Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Institute Of Business Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Institut for Erhvervsstudier (IBS-Moskva)

Siden starten Institut for Erhvervsstudier (IBS-Moskva) inden RANEPA har været førende i den russiske forretning uddannelsesmarked. IBS-Moskva er et kollegialt business school driver et RANEPA lokaler i Moskva. IBS-Moskva blev grundlagt i 1988 i Moskva State University of International Relations nationalt kendte for en stærk international ekspertise. I 1994, IBS-Moskva overført til RANEPA og blev dens homogen strukturel enhed.

En kombination af den internationale ekspertise af Moskva State University of International Relations og RANEPA rige erfaring med at forberede dygtige ledere og ledere har bidraget til den brede anerkendelse af IBS-Moskva i Rusland og SNG-landene. Som en kollegial business school og RANEPA strukturelle enhed, har vi adgang til de menneskelige og materielle ressourcer, der kræves for at sikre den høje kvalitet af vores læringsprogrammer.

IBS-Moskva har givet uddannelsesmæssige tjenester til i alt over 19.000 studerende og ledere fra Rusland og SNG-landene. Næsten 4.000 af vores kandidater er aktive medlemmer af IBS-Moskva Alumni Association.

Alle vores uddannelser er russiske regering-akkrediteret. Vores deltidsansatte MBA og EMBA programmer er akkrediteret af Association of Masters i Business Administration (AMBA International), og vores Master of Science i International Management program er akkrediteret af EPAS EFMD.

Vores mission

er at danne, uddanne og fremme den nye generation af en socialt ansvarlig iværksætter og ledelsesmæssig elite, i stand til at danne en kerne for civilsamfundet i Rusland.

Den ældste og mest velrenommerede business-school i Rusland

Grundlagt i 1988. Lederen af ​​russiske business-skoler placeringer. Markedsorienteret business school (85% af programmerne er åbne programmer). Prestigefyldt international og national akkreditering.

En af de største skoler i RANEPA

4 afdelinger, 7 stole, 4 centre, over 20 programmer, 13 dobbelt-uddannelser. IBS har over 2000 studerende, 200 videnskabelige medarbejdere og 15000 alumner.

International og national anerkendelse

Alle EMBA og MBA-program af IBS har den internationale akkreditering af AMBA International og National Akkrediteringsrådet for Management og Business uddannelse (NACBME), er på topposter i erhvervslivet skoler rankings.

IBS er i toppen af ​​business school rankings

Eduniversal Ranking: 2016 2015, 2014, 2013, 2012, 2011. Russisk nationale business schools ranking: 2016 2015, 2014, 2013, 2012. 120 IBS kandidater og fakultet er inkluderet i "ТОП-1000 russiske ledere" liste. I den interne RANEPA bedømmelse IBS i den øverste gruppe af RANEPA handelshøjskoler, og dets EMBA og MBA-programmer har den højeste rating af 6 stjerner.

En komplet cyklus af bachelor-og postgraduate programmer

Fra bacheloruddannelser til lederuddannelse. Det samlede antal studerende og deltagere på bachelor-, master, МВА, Executive МВА, og faglige omskolingsprogrammer overstiger 2000.

Skift, men forblive tro mod dig selv

Den vigtigste faktor, der sikrer IBS førende positioner er evnen til at ændre, samtidig opholder sig tro mod sig selv - tilpasse sig de skiftende miljø i uddannelsesmarked, holde de bedste traditioner og høj kvalitet af sine programmer.

Det faglige konsulent for MBA-programmer på IBS er Ichak Adizes, en af ​​verdens førende eksperter i ledelse og management.

Over 15 000 alumner

IBS Alumni forening blev oprettet for at lette kommunikationen og samarbejdet med og mellem alumner. I dag IBS alumneforening forener højt kvalificerede russiske ledere, ledere og fagfolk, der har taget eksamen fra IBS siden 1988.

Markedsorienteret business-school

IBS postgraduate programmer prale tætte relationer til førende virksomheder, som også bidrager til rådgivning og forskningsprojekter. Dette giver IBS til straks at identificere nye tendenser og stay tuned til markedets krav. IBS er primært orienteret på midten og store virksomheder, der danner grundlag for Ruslands civilsamfund. IBS programmer er højt respekteret af russiske markedsorienterede virksomheder (85% af IBS studerende kommer fra det åbne marked).

Bedømmelser og placeringer

Rating Eduniversal TOP Business School Siden 2105 IBS har været rangeret i de 4 palmer of Excellence kategori TOP Business School. Eduniversal EMBA Ifølge Eduniversal kreditvurderingsbureau i 2015-2016 IBS programmer er blandt verdens bedste programmer. I fem på hinanden følgende år IBS Executive MBA i Strategic Management og Leadership har været rangeret blandt de top-10 EMBA programmer i Østeuropa. MBA blev rangeret blandt de Top- 10 MBA-programmer i Østeuropa i 2015-2016 ifølge Eduniversal. Eduniversal Master i International ledelse IBS Master i International Management blev rangeret No 6 i Eduniversal bedste Masters i Østeuropa i 2015-2016 listen. I fem på hinanden følgende år IBS Master i International Management er blevet rangeret blandt de Top- 10 Master programmer i Østeuropa. I fem år i træk IBS har været på toppen af ​​Ruslands nationale handelshøjskoler rating! I fem år i træk IBS har været på toppen af ​​Ruslands nationale handelshøjskoler rating. Instituttet for Erhvervsstudier er øverst på vurdering diagrammer i "indkomst stigning" og kategorier "forfremmelsesordningerne". Den nationale vurdering af russiske handelshøjskoler udføres af den russiske MBA Alumni League og en national plan rekruttere agentur Job.ru og blev udgivet af Izvestia avis i 2010-2014, Secret firmy portal i 2015 og RBK nyhedsportal i 2016. Stigning i den personlige indkomst for IBS kandidater er den hurtigste i Rusland. Ifølge uafhængige undersøgelser af en national plan rekruttere agentur Job.ru og russisk MBA Alumni League, en MBA-grad bidrager til en betydelig karriere og personlig indkomst stigning. IBS MBA-grad er øverst på rating listen. IBS kandidater personlige indkomst er steget gennemsnitligt med 96% inden for 2-4 år efter endt uddannelse. Resultaterne af undersøgelsen blev udgivet af kommersant.ru, izvestia.ru, mba.su og secretmag.ru webportaler. Rating af de russiske Managers 'Association "Top 1.000 russiske Managers" På det individuelle plan, mellem 2001 og 2015, 131 IBS kandidater og lærere blev nævnt af de russiske Managers 'Association i deres "Top 1.000 russiske Managers" anmeldelser. Dette giver uvildig dokumentation af effektiviteten af ​​IBS-programmer.

IBS-Moskva er et aktivt medlem af foreninger:

AACSB International EFMD Executive MBA Rådet (EMBAC) Generelle mamagement Admition Rådet (GMAC) CEEMAN IBSA National Akkrediteringsrådet for Business and Management uddannelse (NACBME) Russian Association of business uddannelse (RABE) Russisk Managers 'Association

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se EMBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i International Management

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Moscow

IBS Master i International Management er designet til studerende med en bachelorgrad, dygtige i det engelske sprog og håbefulde til en succesfuld karriere i international business. [+]

GÆLDER ONLINE HER Om programmet

IBS Master i International Management er designet til studerende med en bachelorgrad, dygtige i det engelske sprog og håbefulde til en succesfuld karriere i international business.

Ifølge rangordning af Eduniversal Master i International Management program for IBS RANEPA var blandt de TOP-6 kandidatuddannelser i international ledelse i Østeuropa i 2013, 2014 og 2015.

Formatet af levering giver eleverne mulighed for at kombinere deltidsarbejde og studere.

program funktioner Programmet leveres på engelsk; Fakultet: Undervisningen er leveret af et team af erfarne russiske og udenlandske gæsteprofessorer samt iværksættere og erhvervsfolk. Praktikophold inden for en høring af projektet er en vigtig del af programmet; Projektorienteret tilgang til undervisning. Under deres studier vores kandidatstuderende gennemfører tre gruppeprojekter - i strategisk markedsføring, i rådgivning og i et udvalgt område af specialisering, samt udvikle et pensum for et undervisningsforløb i strategisk ledelse i en valgt industrien; En særlig vægt er lagt på de studerendes evne til at arbejde i et internationalt miljø, og tage hensyn til kulturelle forskelle; At studere i et multikulturelt miljø (internationale studerende udgør 20% af de studerende, er 30% af undervisningen leveret af internationale fakultet); Den mulighed for at forfølge en dobbelt-graders spor og blive tildelt ud over den russiske regering-akkrediteret kandidatgrad, en mester grad af en partner Universitet IBS i Europa eller USA; 16 partneruniversiteter for studerende udvekslingsprogrammer Entrepreneurship færdigheder og kompetencer og muligheden for at modtage finansiering til en start-up projekt; De studerende på Master i International Management har adgang til IBS alumni database.... [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Moscow, Moskva, Rusland
Telefon false