Læs den officielle beskrivelse

header

om University

Innopolis Universitet er en russisk videregående uddannelsesinstitution med fokus på uddannelse og forskning inden for IT og robotteknologi.

UDDANNELSE

Den pædagogiske proces på Innopolis Universitet er baseret på de bedste internationale programmer og russiske undervisningsmetoder. Studerende drage fordel af integrationen af ​​berømte russiske traditioner for grundlæggende videnskab og bedste internationale praksis. Specifik fokusområde tillader Innopolis Universitet for at inddrage eksperter i branchen i uddannelsesprocessen, og dermed holde programmer up-to-date. Deltagelse af eksperter hjælper studerende får professionel og virkelige verden viden og færdigheder. Over 40% af de akademiske programmer er afsat til praktiske aktiviteter i form af team-projekter. Studerende gør deres praktik og projekter i partnerlande-selskaber på universitetet. Dette hjælper dem til at få værdifulde erfaringer og begynde at arbejde der efter endt uddannelse med det samme.

Innopolis University beskæftiger professorer og forskere, der har modtaget deres grader fra eller arbejdet i verdens førende universiteter: Carnegie Mellon University (USA), ETH Zürich (Schweiz), National University of Singapore (Singapore), University of Amsterdam (Holland), Korea Advanced Institut for Videnskab og Teknologi (Republikken Korea), polytekniske universitet i Milano (Italien), EURECOM (Frankrig) etc. 80 videnskabelige medarbejdere fra hele verden underviser i Innopolis Universitet. Alle bachelor-og kandidatuddannelser bliver undervist på engelsk.

Innopolis Universitet er involveret i projekter og partnerskaber over hele verden. Innopolis University fremmer international akademisk udveksling og udvikler et solidt netværk af partneruniversiteter. Akademisk udveksling er en enestående mulighed for at tilbringe en del af en uddannelse på et af verdens universiteter. Dette er en stor chance, og ikke kun i form af uddannelse: udveksling fremmer globalt samarbejde og interkulturel forståelse. I verden, der vender sig til at blive kosmopolitisk, er det vigtigt at have en international baggrund. Akademisk udveksling er en forbedring, livsændrende oplevelse.

header

Forskning

Innopolis University udvikler et globalt netværk af akademiske partnere for at integrere berømte russiske traditioner grundforskning og bedste internationale praksis, skabe og understøtte en høj kvalitet system for uddannelse og forskning, og i overensstemmelse med internationale standarder.

Studerende og dimittender fra Innopolis Universitet er involveret i banebrydende forskning og udvikling under tilsyn af ansete professorer og erfarne forskere overvejer kravene fra vores industrielle partnere. Programmer af Innopolis University forudse intensiv kombination af grundlæggende og praktiske kurser, og praktikophold i virksomheder, der starter fra begyndelsen af ​​studiet. Universitet tilbyder en høj kvalitet IT-uddannelse for unge specialister og udviklingsingeniører i følgende programmer: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences, og Robotics. De læreplanerne blev designet i tæt samarbejde med førende verden partner universiteter. På grund af internationaliseringsstrategi Innopolis University træner verdensklasse specialister, skabe og kommercialisere banebrydende teknologier, og bidrager til væksten i viden i verden.

De mest forskningsaktiviteter Universitet foretaget af initiativ repræsentanter for industrien. Succesen af ​​disse undersøgelser bekræftes af det faktum, at en betydelig del af budgettet kommer fra industrielle partnere. Desuden er fagfolk fra forskellige sektorer er involveret i forskning implementering, hvilket gør dem tværfagligt. 13 laboratorier er i drift nu i Innopolis Universitet.

header

SAMARBEJDE

Innopolis University integrerer videnskab, uddannelse og erhvervsliv. Innopolis University blev etableret til gavn for industrien. Partner virksomheder er involveret i udvikling og tilpasning af akademiske programmer, bestemmelse af forskningsområder, udvælgelse af studerende, praktikophold og beskæftigelse af vores kandidater.

Centrale områder af akademisk samarbejde omfatter fælles udvikling og levering af bachelor-og kandidatniveau uddannelser, fælles forskning, fakultet uddannelse, akademisk udveksling (fakultetet og de studerende) og tilrettelæggelse af arrangementer af fælles interesse. Innopolis Universitet samarbejder med en række højt ansete institutioner fra Rusland, CIS, Europa, Asien og andre lande.

Innopolis Universitet samarbejder intensivt med high-tech virksomheder, der opererer inden for IT ved at inddrage dem i vores pædagogiske aktiviteter og initiativer. Formålet med samarbejdet er synergien af ​​russiske traditioner og international erfaring, uddannelse i verdensklasse specialister, oprettelse og kommercialisering af banebrydende teknologier og bidrager til væksten af ​​viden.

header

Life RICH i Begivenheder

Infrastruktur

Praktiske klasseværelser til foredrag og teamwork hjælpe vores studerende til at fokusere på deres studier. I sports-kompleks med swimmingpool, fitnesscenter og sportsfaciliteter kan de deltage gruppe og individuel træning under tilsyn af trænere. Rummelige værelser på de fire campus bygninger er udstyret med alle nødvendige elementer til en komfortabel levende.

BEGIVENHEDER

Den daglige rutine på Innopolis Universitet er fuld af interessante begivenheder. Universitetet er vært festivaler, konferencer, åbne foredrag af repræsentanter for den højteknologiske industri på en regelmæssig basis.

STIPENDIUM

University Innopolis tilbyder stipendier, der dækker 100% af studieafgift og månedlige ydelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Innopolis University

Secure Systems and Network Engineering er et etårigt kandidatuddannelse, der oprindeligt blev bragt til Innopolis University fra University of Amsterdam ( Innopolis Unive ... [+]

Secure Systems and Network Engineering er et masterprogram, der oprindeligt blev bragt til Innopolis University fra University of Amsterdam ( Innopolis University ved UvA). Programmet selv er meget omfattende, og eleverne skal bruge deres tid fuldt ud til studieprocessen. Programmet kræver 1,5 års erfaring i sikkerhed. På grund af lektiernes kompleksitet og emner, der er dækket i løbet af året, har vi en omfattende adgangsprocedure, som omfatter test og præsentation.

Kernekurser

Væsentlige færdigheder (Summer Bootcamp)Sikkerhed af systemer og netværk (SSN)Klassiske internetapplikationer (CIA)Avanceret netværk (AN)Distributed Systems (DS)Offensive teknologier (OT)Stor installation Administration (LIA)Cybercrimes and Forensics (CCF)Avanceret sikkerhed (AS)... [-]
Rusland Kazan
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Innopolis University

Denne kandidatuddannelse er designet af eksperter fra verdensklasse inden for datalogi, robotik og software engineering, der arbejder sammen med repræsentanter fra forske ... [+]

Programmet er designet til dem, der ønsker at lære state-of-the-art teknikker til at analysere problemer i stort data / datalogi område.

I løbet af programmet tilbydes eleverne 6 kurser til færdiggørelse og forskellige valgfrie kurser, der vil udvide viden og anvendelsesområder. De fleste af kurser er designet med projekter, der gør det muligt for studerende at anvende algoritmer til rigtige datasæt.

Med den vellykkede gennemførelse af programmet forventes studerende at blive en datalogisk specialist, som kan præprocessere datasæt, anvende algoritmer, analysere resultater og visualisere / rapportere resultater.

KernekurserAvanceret statistikAvanceret hentning af informationOptimeringRandomiserede algoritmerAvanceret maskine læringSikkerhed af data... [-]
Rusland Kazan
Kontakt skolen
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Innopolis University

Master of Science i Informationsteknologi - Software Engineering (MSIT-SE) grad er designet til junior fagfolk med et til to års erhvervserfaring inden for softwareudvikl ... [+]

Master of Science i Informationsteknologi - Software Engineering (MSIT-SE) grad er designet til junior fagfolk med et til to års erhvervserfaring inden for softwareudvikling og som ønsker at øge deres karriere og blive tekniske ledere, software arkitekter eller projektledere.

Programmet blev udviklet på grundlag af Carnegie Mellon University (CMU) -programmet i Software Engineering og leveres lokalt til Innopolis af instruktører med en lang rekord af erhvervserfaring og udvalgte eksterne eksperter inden for specifikke områder, der supplerer MSIT- SE kerne kurser.

Programmet løber i 12 måneder og tre semestre starter fra midten af august. Programmet er komplet leveret på engelsk.... [-]

Rusland Kazan
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Innopolis University

Kandidater modtager nøglekompetencer inden for datalogi, robotik og programmering. De lærer at udvikle rammer og algoritmer til human-computer / robot interaktion og nye ... [+]

Kandidater modtager nøglekompetencer inden for datalogi, robotik og programmering. De lærer at udvikle rammer og algoritmer til human-computer / robot interaktion og nye robotikløsninger med elementer af AI.

Studerende erhverver sådanne færdigheder som programmering af industrielle og mobile robotter, udvikling af kontrolalgoritmer til robotsystemer, arbejde med computing vision systemer og modellering og forudsigelse robot adfærd.

KernekurserAvanceret robot manipulationIndustrial RoboticsFølelse og opfattelseComputer VisionEmbedded system design og programmeringVirtual realityHuman-computer / robot interaktionIdentifikation og simuleringDynamik af ikke-lineære systemerIntelligent mobil robotikComputational intelligenceIntroduktion til forskningPraktikForskningsprojektMaskinelæringJobmuligheder... [-]
Rusland Kazan
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

Kazan, Tatarstan, 420500 RU
Social Media