Læs den officielle beskrivelse

Byen Pyatigorsk

Pyatigorsk State University er beliggende i det naturskønne Piemonte-området i det sydlige Rusland inden for det kystnære kaukasiske Mineral Spa-område og i hovedstaden i det nordlige Kaukasus Federal District - byen Pyatigorsk med en befolkning på 215.000 indbyggere og over 120.000 turister og feriegæster, der årligt deltager sundhed og udvej faciliteter til behandling og rekreation. Pyatigorsk har et tempereret, sundt klima med masser af solskin i foråret til efterår og mild vinter og ligger i 50 km fra Det Store Kaukasus rækkevidde af bjerge og Elbrus, Europas højeste top (5.642 m), hvor bjergturisme, klatring og de bedste skisportssteder i Rusland tilbydes.

Pyatigorsk er stolt af sin rige historie og kulturarv. De berømte russiske forfattere og digter Alexander Pushkin, Michail Lermontov, Leo Tolstoy levede og skabte her deres berømte kaukasiske digte og romaner, der skabte ubegrundede skatte af russisk litteratur.

I modsætning til storbyerne tilbyder Pyatigorsk meget sikkert miljø, gæstfri lokalsamfund, naturskønt landskab og mildt klima i det sydlige Rusland, som sammen med lavere leveomkostninger gør det til et ideelt sted at bo og studere i retning af fremtidens livskarriere.107098_107086_333_3.jpg

Fakta og tal

  • Pyatigorsk blev grundlagt i 1780
  • Daglig 8 fly fra \ til Moskva
  • Højudviklet offentlig transportinfrastruktur
  • Otte museer, herunder minnessted for Michail Lermontov
  • Teater af musikalsk komedie
  • To mega-indkøbscentre og snesevis af mad-marts
  • Fem komfortable sovesale ved universitetet
  • Universitetsuddannelsen bor og arbejder i 120 lande verden over107088_Piar-sluzbaPGLU038.jpg

Universitet

Universitetet er blevet opført blandt de bedste liberale kunstskoler i landet med høje uddannelsesstandarder, nyskabende læseplaner og udviklet infrastruktur, multinational, studentvenlig atmosfære og en række uddannelsesprogrammer, der tilbydes til rimelige priser. Otte institutter og videregående skoler på universitetet giver instruktion til over 4.600 studerende fra hele Rusland og 32 udenlandske lande indskrevet i en række programmer, der fører til BA, Specialist, MA og Ph.D. Grader, herunder et udvalg af e-learning-programmer. Det unikke ved alle fuldtidsuddannelser er, at de bliver undervist i kombination med 2 ansøgte fremmedsprog.

I 2015 blev Pyatigorsk State University tildelt certificeringsbevis fra præsident for Den Russiske Føderation for opnåelse af resultater i uddannelse af højt kvalificerede fagfolk.

Da russisk er undervisningssproget, er de ikke-russiske studerende velkomne til at tage et etårigt forberedende russisk sprogkursus, der derefter indskrives til den valgte majoritet og profession. Internationale studerende med russisk sprogfærdigheder på mindst B1 niveau kan søge direkte til det valgte fuldtidsprogram eller e-learning valgfrie programmer, der også giver en chance for at opnå anden grad sammen med den, der er tjent på hjemme institution.

De internationale studerende nyder en sund livsstil og muligheder for frit at deltage i bibliotek, computerlaboratorier, sportsfaciliteter, studieklubber, socialliv og kulturelle arrangementer. Den fuldt udstyrede dorm indkvartering på campus er tilgængelig samt talrige student cafeterier spredt over hele universitetet.107095_107083_IMO.-Vruchenie-diplomov.-Iyun-2018-god.-170.jpg

Programmer undervist i:
  • Russisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Pyatigorsk State University

Programmet giver forbedret undersøgelse af teoretiske og praktiske spørgsmål om internationale økonomiske forbindelser med en koncentration på verdensøkonomi, internation ... [+]

Programmet er bestemt til ansøgere med bachelorgrad i økonomi (for fuldtidsstudier) eller bachelorgrad på et hvilket som helst felt (for e-learning-option) samt russiske sprogfærdigheder på mindst B1-niveau og er blevet tilbudt på instituttet af internationale relationer på universitetet.

Programmet giver forbedret undersøgelse af teoretiske og praktiske spørgsmål om internationale økonomiske forbindelser med en koncentration på verdensøkonomi, international økonomisk lovgivning, international kontraktlig praksis og prisfastsættelse, internationale penge- og kreditforhold, projektering, organisation og forvaltning af eksterne økonomiske operationer mv.

De uddannede kandidater kan ansættes i stillinger af forskelligartede ledere hos virksomheder involveret i international handel og industrielt samarbejde, analytikere i forsikringsselskaber og banker, økonomiske eksperter i virksomheder og kommuner mv.... [-]

Rusland Pyatigorsk
September 2019
Russisk
Fuldtid
24 - 29 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Address
9 Kalinin Avenue
357532 Pyatigorsk, Stavropol Krai, Rusland