Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På 11 februar, 2011 i Moskva Tekniske Universitet Kommunikation og Informatik (MTUCI) fejrede sin 90-års jubilæum.

Blandt snesevis af tusinder af sine kandidater der er velkendte forskere og specialister, fremragende tilstand og offentlige personer i Rusland, og mange lande i Asien, Afrika, Europa og Latinamerika.

I dag er MTUCI er den største uddannelsesmæssige og videnskabelige center for at forberede og efteruddannelse af højtuddannede specialister inden for telekommunikation, edb, radio teknik, økonomi og ledelse.

Strukturen af ​​universitetet dækker to regionale afdelinger i byerne Rostov-on-Don og Nizhniy Novgorod, Scientific Research Center, Advanced Telecommunications Training Center, College of telekommunikation, Pre- pædagogisk forberedende Center videnskabelig- Educational række nye teknikker, Videnskabelige, Tekniske Bibliotek. Otte Training Centers om forberedelse af russiske tekniske specialister skabt af MTUCI sammen med verdens førende teleselskaber fungerer. På MTUCI basen en virkelig arbejder Technopark dannet af snesevis af deltagere fra forskellige virksomheder og organisationer i telekommunikation og informationsteknologi sfære blev oprettet.

Universitetet hoveder uddannelses- metodologisk Association på uddannelse inden for telekommunikation, som består af mere end 80 højere uddannelsesinstitutioner i Rusland og SNG-landene.

Den MTUCI lærerstaben er omkring 700 personer. Blandt dem er der over 100 professorer og mere end 400 kandidater af videnskaber og lektorer. Blandt professorer fra University Der er fuld og korrespondent medlemmer af de russiske og internationale akademier vindere af Lenin og statslige præmier, præmier af regeringen for Den Russiske Føderation.

Om 14.000 studerende på fuld tid og korrespondance uddannelse, post-graduate studerende og deltagere i forskellige kurser studerer på universitetet. Uddannelse udføres i henhold til en moderne multilevel uddannelsessystem: bachelor, ingeniøren, master på 25 specialer og 8 retninger. Metoder og midler til uddannelse på grundlag af de nyeste resultater inden for telekommunikation og informationsteknologi anvendes i MTUCI. Begrebet "elektronisk universitet» tillade «til electronize" alle processer for udvælgelse, optagelse, træning og testning af studerende realiseres. Årligt mere end 1000 studerende og ph.d.-studerende deltager i videnskabeligt arbejde inden for innovative infocommunication teknologier på bunden af ​​MTUCI Scientific Research Center.

Det internationale samarbejde på universitetet har været varede i næsten 70 år. Den første udenlandske studerende kom til at studere på MTUCI i 1946. Siden da har flere tusinde skibsførere, ungkarle, ingeniører, praktikanter og mere end 350 kandidater af videnskaber fra 82 lande i verden er blevet fremstillet. På grundlag af de direkte aftaler samarbejde med 48 institutioner og 16 virksomheder fra 46 fremmede lande gennemføres. Universitetet er et medlem af sektoren for Udvikling af International Telecommunication Union (ITU) og spiller en væsentlig rolle i aktiviteten af ​​ITU og andre internationale organisationer for telekommunikation.

Placeringer

Moskva

Address
Moscow Technical University of Communications and Informatics (MTUCI)
Aviamotornaya ul., 8a

111024 Moskva, Moskva, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig