Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

126068_logos.png

Om os

IBS's mission er at uddanne og danne den nye generation af en socialt ansvarlig iværksætter- og ledelseselite i Rusland og at fremme russisk erhvervsuddannelse. Den ældste og mest anerkendte handelsskole i Rusland

  • Markedsorienteret handelsskole (85% af programmerne er åbne programmer).

Bedømmelser og placeringer

  • Eduniversal Master i international ledelse IBS Master i International Management blev rangeret til Eduniversal Bedste Masters i Østeuropa på listen 2015-2018. I fem på hinanden følgende år er IBS Master i International Management rangeret blandt de 10 øverste Master-programmer i Østeuropa.
  • Forøgelse af personlig indkomst for IBS-kandidater er den hurtigste i Rusland. Ifølge uafhængige studier af et landsdækkende rekrutteringsbureau Job.ru og Russian MBA Alumni League bidrager en MBA-grad til betydelig karrierefremgang og stigning i personlig indkomst. IBS MBA-grad er øverst på klasselisten. IBS-kandidaters personlige indkomst er gennemsnitligt steget med 69% inden for 2-4 år efter eksamen. Resultaterne af undersøgelsen blev offentliggjort af kommersielle.ru, MBA.su og rbc.ru webportaler.

IBS-Moskva er et aktivt medlem af foreninger:

  • Nationalt Akkrediteringsråd for Erhvervs- og Ledelsesuddannelse (NACBME)
  • Russian Managers 'Association

Placeringer

Moskva

Address
Moskva, Moskva, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig