Moscow Film School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Moskva Filmskole er et unikt pædagogisk center rettet mod uddannelse af specialister for alle områder af filmindustrien - forproduktion, produktion, post produktion og filmdistribution. Systemet med at sikre faglig kvalitet samt erfaring af verdens førende filmskoler, konstant samarbejde med fagligt fællesskab, og undervisning udført af erfarne fagfolk er centrale elementer i læringsmiljøet i skolen. Skolen uddanner specialister, hvis viden og færdigheder svarer til kravene i det moderne filmindustri.

Mission

Moskva Filmskole mission består i uddannelse af målrettede fagfolk i overensstemmelse med internationale standarder for filmindustrien.

Strategi

Moskva Filmskole strategi er fokuseret på at udvikle et uddannelsessystem baseret på internationale erfaringer af uddannelses specialister til filmindustrien, og integration af kandidater i det globale fagligt fællesskab.

FILOSOFI

Uddannelse skal være i overensstemmelse med moderne faglige standarder for filmindustrien i form af viden og færdigheder til at skabe succesfulde karrieremuligheder for vores kandidater.

Placeringer

Moskva

Address
Moscow Film School
10 Nizhnyaya Syromyatnicheskaya St., building 3

105120 Moskva, Moskva, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: