Innopolis University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

header

om University

Innopolis Universitet er en russisk videregående uddannelsesinstitution med fokus på uddannelse og forskning inden for IT og robotteknologi.

UDDANNELSE

Den pædagogiske proces på Innopolis Universitet er baseret på de bedste internationale programmer og russiske undervisningsmetoder. Studerende drage fordel af integrationen af ​​berømte russiske traditioner for grundlæggende videnskab og bedste internationale praksis. Specifik fokusområde tillader Innopolis Universitet for at inddrage eksperter i branchen i uddannelsesprocessen, og dermed holde programmer up-to-date. Deltagelse af eksperter hjælper studerende får professionel og virkelige verden viden og færdigheder. Over 40% af de akademiske programmer er afsat til praktiske aktiviteter i form af team-projekter. Studerende gør deres praktik og projekter i partnerlande-selskaber på universitetet. Dette hjælper dem til at få værdifulde erfaringer og begynde at arbejde der efter endt uddannelse med det samme.

Innopolis University beskæftiger professorer og forskere, der har modtaget deres grader fra eller arbejdet i verdens førende universiteter: Carnegie Mellon University (USA), ETH Zürich (Schweiz), National University of Singapore (Singapore), University of Amsterdam (Holland), Korea Advanced Institut for Videnskab og Teknologi (Republikken Korea), polytekniske universitet i Milano (Italien), EURECOM (Frankrig) etc. 80 videnskabelige medarbejdere fra hele verden underviser i Innopolis Universitet. Alle bachelor-og kandidatuddannelser bliver undervist på engelsk.

Innopolis Universitet er involveret i projekter og partnerskaber over hele verden. Innopolis University fremmer international akademisk udveksling og udvikler et solidt netværk af partneruniversiteter. Akademisk udveksling er en enestående mulighed for at tilbringe en del af en uddannelse på et af verdens universiteter. Dette er en stor chance, og ikke kun i form af uddannelse: udveksling fremmer globalt samarbejde og interkulturel forståelse. I verden, der vender sig til at blive kosmopolitisk, er det vigtigt at have en international baggrund. Akademisk udveksling er en forbedring, livsændrende oplevelse.

header

Forskning

Innopolis University udvikler et globalt netværk af akademiske partnere for at integrere berømte russiske traditioner grundforskning og bedste internationale praksis, skabe og understøtte en høj kvalitet system for uddannelse og forskning, og i overensstemmelse med internationale standarder.

Studerende og dimittender fra Innopolis Universitet er involveret i banebrydende forskning og udvikling under tilsyn af ansete professorer og erfarne forskere overvejer kravene fra vores industrielle partnere. Programmer af Innopolis University forudse intensiv kombination af grundlæggende og praktiske kurser, og praktikophold i virksomheder, der starter fra begyndelsen af ​​studiet. Universitet tilbyder en høj kvalitet IT-uddannelse for unge specialister og udviklingsingeniører i følgende programmer: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences, og Robotics. De læreplanerne blev designet i tæt samarbejde med førende verden partner universiteter. På grund af internationaliseringsstrategi Innopolis University træner verdensklasse specialister, skabe og kommercialisere banebrydende teknologier, og bidrager til væksten i viden i verden.

De mest forskningsaktiviteter Universitet foretaget af initiativ repræsentanter for industrien. Succesen af ​​disse undersøgelser bekræftes af det faktum, at en betydelig del af budgettet kommer fra industrielle partnere. Desuden er fagfolk fra forskellige sektorer er involveret i forskning implementering, hvilket gør dem tværfagligt. 13 laboratorier er i drift nu i Innopolis Universitet.

header

SAMARBEJDE

Innopolis University integrerer videnskab, uddannelse og erhvervsliv. Innopolis University blev etableret til gavn for industrien. Partner virksomheder er involveret i udvikling og tilpasning af akademiske programmer, bestemmelse af forskningsområder, udvælgelse af studerende, praktikophold og beskæftigelse af vores kandidater.

Centrale områder af akademisk samarbejde omfatter fælles udvikling og levering af bachelor-og kandidatniveau uddannelser, fælles forskning, fakultet uddannelse, akademisk udveksling (fakultetet og de studerende) og tilrettelæggelse af arrangementer af fælles interesse. Innopolis Universitet samarbejder med en række højt ansete institutioner fra Rusland, CIS, Europa, Asien og andre lande.

Innopolis Universitet samarbejder intensivt med high-tech virksomheder, der opererer inden for IT ved at inddrage dem i vores pædagogiske aktiviteter og initiativer. Formålet med samarbejdet er synergien af ​​russiske traditioner og international erfaring, uddannelse i verdensklasse specialister, oprettelse og kommercialisering af banebrydende teknologier og bidrager til væksten af ​​viden.

header

Life RICH i Begivenheder

Infrastruktur

Praktiske klasseværelser til foredrag og teamwork hjælpe vores studerende til at fokusere på deres studier. I sports-kompleks med swimmingpool, fitnesscenter og sportsfaciliteter kan de deltage gruppe og individuel træning under tilsyn af trænere. Rummelige værelser på de fire campus bygninger er udstyret med alle nødvendige elementer til en komfortabel levende.

BEGIVENHEDER

Den daglige rutine på Innopolis Universitet er fuld af interessante begivenheder. Universitetet er vært festivaler, konferencer, åbne foredrag af repræsentanter for den højteknologiske industri på en regelmæssig basis.

STIPENDIUM

University Innopolis tilbyder stipendier, der dækker 100% af studieafgift og månedlige ydelse.

Placeringer

Kazan

Address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatarstan, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig