Læs den officielle beskrivelse

Ammosov North-Eastern Federal University er en af ​​ti føderale universiteter, er orienteret ved løsning af geopolitiske opgaver, møde personale behov for store interregionale investere projekter.
NEFU blev officielt oprettet i april 2010 på grundlag af Ammosov Yakut State University, der har en 75-år gammel historie.
Universitetet er opkaldt efter MK Ammosov, en velkendt politisk leder, som var en af ​​grundlæggerne af statens system Yakutia og Kirgisistan.
I dag NEFU er en diversificeret universitet besidder stor kapacitet til træning, uddannelse og forskning med filialerne i Mirny, Neryungri og Anadyr (Tjukotka).
Hver måned 100 studerende har en mulighed for at få lægehjælp på "Smena" student hvile og fritidshjem.
NEFU videnskabelige bibliotek har en status republikansk og inter-universitetsbibliotek, er et forsknings- og metodisk center for andre biblioteker og akademiske institutioner. Dens bibliotekets har over 1300000 bøger.

f0a1aa2db72c507d1821789340430a4e

Nordøstlige Federal University i Brief

NEFU samlede bachelor studerende befolkning nummer er omkring 17.358.

1.601 akademiske personale er i øjeblikket ansat på universitetet. Af disse 209 hold doktorgrad, 845 kandidat science grad.

Mere end 500 studerende er engageret i postgraduate arbejde.

13 institutter, 5 fakulteter, 3 University filialer i Mirny, Nerungry og Chukotka, 6 store forskningsinstitutioner.

119 uddannelser er tilgængelige for vores studerende.

Universitetet optager 40 bygninger og 12 kollegier ligger det meste i University campus. Den tilgængelige og selskabelig dimension af campus gør eleverne føler sig hjemme; internationale studerende er godt integreret som det er nemt at kontakte fakultet, administration og andre studerende. Der er studerende kantiner næsten overalt i hele campus, der foreslår forskellige måltider til en overkommelig pris.

Der er 1 500.000 bøger, tidsskrifter og andre elementer i Universitetsbiblioteket. Computer-stationer udgør universitetets biblioteksressourcer til rådighed for brugere i hele campus. Desuden den har adgang til en rækkevidde database af elektroniske ressourcer, herunder både russiske og udenlandske tidsskrifter (EBSCO, Science, JSTOR, Oxford University Press etc.) Universitetet har Geologi Field Station, Museum for arkæologi og etnografi, Botanisk have og orangeri åben for medarbejdere og studerende 'forskning og studier.

Universitetet har et stadion, en swimmingpool, en Social Centre.

Vores studerende og ansatte har fri adgang til Ethernet og Wi-Fi på alle universitetets bygninger og Residence Hall

NEFU blev officielt oprettet i april 2010: e på grundlag af MK Ammosov Yakutsk State University, universitetet med 75 års historie.

Universitetet blev opkaldt efter Maksim Kirovich Ammosov, en fremragende statsmand, søn af Yakut nation og en af ​​grundlæggerne af Yakutia og Kyrgizstan statsdannelse.

Der er 6 videnskabelige forskningsinstitutioner såsom Institut for Matematik, Institut for Sundhed, Institut for Anvendt Økologi i nord, Institut for Regional økonomi i nord, Institut for AE Kulakovsky, helt sikkert, Institut for Olonkho.

University prioriteter:

  • Ny kvalitet af universitetet
  • Sikring af økologisk sikkerhed og effektiv gengivelse af mineral og rå base; rationel naturforvaltning
  • forbrug Teknologi og produktion i Nord
  • Stigning i levestandarden i Nord
  • Bevarelse og udvikling af den arktiske nation kultur
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Strategic Management kandidatuddannelsen har til formål at udvikle elevernes evner til effektivt samspil i færd med at gøre de vigtige beslutninger for udvikling af organ ... [+]

Kandidat i Strategisk Ledelse

Vigtigste mål og emner af kurset / program:

"Strategic Management" kandidatuddannelse har til formål at udvikle elevernes evner til effektivt samspil i færd med at gøre de vigtige beslutninger for udvikling af organisationer og for at sikre deres konkurrenceevne i et hurtigt skiftende miljø. Eleverne fokuserer på de internationale aspekter af ledelse, aktiviteter og operationer i et internationalt miljø, og på tværs af kulturelt samarbejde. Programmet giver et læringsmiljø for internationale studerende baseret på valg af kurser, der afspejler detaljerne i ledelse og økonomisk udvikling i Rusland, og om mulighederne for dannelse af individuelle pensum.... [-]

Rusland Yakutsk
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Formålet med programmet er at uddanne de studerende med en høj kvalitet pensum og gøre dem kvalificerede lingvister eller eksperter, så de kan tage vigtige roller i de fo ... [+]

Master i lingvistik

Vigtigste mål og emner af kurset / program:

Formålet med programmet er at uddanne de studerende med en høj kvalitet pensum og gøre dem kvalificerede lingvister eller eksperter, så de kan tage vigtige roller i de forskellige lingvistik-relaterede aktiviteter på høj kvalitet internationale standarder. Vi vil give de potentielle studerende med forskellige høj kvalitet klasser, så de bliver bekendt med de aktuelle tendenser i forskellige områder af lingvistik. Efter at have afsluttet denne pædagogiske program, skal eleverne være i stand til at tage en stor rolle i professionelle lingvistik aktiviteter og anvende deres forskning viden og færdigheder til deres fremtidige karriere. ... [-]

Rusland Yakutsk
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk