Moscow Academy of Finance and Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Historie, Mission og Værdier:

Moskva Finance og Law University (MFYUA) er i øjeblikket den førende private universitet i Rusland. I 1995 blev med støtte fra Moskva regering og Sammenslutningen af ​​International Uddannelse etableret Moskva Finance and Law Academy. I 2010 efter ordre fra Federal Service for Tilsyn i uddannelse og videnskab MFYUA tildelt universitetsstatus, bekræfter væsentligt resultat i uddannelsesaktivitet. MFYUA en tilstand akademisk status.

Den russiske ikke-statslige rangordning af akkrediterede universiteter, MFYUA siden 2003 rangeret 1st.

Business School MFYUA blev grundlagt i 2010, under vejledning af fagfolk, der gør en MBA i de førende universiteter i USA og England, og har stor erfaring i de globale finansielle og IT-virksomheder. Deres mål var at skabe en business school på verdensplan i Rusland, ved hjælp af oplevelsen af ​​russiske og internationale erhvervsliv og eksperter på uddannelsesområdet. Handelshøjskolen er medlem af MFYUA RABE (russisk Association of Business Education), og siden 2012 medlem af det prestigefyldte Association of Educational EFMD (Det Europæiske Institut for Management Development).

Mission og Værdier:

Vores Business School tilbyder en overkommelig pris, kvalitet uddannelse og fokuserer på udvikling af personlige egenskaber og potentiale af vores studerende. Vi er forpligtet til at styrke de tætte bånd til virksomheden og etablere en verdensklasse læringsmiljø.

Vi er klar over vores mission gennem:

  • Inddragelse af business eksperter i læringsprocessen, herunder foredrag, workshops, virksomhedsbesøg.
  • Aktiv deltagelse i aktiviteterne i russiske og internationale erhvervsorganisationer, business spil og konkurrencer, der organiserer verdens førende virksomheder.
  • Udenlandske sprogundervisning, videreuddannelse og praktikophold i udlandet gennem vores oversøiske partnere.
  • Integrationen af ​​udvikling som en leder i faglige uddannelsesprogrammer, og sikre åben og sandfærdig feedback til deltagerne på deres personlige udvikling.
  • Deltagelse i projekter relateret til social bevidsthed og ansvar.
  • Investeringer i kvaliteten af ​​undervisningen, og på samme tid, en effektiv styring af de administrative omkostninger ved programmet.

Placeringer

Moskva

Address
build. 1, 8, Presnenskaya Embankment, Moscow
MIBC “Moscow-City”, IFC “Capital City”, Tower “Moscow”, 9th floor

Moskva, Moskva, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited

Programmer

Denne skole tilbyder også: