North-Caucasus Federal University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

113201_rsz_image.jpg

North-Caucasus Federal University er den højest profilerede videregående uddannelsesinstitution i det sydlige Rusland, Stavropol-regionen. Nordkaukasus ligger mellem Sortehavet i Vesten og Det Kaspiske Hav i øst, og Stavropol-regionen som en væsentlig del af Nordkaukasus er en af Ruslands mest maleriske regioner. Stavropol by er et kulturelt, forretningsmæssigt og multinationalt center i regionen med succes at kombinere charmen i en atmosfærisk by med sine mange pladser, parker, store skovområder, behageligt klima og den hurtige livsrytme i det moderne bydel.

North-Caucasus Federal University (NCFU) er et unikt videnskabeligt og akademisk center, der opmuntrer konkurrencedygtige specialister med høje personlige og kulturelle værdier, kreative tankegang og beslutsomhed for konstant udvikling.

NCFU's mission er at give unikke muligheder inden for akademiske, videnskabelige og kulturelle områder, der forbereder fremtidige ledere, der kan yde et positivt bidrag til udviklingen af landet og verden.

North-Caucasus Federal University har 2 grene - i Pyatigorsk og Nevinnomyssk - og 9 institutter: Institut for Humaniora, Institut for Matematik og Naturvidenskab, Institut for Biovidenskab, Institut for Juridik, Institut for Økonomi og Ledelse, Institut for Uddannelse og Samfundsvidenskab , Institut for Olie og Gas, Institut for Informationsteknologier og Telekommunikation og Institut for Teknologi.

Forskningsaktiviteterne i NCFU udføres i 29 videnskabelige uddannelsescentre, 33 videnskabelige laboratorier og 2 studieudviklingsbureauer, 26 videnskabelige skoler og 47 videnskabelige områder. Universitetet beskæftiger 1626 lærere, herunder 229 læger og 1090 kandidater for videnskaber. Der er næsten 25.000 mennesker, der repræsenterer 86 nationaliteter og etniske grupper fra 81 regioner i Rusland, herunder 1656 internationale studerende fra 56 lande.

Det videnskabelige bibliotek af det North-Caucasus Federal University er bedømt blandt de bedste og største universitetsbiblioteker i Rusland med mere end 2,5 millioner enheder. Biblioteket giver adgang til adskillige uddannelsesmæssige ressourcer og holder abonnementer til både russiske og udenlandske tidsskrifter. Biblioteket genopfyldes hvert år med up-to-date uddannelsesmæssig og videnskabelig litteratur. Universitets katalog opdateres jævnligt. Hver NCFU-studerende har fuld adgang til alle bibliotekets ressourcer.

NCFU skaber de bedste betingelser for studerende til en produktionsproces for at opnå viden med at sikre komfortabel indkvartering i forkant. Der er 8 sovesale i Stavropol og en ekstra i Pyatigorsk, der giver boliger til over 2.500 studerende. Et af de nyeste dorms blev bygget specielt til internationale studerende.

Universitetsmedicinsk center er udstyret med det nyeste udstyr til overvågning af sundhed og sundhed hos NCFU-medarbejdere og studerende. Et team af specialister bestående af optometrist, neurolog, generel læge, tandlæge, otolaryngolog og nødlæger står til rådighed for at yde lægebehandling og støtte.

Levering af høj kvalitet catering er en af prioriteterne på NCFU med moderne køkkenudstyr og teamet af højt professionelle kokke. Universitetets kantiner, snackbarer og caféer holder sult i sjov, mens eleverne er på vej af viden. Hver bygning er udstyret med en spisestue og en buffet.

De kreative studios, som NCFU-studerende er involveret, omfatter 2 vokalstudier, 6 danseteams, 2 studietheatre, 4 frivillige grupper, 12 KVN (komedie) klubber. Udvælgelsen af sportsaktiviteter er også omfattende: 14 sportsforeninger, 10 sportshaller, motionsrum, fitnesscentre og swimmingpool.

Placeringer

Stavropol

Address
355017, г. Ставрополь, ул. Пушкина, 1
Stavropol, Stavropol Krai, Rusland