Læs den officielle beskrivelse

Irkutsk National Research Technical University (INRTU) er beliggende i byen Irkutsk, 75 km væk fra Sibiriens perle - Baikal-søen. INRTU i dag er et stort akademisk og forskningscenter, et af de førende tekniske universiteter, det mest østlige nationale forskningsuniversitet blandt de 29 NRU'er i Den Russiske Føderation. Det blev grundlagt i 1930 som Siberian Mining Institute, i 1960 blev Irkutsk Polytechnic Institute, i 1993 - Irkutsk State Technical University og i 2010 - Irkutsk National Research Technical University .

Universitetets mission er at levere høj kvalitet, overkommelig og opdateret uddannelse, omdannet gennem vores viden og erfaring gennem udvikling af videnskabelig og uddannelsesmæssig teknologi.

Vores mål er at uddanne specialisterne i ny formation, der er i stand til praktisk anvendelse af ny viden i deres videnskabelige, industrielle, iværksætteraktivitet.

INRTU har 17 500 studerende, det er en tredjedel af det samlede antal studerende i Irkutsk by, herunder ca. 1 300 internationale studerende. Universitetsuddannelsen er 900 medarbejdere. Universitets faglige struktur består af følgende hovedinstitutter - Baikalskolen i BRICKS (engelsklærte programmer); Institute of High Technologies; Institut for Arkitektur, Konstruktion og Design; Institut for Luftfart Byggeri, Mekanik og Transport; Institut for Subsurface Resource Management; Institut for Økonomi, Ledelse og Ret; Institut for Energiteknologi og Institut for Lingvistik og Interkulturel Kommunikation, hvor de studerer russisk sprog, inden de går ind i hoveduddannelserne - sammen med erhvervsskoler og et kollegium. Der er 1 500 000 vol i biblioteket. Akademisk år varer fra september til juni, og er opdelt i to semestre: september - januar, februar - juni. Det samlede antal uddannelser (bachelor, master, ph.d.) er 199. Undervisningsgebyr for selvstændige studerende varierer fra 134 000 til 206 000 RUR for bacheloruddannelser, fra 145 000 til 216 000 for kandidatuddannelser og fra 162 000 til 231 000 for ph.d.-uddannelser. Undervisningsgebyr for 10 måneders forberedelsesforløb for de udenlandske studerende, der ikke taler russisk, er 75 000 RUR pr. Akademisk år. Andre uddannelses- og forskningscentre på INRTU er tværfaglige regionale center for avanceret træning, træning og innovationscenter "Energieffektivitet", Uddannelses- og Forskningscenter for Olie- og Gasproduktion, Erhvervsuddannelse og Forskningscenter "INRTU - IRKUTSKENERGO."

Universitets campus er placeret på venstre side af Angara-floden, i 10-15 min kørsel fra byens centrum. Alle universitetsbygninger og studentens sovesale ligger 5 minutters gang fra hinanden. Idrætsanlæg, park, studerende kantiner, student polyclinic, sanatorium er placeret på universitetets campus. Indkvartering i en sovesal koster ca. 850 RUR / måned pr. 1 plads i et værelse til 2 eller 3 studerende. Sportsfaciliteter for studerende omfatter stadion for 2 500 pladser, spor - 8, fodboldbaner - 3, fitnesscentre - 16, gymnastikklatring, sports træningslejr for 800 pax, 21 klubber til ekstracurricular studentaktiviteter. Medicinsk forsikring koster 5 000 RUR om året og omfatter polyklinisk og stationær lægehjælp. Gennemsnitlig månedlig diverse er ca. 6 000-7 000 RUR / måned, enkeltbuss / fastløbs taxa / sporvogn / trolleybus billetpris - 15 - 25 RUR, forlængelse af studentvisumvisum - 1 600 RUR. For mere information besøg venligst vores hjemmeside: www.istu.edu/eng og kontakt University International Office via e-mail: admission@istu.edu, tlf. 7 (3952) 405215, 7 (3952) 405114.

Vi er glade for at hjælpe dig med at blive studerende på INRTU!

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Russisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Irkutsk National Research Technical University

Programmet er rettet mod færdigheder i udvikling og udnyttelse af informationssystemer og teknologier. Det tilbyder at udforske specialiserede fagområder som datalogi, ne ... [+]

Programoversigt

Programmet er rettet mod færdigheder i udvikling og udnyttelse af informationssystemer og teknologier. Det tilbyder at udforske specialiserede fagområder som datalogi, netværk, store data og skyteknologi.

Programmissionen er at uddanne specialister i store data, bygge et fundament i ny it og stor datateknologi indflydelse på de store virksomheders aktivitet, der giver mulighed for at øge effektiviteten i ledelsen på grund af ny teknologi.

Dette særegne program er rettet mod forretningsbehov i en ny teknologi. Det betragter en virksomhed eller en offentlig myndighed som et system med udviklet informationsinfrastruktur, der giver automatiserede løsninger til ledelsesopgaver. Dette aspekt omfatter tre kategorier af ledelsesfunktioner, hvor implementering af store datateknologier vil lette generering af nye karakteristika ved aktiviteterne i beslutninger, projektion og kontrol. Programmet tilgang "fra opgaver til teknologi" bygger kompetencer vigtige for specialister for at accelerere it-implementering i praksis samt at gøre teknologien og eksisterende værktøjer meget omsættelige.... [-]

Rusland Irkutsk
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Irkutsk National Research Technical University

Programmet tilbyder træningsstuderende i forskning og produktionsaktiviteter. Uddannelsen er fokuseret på den praktiske løsning af opgaver af elkraft vedvarende energikil ... [+]

Programoversigt

Programmet tilbyder træningsstuderende i forskning og produktionsaktiviteter. Uddannelsen er fokuseret på den praktiske løsning af opgaver af elkraft vedvarende energikilder drift og udvikling af strømforsyningssystemer, herunder distribueret generation.

Programmet tager sigte på at træne eleverne til at blive specialister i et nyt generationssystem og grundlæggende kendskab til integration af distribueret generation i elsystemer; elektrisk energi kvalitet; strøm elektronik; nødtilstande i elektriske kraftværker beskyttelse og kontrol af strømforsyningssystemer, herunder distribueret produktion vedvarende energi; numeriske og optimeringsmetoder; teori for elektromagnetisk felt; styringssystemer til elektriske maskiner; teori om elektriske netværk kontrol; energilagringssystem; digitale målesystemer; vandkraftværker; vindkraftindustrien; kontrol over vedvarende energikilder generatorer.... [-]

Rusland Irkutsk
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
International Office
Address
664074 Irkutsk, Lermontova street, 83. Russia
Irkutsk, Irkutsk Oblast, Rusland
Telefonnummer
+7 3952 405709