Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

126068_logos.png

ibs

Om os

Institut for Business Studies (IBS-Moskva)

Siden starten har Institute of Business Studies (IBS-Moskva) inden for RANEPA været førende på det russiske erhvervsuddannelsesmarked. IBS-Moscow er en kollegial business school, der driver en RANEPAs lokaler i Moskva. IBS-Moskva blev grundlagt i 1988 i Moskva State University of International Relations nationalt kendt for stærk international ekspertise. I 1994 blev IBS-Moscow overført til RANEPA og blev sin homogene strukturelle enhed.

En kombination af den internationale ekspertise fra Moskva State University of International Relations og RANEPAs rige erfaring med at forberede dygtige ledere og ledere har bidraget til den brede anerkendelse af IBS-Moskva i Rusland og SNG-lande. Som en kollegial handelsskole og RANEPAs strukturelle enhed har vi adgang til de menneskelige og materielle ressourcer, der kræves for at sikre den høje kvalitet af vores læringsprogrammer. IBS-Moskva i RANEPA er den første og den eneste handelsskole i Rusland, der opnår AACSB-akkreditering. Næsten 35.000 af vores kandidater er aktive medlemmer af IBS-Moskva Alumni Association. Alle vores uddannelser er russisk regering-akkrediteret. Vores deltids-MBA, EMBA og Master in Management-programmer er akkrediteret af Association of Masters in Business Administration (AMBA International). ibs

Vores mission

IBS mission er at uddanne og danne den nye generation af en socialt ansvarlig iværksætter- og ledelseselit i Rusland og fremme russisk erhvervsuddannelse. Den ældste og mest anerkendte forretningskole i Rusland

 • Grundlagt i 1988.
 • Lederen af russiske erhvervsskoler rankings.
 • Markedsorienteret erhvervsskole (85% af programmerne er åbne programmer).
 • Prestigefyldt international og national akkreditering.

En af de største skoler i RANEPA 4-afdelinger, 7 stole, 4 centre, over 20 programmer, 13 dobbeltuddannelsesprogrammer. IBS har over 2000 studerende, 200 fakultetsmedlemmer og 35000 alumner.

International og national anerkendelse Alle EMBA og MBA-programmer af IBS har international akkreditering af AMBA International og National Accreditation Council for Management og Business Education (NACBME), er på toppositioner i business schools placeringer.

IBS er på toppen af businessuniversiteter Eduniversal Ranking: 2011-2018. Russiske nationale handelshøjskoler rangering: 2012 -2018. 181 IBS kandidater og fakultet er inkluderet på listen "ТОП-1000 russiske ledere". I den interne RANEPA-vurdering har IBS i den øverste gruppe af RANEPA handelsskoler, og dens EMBA- og MBA-programmer den højeste bedømmelse på 6 stjerner.

En komplet cyklus af bachelor-og postgraduate programmer Fra bachelor programmer til ledende uddannelse. Det samlede antal studerende og deltagere på bachelor, master, МВА, Executive МВА og faglige omskolingsprogrammer overstiger 2000.

Ændre, men vær sandt over for dig selv. Nøglefaktoren, der sikrer IBS 'ledende stillinger, er evnen til at ændre sig, samtidig med at den forbliver sande for sig selv - tilpasse sig det skiftende miljø på uddannelsesmarkedet, holde op med de bedste traditioner og høj kvalitet på sine programmer. Den akademiske konsulent til MBA-programmer i IBS er Ichak Adizes, en af verdens førende eksperter inden for ledelse og ledelse.

Over 35 000 alumni blev IBS Alumni Association oprettet for at lette kommunikation og samarbejde med og mellem alumni. I dag forener IBS-alumneforeningen højtkvalificerede russiske ledere, ledere og fagfolk, der er uddannet fra IBS siden 1988.

Markedsorienterede business-school IBS postgraduate programmer har tætte forbindelser med førende virksomheder, der også bidrager til konsulent- og forskningsprojekter. Dette giver IBS mulighed for straks at identificere nye trends og holde sig tilpasset markedets krav. IBS er primært rettet mod mellemstore og store virksomheder, der danner grundlag for Ruslands civilsamfund. IBS-programmer betragtes højt af russiske markedsorienterede virksomheder (85% af IBS-studerende kommer fra det åbne marked).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Bedømmelser og placeringer

 • Bedømmelse Eduniversal TOP Business School Siden 2014 har IBS været placeret i de 4 Palmer of Excellence kategori TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Ifølge Eduniversal rating bureau i 2016-2018 IBS programmer er blandt verdens bedste programmer. I fem på hinanden følgende år er IBS Executive MBA inden for Strategisk Ledelse og Ledelse blevet placeret blandt de Top 10 EMBA-programmer i Østeuropa. MBA blev rangeret blandt de top 10 MBA-programmer i Østeuropa i 2016-2017 ifølge Eduniversal.
 • Eduniversal Master i International management IBS Master in International Management blev rangeret til Eduniversal Best Masters i Østeuropa på listen 2015-2018. I fem på hinanden følgende år er IBS Master i International Management rangeret blandt de 10 bedste masterprogrammer i Østeuropa.
 • I otte år i træk har IBS været på toppen af Ruslands nationale handelshøjskoler! Institut for Erhvervsstudier er på toppen af klassifikationsdiagrammerne i kategorierne "indkomstforøgelse" og "karrierefremgang". Den nationale vurdering af russiske handelsskoler udføres af den russiske MBA Alumni League og et landsdækkende rekrutteringsbureau Job.ru og blev udgivet af avisen Izvestia i 2010-2014, Secret Firmy portal i 2015 og RBK nyhedsportal i 2016 - 2019.
 • Stigningen i personlig indkomst af IBS-kandidater er den hurtigste i Rusland. Ifølge uafhængige studier af et nationalt rekrutteringsbureau Job.ru og Russian MBA Alumni League, bidrager en MBA-grad til en betydelig karriereudvikling og personlig indkomststigning. IBS MBA-grad er øverst på ratinglisten. IBS kandidaternes personlige indkomst er steget i gennemsnit med 69% inden for 2-4 år efter eksamen. Resultaterne af undersøgelsen blev offentliggjort af commercialant.ru, MBA.su og rbc.ru webportaler.
 • Bedømmelse af den russiske ledelsesforening "Top 1000 russiske ledere" På et individuelt niveau blev mellem 2001 og 2019 181 kandidater og lærere fra IBS citeret af Russian Managers 'Association i deres "Top 1000 Russian Managers" anmeldelser. Dette giver uvildige bevis for effektiviteten af IBS-programmer.

IBS-Moscow er et aktivt medlem af foreninger:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admission Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • National Accreditation Council for Business og Management Education (NACBME)
 • Russisk Forening for Erhvervsuddannelse (RABE)
 • Russian Managers 'Association

ibs

Placeringer

Moskva

Address
Moskva, Moskva, Rusland

Programmer