Læs den officielle beskrivelse

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University er den højest profilerede videregående uddannelsesinstitution i det sydlige Rusland, Stavropol-regionen. Nordkaukasus ligger mellem Sortehavet i Vesten og Det Kaspiske Hav i øst, og Stavropol-regionen som en væsentlig del af Nordkaukasus er en af Ruslands mest maleriske regioner. Stavropol by er et kulturelt, forretningsmæssigt og multinationalt center i regionen med succes at kombinere charmen i en atmosfærisk by med sine mange pladser, parker, store skovområder, behageligt klima og den hurtige livsrytme i det moderne bydel.

North-Caucasus Federal University (NCFU) er et unikt videnskabeligt og akademisk center, der opmuntrer konkurrencedygtige specialister med høje personlige og kulturelle værdier, kreative tankegang og beslutsomhed for konstant udvikling.

NCFU's mission er at give unikke muligheder inden for akademiske, videnskabelige og kulturelle områder, der forbereder fremtidige ledere, der kan yde et positivt bidrag til udviklingen af landet og verden.

North-Caucasus Federal University har 2 grene - i Pyatigorsk og Nevinnomyssk - og 9 institutter: Institut for Humaniora, Institut for Matematik og Naturvidenskab, Institut for Biovidenskab, Institut for Juridik, Institut for Økonomi og Ledelse, Institut for Uddannelse og Samfundsvidenskab , Institut for Olie og Gas, Institut for Informationsteknologier og Telekommunikation og Institut for Teknologi.

Forskningsaktiviteterne i NCFU udføres i 29 videnskabelige uddannelsescentre, 33 videnskabelige laboratorier og 2 studieudviklingsbureauer, 26 videnskabelige skoler og 47 videnskabelige områder. Universitetet beskæftiger 1626 lærere, herunder 229 læger og 1090 kandidater for videnskaber. Der er næsten 25.000 mennesker, der repræsenterer 86 nationaliteter og etniske grupper fra 81 regioner i Rusland, herunder 1656 internationale studerende fra 56 lande.

Det videnskabelige bibliotek af det North-Caucasus Federal University er bedømt blandt de bedste og største universitetsbiblioteker i Rusland med mere end 2,5 millioner enheder. Biblioteket giver adgang til adskillige uddannelsesmæssige ressourcer og holder abonnementer til både russiske og udenlandske tidsskrifter. Biblioteket genopfyldes hvert år med up-to-date uddannelsesmæssig og videnskabelig litteratur. Universitets katalog opdateres jævnligt. Hver NCFU-studerende har fuld adgang til alle bibliotekets ressourcer.

NCFU skaber de bedste betingelser for studerende til en produktionsproces for at opnå viden med at sikre komfortabel indkvartering i forkant. Der er 8 sovesale i Stavropol og en ekstra i Pyatigorsk, der giver boliger til over 2.500 studerende. Et af de nyeste dorms blev bygget specielt til internationale studerende.

Universitetsmedicinsk center er udstyret med det nyeste udstyr til overvågning af sundhed og sundhed hos NCFU-medarbejdere og studerende. Et team af specialister bestående af optometrist, neurolog, generel læge, tandlæge, otolaryngolog og nødlæger står til rådighed for at yde lægebehandling og støtte.

Levering af høj kvalitet catering er en af prioriteterne på NCFU med moderne køkkenudstyr og teamet af højt professionelle kokke. Universitetets kantiner, snackbarer og caféer holder sult i sjov, mens eleverne er på vej af viden. Hver bygning er udstyret med en spisestue og en buffet.

De kreative studios, som NCFU-studerende er involveret, omfatter 2 vokalstudier, 6 danseteams, 2 studietheatre, 4 frivillige grupper, 12 KVN (komedie) klubber. Udvælgelsen af sportsaktiviteter er også omfattende: 14 sportsforeninger, 10 sportshaller, motionsrum, fitnesscentre og swimmingpool.

Programmer undervist i:
  • Russisk
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

North-Caucasus Federal University

Uddannelse i kandidatuddannelsen giver dig mulighed for at lære: Ud fra systemanalyse udføre en formalisering af fagområdet og en vurdering af kompleksiteten af de design ... [+]

Programbeskrivelse:

Uddannelse i kandidatuddannelsen giver dig mulighed for at lære: Ud fra systemanalyse udføre en formalisering af fagområdet og en vurdering af kompleksiteten af de designede og implementerede data management informationssystemer; design, udvikle informationssystemer af anvendt natur ved hjælp af moderne informationsteknologiværktøjer ved hjælp af metoderne til formaliseret beskrivelse af systemmodeller, metoder til simulering og statistisk modellering, data mining metoder mv; implementere og vedligeholde anvendte informationssystemer i virksomheder og institutioner af forskellige profiler og aktiviteter.

Programmål:

Formålet med uddannelsesprogrammet for videregående uddannelse i retning af uddannelse 09.04.02 "Informationssystemer og teknologier" er at uddanne kandidaten i overensstemmelse med niveauet for udvikling af informationssystemer og teknologier, dannelsen af en teknisk kompetent, socialt ansvarlig person.... [-]

Rusland Stavropol
September 2019
Russisk,Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
North-Caucasus Federal University

Dette kandidatuddannelse er til uddannelse af kvalificerede specialister, der er i stand til at formalisere fagområder og vurdere kompleksiteten af designede og implement ... [+]

Beskrivelse:

Dette kandidatuddannelse er til uddannelse af kvalificerede specialister, der er i stand til at formalisere fagområder og vurdere kompleksiteten af designede og implementerede informationssystemer for datastyring på basis af systemanalyse; design og udvikle anvendte informationssystemer med moderne midler til informationsteknologi ved hjælp af teknikker til en formaliseret beskrivelse af systemmodeller, teknikker til simulering og statistisk modellering, data miningsteknikker mv implementere og bistå anvendte informationssystemer på virksomheder og institutioner af forskellige profiler og aktiviteter.

Programmål:

Formålet med videregående uddannelsesprogram i retning af uddannelse 09.04.02 «Informationssystemer og teknologier» er en faglig uddannelse af kandidater i overensstemmelse med det nuværende niveau og tendenser inden for informationssystemer og teknologier, formgivning af teknisk dygtig og samarbejdsvillig specialist .... [-]

Rusland Stavropol
September 2019
Engelsk,Russisk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
North-Caucasus Federal University

Programmet blev udviklet i fællesskab med udenlandske partnere på grundlag af europæisk og russisk lovgivning inden for hygiejnisk og industriel sikkerhed. Professionelle ... [+]

Programmet blev udviklet i fællesskab med udenlandske partnere på grundlag af europæisk og russisk lovgivning inden for hygiejnisk og industriel sikkerhed. Professionelle cykeldiscipliner udvikles på baggrund af Hygiejniske Konstruktions- og Designkoncernens regler og skaber viden, praktisk og forskningserfaring i design af procesudstyr og fødevareproduktionsprocesser, der opfylder kravene til designhygiejne og sikrer kvalitets- og sikre produkter .

Formålet med programmet:

uddannelsesspecialister inden for design, implementering, vedligeholdelse og revision af procesudstyr og fødevareproduktionsprocesser, biologer og lægemidler til deres overholdelse af de globale hygiejne- og sikkerhedskrav. Derudover er programmet fokuseret på at uddanne forskere inden for computermodellering og optimering af fødevareproduktionsprocesser, designe og afprøve nye og / eller forbedrede udstyr og teknologiske linjer for at eliminere eventuel forurening af produkter under deres produktion.... [-]

Rusland Stavropol
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
North-Caucasus Federal University

Programmet er udviklet på grundlag af europæisk og russisk lovgivning inden for hygiejne og sikkerhed for produktion i samarbejde med udenlandske partnere. Discipliner er ... [+]

Beskrivelse:

Programmet er udviklet på grundlag af europæisk og russisk lovgivning inden for hygiejne og sikkerhed for produktion i samarbejde med udenlandske partnere. Discipliner er udviklet i overensstemmelse med Hygiejniske Konstruktion og Design (Hygiene Engineering and Design Group) regler med det formål at opbygge viden, praktisk og forskningserfaring vedrørende teknologisk udstyrsdesign og fødevareproduktionsprocesser, der opfylder krav til hygiejnisk design og sikre produktkvalitet og sikkerhed.

Programmål:

uddannelsesspecialister inden for design, implementering, vedligeholdelse og revision af teknologisk udstyr og produktion af fødevarer, biologiske produkter og lægemidler for at sikre, at de overholder de globale krav til hygiejne og sikkerhed. Det har også til formål at uddanne forskere inden for computermodellering og optimering af fødevareproduktionsprocesser, design og afprøvning af nye og / eller forbedrede udstyr og produktionslinjer for at undgå enhver form for urenhed eller forurening i produktionsprocesser.... [-]

Rusland Stavropol
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Давай к нам!