Læs den officielle beskrivelse

Plekhanov Russian University of Economics blev grundlagt i 1907. I løbet af mere end 100 år har universitetet altid været tæt forbundet med national økonomi: udvikling af handel og teknologier for fødevareproduktion i begyndelsen af ​​XX århundrede, så dannelse af råvare videnskab, vækst i kooperativbevægelsen, oprettelse af statsøkonomiske statistikker og planlægningssystemer, økonomiske reformer fra 1965-1970, makroøkonomi og sektorstudier i 1980'erne, fremme af markedsstrukturer dannelse i 1990'erne. Den høje praktiske orientering af uddannelse og dens forhold til realiteterne i den økonomiske situation i landet gennem årene er et unikt træk ved universitetet.

I 2012-2015 fandt udvidelsen af ​​det Plekhanov Russian University of Economics sted ved tiltrædelsen af ​​Saratov-statens socioøkonomiske universitet, russisk statsuniversitet for handel og økonomi og Moskva statsuniversitet for økonomi, statistik og informatik til det. I dag er Plekhanov Russian University of Economics (PRUE) et af de førende videnskabelige, metodiske og studiecentre i Rusland, uddannelse af akademiske og undervisende personale samt videnskabeligt personale gennem instituttet for ph.d.-studier. I øjeblikket foregår uddannelsen i Moskva og 26 filialer i byerne Russiske Føderation og i udlandet ved det Plekhanov Russian University of Economics i Plekhanov Russian University of Economics .

Der er over 50 000 studerende og 780 postgraduate studerende, der studerer på videregående uddannelser; 2 500 lærere arbejder på PRUE, herunder over 20 000 studerende, 580 studerende og 1 200 lærere på hovedcampus.

Rekruttering af højt kvalificerede undervisere, udvikling og implementering af innovative uddannelsesprogrammer, herunder dobbelt- og tredobbelt diplomuddannelser med førende udenlandske universiteter, og anvendelse af moderne uddannelsesteknologier giver uddannelse af højt kvalificerede specialister, som kræves af fagmiljøet i Rusland og i verden.

Mission

PRUEs mission er at fremme en bæredygtig socioøkonomisk udvikling i Rusland ved hjælp af menneskelig og intellektuel kapitaldannelse. Det strategiske mål for PRUE for perioden er opførelsen af ​​et effektivt multilevel system for efteruddannelse inden for økonomi og beslægtede fagområder, der opfylder statens, samfundets og individets behov. dannelse af universitets-, uddannelses- og forsknings- og udviklingsaktiviteter, der har en bred international og national anerkendelse og udgør en ressourcebase for sin videre bæredygtige udvikling.

Specificitet

Specificiteten af ​​PRUE er, at den bevarer traditionerne for den nationale uddannelse inden for økonomi, opdatering af dem på grundlag af de reale økonomi krav og de moderne internationale standarder. En af styrkerne i den indenlandske økonomiske skole er brugen af ​​økonomiske matematiske såvel som økonomiske-statistiske (økonometriske) metoder til økonomiske teorier og løsninger begrundelse.

Hovedfokusområder

 • Ny økonomi dannelse, regelmæssighed af moderne civilisationsudvikling: teori og praksis
 • Spørgsmål af interetnisk og inter-konfessionel kommunikation i Den Russiske Føderation
 • Innovation økonomi som grundlag for national økonomisk beskyttelse: stat, region, firma
 • Teori og praksis i ledelsen
 • Marketing management i socioøkonomiske systemer
 • Moderne forestillinger og teknologier inden for videnskab og uddannelse
 • Informations-, kognitive teknologier og systemer i økonomi og uddannelse
 • Forbedring af effektiviteten af ​​det finansielle system
 • Metodologi, metoder, mekanismer, værktøjer og teknologier i de økonomiske systemer, der fungerer inden for industri og iværksætteri med et blik på globaliseringstendenser
 • Effekt af maskiner og udstyr: metodisk aspekt
 • Videnskabelige udfordringer inden for varer og service kvalitet og sortiment kontrol, sortiment ekspertise
 • Verdensøkonomi og Rusland: integrationsprocesser og globalisering
 • Metode for udvikling af sportsindustrien
 • Uddannelse i humaniora som et begreb for forretningsudvikling


Fordele/>

Fordelen ved den nuværende nuværende uddannelsesmodel er en kombination af økonomisk og ledelsesmæssig uddannelse baseret på praksis, stærk matematisk (statistisk) og juridisk uddannelse og brug af informationsteknologi. Fokus på praksis gives bl.a. på grund af tilstedeværelsen af ​​naturvidenskabelige afdelinger og dyb ekspertise inden for handelsvirksomhed, handelsvidenskab, økonomi og virksomhedsledelse og relaterede discipliner. Grundig matematisk træning gives af den store andel af fag, der aktivt bruger økonomiske og statistiske apparater samt informationsteknologier.

Global Ranking

Siden 2012 er PRUE inkluderet i den globale ranking af universiteter QS World University Rankings (i 2012 - 601 stilling, i 2013 - 2015 efter fusionen med andre højere læreanstalter - 701 stilling). I de seneste to år forbedrer PRUE sin position i de regionale placeringer (QS University Rankings: BRICS fra 101-110 position i 2013 til 91 i 2015, QS University Rankings: Emerging Europe

International akkreditering af Plekhanov Russian University of Economics

 • Plekhanov Russian University of Economics blev akkrediteret af Det Europæiske Råd for Erhvervsuddannelse (ECBE).
 • International Association of MBA-programmer - Association of MBAs.
 • Det Chartered Institute of Marketing i Storbritannien (CIM).
 • Det Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).
 • European Organization for Quality (EOQ).

Mulighederne for den Plekhanov Russian University of Economics

Studerende i PRUE har mulighed for at få et dobbelt eller tredobbelt diplom i fælles internationale uddannelsesprogrammer. Projektet har involveret 14 universiteter fra hele verden, herunder Frankrig, Tyskland, Holland og Østrig. Universitetet er af interesse primært for de udenlandske studerende, der ønsker at vide mere dybt Ruslands økonomi. Universitetet gør det muligt at studere i detaljer de vigtigste økonomiske processer for at etablere de nødvendige forretningskontakter i Rusland.

Programmer undervist i:
Engelsk
Russisk

Denne skole tilbyder også:


Plekhanov Russian University of Economics

Et unikt program, der kombinerer forskellige aspekter af specialuddannelse - inden for økonomistyring, marketing, udenrigshandel, forretningskommunikation mv. - nødvendig ... [+]

Beskrivelse af programmet

Et unikt program, der kombinerer forskellige aspekter af specialuddannelse - inden for økonomistyring, marketing, udenrigshandel, forretningskommunikation mv. - nødvendigt for en vellykket gennemførelse af international forretning og arbejde på ledende stillinger i lignende organisationer. Undervisning på engelsk giver et exceptionelt højt niveau af færdigheder i faglig terminologi og evnen til at kommunikere med partnere fra andre lande.

Akkreditering

Programmet er akkrediteret af Det Europæiske Råd for Business Education (ECBE)

Hvad vil kandidaten vide?

Moderne metoder til styring af forskellige ressourcer i et internationalt selskab

Grundlag for planlægning og forskning af udenlandske markeder, udenrigshandel... [-]

Rusland Moscow
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Plekhanov Russian University of Economics

Programmet er 12. plads blandt masterprogrammerne i Østeuropa ifølge versionen af ​​det internationale akkrediteringsselskab Eduniversal. Programmet undervises udelukkend ... [+]

Beskrivelse af programmet

Programmet er 12. plads blandt masterprogrammerne i Østeuropa ifølge versionen af ​​det internationale akkrediteringsselskab Eduniversal. Programmet undervises udelukkende på engelsk. Studerende får mulighed for at studere på udenlandske partneruniversiteter gennem Dubb Diplom eller Udvekslingsprogrammer. Dobbelt diplom med Lappeenranta Business School (LUT Business School) og den franske business school SKEMA. Studerende i læringsprocessen bruger Thomson Reuters databaser, webinar platforme. Blandt de studerende, der studerer på uddannelsen, er 5% udenlandske borgere.

Akkreditering

Programmet er akkrediteret af Det Europæiske Råd for Business Education (ECBE)... [-]

Rusland Moscow
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Plekhanov Russian University of Economics

Programmet er designet til at forberede marketingfolk, der har et professionelt ordforråd på engelsk, med den mulige anvendelse af kompetencer opnået i produktions- og ha ... [+]

Beskrivelse af programmet

Programmet er designet til at forberede marketingfolk, der har et professionelt ordforråd på engelsk, med den mulige anvendelse af kompetencer opnået i produktions- og handelsselskaber og i forskningsagenturer. Programmet er baseret på specifikationerne for markedsføringsaktiviteterne hos store internationale virksomheder, der opererer på det russiske marked (eller planlægger at trække sig tilbage) og store russiske virksomheder med stort eksportpotentiale, som det er nødvendigt at studere tilpasningen af ​​markedsaktiviteter i et kryds kulturelt miljø.

Akkreditering

Programmet er akkrediteret af Det Europæiske Råd for Business Education (ECBE)... [-]

Rusland Moscow
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Plekhanov Russian University of Economics

Programmet tager først og fremmest blandt masteruddannelserne i Østeuropa i henhold til versionen af ​​det internationale akkrediteringsagentur Eduniversal. Programmet un ... [+]

Beskrivelse af programmet

Programmet tager først og fremmest blandt masteruddannelserne i Østeuropa i henhold til versionen af ​​det internationale akkrediteringsagentur Eduniversal. Programmet undervises udelukkende på engelsk. Studerende får mulighed for at studere på udenlandske partneruniversiteter gennem Dubb Diplom eller Udvekslingsprogrammer. Studerende i læringsprocessen bruger MS Project software, ProBusiness business simulator, brugen af ​​Rosstat databaser, Thomson Reuters, webinarer, Statistica, EView.

Blandt de studerende, der er indskrevet i programmet, er 6% udenlandske statsborgere. Der blev indgået en dobbelt eksamensaftale med Business School of Lappeenranta University of Technology, LUT Business School (Finland) og IESEG School of Management (Frankrig).... [-]

Rusland Moscow
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Plekhanov Russian University of Economics

Det oprindelige specialprogram "Finansanalytik" har til formål at uddanne finansielle analytikere på grundlag af forskning i moderne processer og økonomiske ten ... [+]

Beskrivelse af programmet

Det oprindelige specialprogram "Finansanalytik" har til formål at uddanne finansielle analytikere på grundlag af forskning i moderne processer og økonomiske tendenser, der finder sted på makro- og mikroniveau, under hensyntagen til kravene til faglige viden og færdigheder hos fremtidige finansiere på den del af arbejdsgivere, finansielle organisationer, faglige foreninger, alle deltagere i erhvervslivet.

Studerende har mulighed for at studere i udlandet i et semester i et af universitetets universitetspartnere under programmet for international akademisk mobilitet. Med gennemførelsen af ​​uddannelsen gennemføres akademisk og videnskabeligt samarbejde med følgende universiteter: Universitetet af Cambridge, University of Kent, University of Bath, Corvinus Universitet i Budapest, Brunel Business School, University of Perugia, Universitetet i Paris Quest Nanterre, Mongolian State University, Cracow University of Economics. Under oplæring bruger de programkomplekset Opera PMS Full, simulatorer af forretningsmiljøet ProBusiness, softwareprodukter MS Project, statistisk pakke STATGRAPHICS Centurion. Der er mulighed for at arbejde i et publikum udstyret med Thomson Reuters terminaler.... [-]

Rusland Moscow
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Stremyannyy Pereulok, 36, Moscow
Moscow, Moskva, 115093 RU
Social Media