Læs den officielle beskrivelse

Irkutsk State Linguistic University går tilbage til 1948. Tidligere slidte navne: Irkutsk State Pædagogiske Institut for fremmedsprog, Irkutsk State Pædagogisk Institut for fremmedsprog. Ho Shi Mina.

Status for universitetet NEEDLE siden 1996. I 2009 har universitetet bestået certificering og akkreditering proces, der bekræfter status af et universitet.

I mere end 60 år NÅL - det eneste sprog gymnasium i hele området i Sibirien og Fjernøsten, en af de fire sproglige universiteter i Rusland.

NEEDLE i dag - er:

  • Mere end 3.000 fremragende studerende
  • 2 institutter og 6 fakulteter
  • 10 områder inden for uddannelse bachelor og kandidat
  • 9 graduate store selskaber
  • Dissertation råd for det 3. sproglige specialiteter
  • 12 videnskabelige skoler
  • Mere end 10 fremmedsprog, der studerer vores studerende!
  • Samarbejde med universiteter i Europa, Asien og USA

mission


Vores mission er at producere højere faglig uddannelse af personale til de sibiriske og fjernøstlige regioner i Rusland inden for uddannelse, tværkulturel kommunikation og gennemføre grundforskning og anvendt forskningsprojekter, der skal give den tværkulturelle og på tværs af sprog dialog mellem Rusland og landene i det østlige og vestlige borgere i en globaliseret verden.

resultater

Siden 2009 er universitetet udvikler i overensstemmelse med internationale standarder for kvalitetsstyringssystem, som gjorde det muligt for universitetet i 2011 bestået certificeringsprocessen og for at bekræfte, at kravene i QMS ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 i den russiske register system, IQnet og GOST R.

Universitetet er en del af konsortiet af Humanitære universiteterne i Shanghai Cooperation Organization, samt et regionalt center (filial Base Organization) om sprog og kultur i SNG medlemslande.

I 2011 universitetet etableret Department of faglige kvalifikationer, som er medlemmer af fremtrædende offentlige, succesfulde forretningsmænd, professionelle ledere, hvis viden og erfaring vil bidrage til uddannelse af akademikere.

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Irkutsk State Linguistic University

IGLOO tilbyder følgende områder: russisk, tysk sprog og sprog i Fjernøsten og Sydøstasien, teorien om oversættelsen og ... [+]

MA: Lingvistik

&nbsp

Graduate IGLOO tilbyder følgende områder: russisk, tysk sprog og sprog i Fjernøsten og Sydøstasien, teorien om oversættelse og interkulturel / interlingual meddelelse KOMlysfølsomhed lingvistik, teori for kommunikation og Årsdag International Public Relations (PR).

ORIENTERING PROFIL russisk sprog Bachelorstuderende studerer metoder undervise i russisk som fremmedsprog, sprogpolitik og sprogplanlægning, reelle problemer med Lingvistik, russiske Studier, Sproginterferens og studiet af fremmed accent, grundlaget for komparativ lingvistik, og innovative tilgange i undervise i russisk som fremmedsprog.

Kerneområderne tyske sprog Bachelorstuderende studerer avancerede kurser i engelsk og tysk, Germansk aktuelle problemer,problemer med semantik og pragmatik i engelsk og tysk, grundlæggende typologi af germanske sprog (engelsk og tysk) og de typologiske forskelle mellem standard sprog og dialekt, kategorier og begreber i antropologiske lingvistik og ontolingvistike, baserets teori om tale indflydelse og interkulturel kommunikation, synonymic ressourcer engelsk og tysk i forskellige typer af diskurs, sproglige identitet og metaforisk billede af verden tyske sprog, kulturelle og kommunikative samspil af det tyske sprogi forbindelse med moderne civilisation processer.... [-]

Rusland Urik
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Irkutsk State Linguistic University

IGLOO tilbyder følgende områder: teori og praksis i undervisningen interkulturel kommunikation i multietnisk og multikulturelt miljø, litterær uddannelse ... [+]

MA: læreruddannelsens

&nbsp

IGLOO tilbyder følgende områder: teori og praksis i undervisningen interkulturel kommunikation i multietnisk og multikulturelt miljø,litterær uddannelse, informatsialnye teknologi i læreruddannelsen.

&nbsp

Grad: Master of Teacher Education PROFIL FOKUS teori og praksis UNDERVISNING Interkulturel Kommunikation multietnisk og multikulturelt miljø Bachelorer studerer teorien om kommunikation, nationale og kulturelle forskelle i konflikt-fri konstruktion af kommunikative diskurs linguodidactic grundlag af undervise i russisk som fremmedsprog mod polylogue kulturer, teknikker og metoder for et tolerant samfundMeddelelser til poly-etniske miljø, kulturel mangfoldighed af folkeslag i verden inden for tale-og business etikette, Kommunikativ engelsk sprogkursus, kognitiv lingvistik.... [-]

Rusland Urik
September 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk