige, succesfulde forretningsmænd, professionelle ledere, hvis viden og erfaring vil bidrage til uddannelse af akademikere.

Placeringer

Urik

Address
Irkutsk State Linguistic University
Ulitsa Lenina 8

664000 Urik, Irkutsk Oblast, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig