Nosov Magnitogorsk State Technical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Generelle oplysninger

Nosov Magnitogorsk State Technical University (NMSTU) er et af de mest troværdige og anerkendte multidisciplinære tekniske universiteter og videnskabelige centre i Rusland. Som en repræsentant for en udbredt infrastruktur, avancerede materielle ressourcer og højt intellektuelt potentiale blev vores universitet en internationalt anerkendt forskningsskole; Det har en bred vifte af kulturelle og videnskabelige bånd med både russiske og udenlandske universiteter.

113390_Zastavka2.jpg

NMSTU er en af de russiske universiteter, der har status som et "flagskibs universitet". Det samlede antal studerende når 12.000 i 2018. Fakultetet består af ca. 800 lærere med over 530 af dem med ph.d.-grader og 98 doktorgrader. Vi tilbyder en bred vifte af bachelor-, kandidat- og kandidatuddannelser til russiske studerende og udvikler avancerede kandidatuddannelser på engelsk til internationale studerende. Studerende og undervisere på NMSTU er involveret i en række forskningsaktiviteter og stipendier. Universitetets R

NMSTU udfører også aktiviteter som led i Tempus-projekter finansieret af EU's europæiske udvalg. NMSTU deltager i EU-projekter om modernisering af læseplaner.

Vores universitetsforskere bliver videnskabelige rådgivere for udenlandske universitets postgraduate studerende inden for metallurgi og minedrift, de fungerer regelmæssigt som officielle konkurrenter hos udenlandske partneruniversiteter og bliver også medlemmer af internationale konferenceudvalg.

På campuset findes veludstyrede sovesale, et sundhedscenter, der tilbyder en bred vifte af sundhedsydelser til alle medarbejdere og studerende, et rekreative center og sportsfaciliteter, der giver mulighed for sportsinstruktion og deltagelse i regionale og nationale mesterskaber på alle niveauer, personlige og gruppe træning, en række vandlevende klasser, og mange flere, samt cafeer, kantiner og resorts. I mere end 80 år er NMSTU-kandidater blevet professionelle inden for ingeniør-, naturvidenskab, teknologi, erhvervsliv og humaniora. Vores undervisere rekrutteres af forskellige virksomheder fra hele landet og i udlandet.

Gennem sin 85-årige historie er universitetet kendt som et tværfagligt videnskabeligt og uddannelsescenter, der er kendt for sine videnskabelige skoler i indlandet og i udlandet. Det har en bred geografi af kultur og videnskabelige forbindelser med førende russiske og udenlandske universiteter. NMSTU er inkluderet i de øverste 300 overordnede af de internationale placeringer QS "Udvikle Europa og Centralasien" såvel som i de top 100 russiske universiteter i den internationale ranking af Webometrics.

NMSTU er forpligtet:

  • at uddanne elever inden for videnskab og teknologi og dele deres avancerede viden til gavn for alle;
  • at give sine studerende intellektuel støtte til forskningsaktiviteter og opdagelser, samarbejdsrelationer med videnskabs- og teknologirelaterede virksomheder til forbedring af menneskeheden og imødekommelse af verdens store udfordringer;
  • at udvikle i hver elev evnen, lidenskab og vilje til at arbejde klogt, kreativt og effektivt for at komme ind i arbejdslivet og bidrage til nationen og verden til det bedste af deres evner.

Grundlag:

1934

Antal studerende:

over 12 000

Store bachelor- og kandidatuddannelser :

Metallurgi, Materialevidenskab og Teknologi, Teknologi, Teknologiske Maskiner og Udstyr, Designteknik for Maskinkonstruktion Industrier, Mekatronik og Robotik, Elektronik og Nanoelektronik, Transport Processer Teknologi, Minedrift, Design af Teknologiske Maskiner og Komplekser, Landtransport og Teknologiske Anlæg, Jernbaneoperation , Bygningsteknologi, Informationssikkerhed og Automatiserede Systemer, Termisk Teknologi og Termisk Teknologi, Energiteknologi og Energiteknologi, Computer Engineering og Programmering, Kemi Teknologi, Arkitektur, Økonomi, Ledelse, Business Informatik, Anvendt Matematik og Informatik, Fysik, Psykologi, Historie, Journalistik, Filologi, Lingvistik, Kulturstudier, Fysisk Uddannelse, Socialt Arbejde, Kunst, Pædagogiske Videnskaber, Fremmedsprog

Major Postgraduate's Degree Programmer:

Jernholdige, ikke-jernholdige og sjældne metaller Metallurgi, metalvidenskab og varmebehandling af metaller og legeringer; Maskiner, enheder og processer; Metal Arbejdsproces; Varme- og energikomplekser og systemer; Industriel termisk ingeniørarbejde, støberi, bygningskonstruktion, mineralforarbejdning, geoteknologi (konstruktion, åbent og underjordisk)

Videnskabeligste forskningsområder:

Metallurgi, Nanosystemer og Nanomaterialer, Krystalmaterialeprocessering, Energi- og Energibesparelser, Informations- og Telekommunikationssystemer, Rationel Anvendelse af Naturressourcer, Transportsystemdesign og -styring, Miljøvenlig Mining, Produktkvalitetskontrol

Placeringer

Magnitogorsk

Address
Lenin Street, 38, Magnitogorsk city, Chelyabinsk Region, Russian Federation
455000 Magnitogorsk, Chelyabinsk Oblast, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig