Læs den officielle beskrivelse

ibs

Om os

Institut for Business Studies (IBS-Moskva)

Siden starten har Institute of Business Studies (IBS-Moskva) inden for RANEPA været førende på det russiske erhvervsuddannelsesmarked. IBS-Moscow er en kollegial business school, der driver en RANEPAs lokaler i Moskva. IBS-Moskva blev grundlagt i 1988 i Moskva State University of International Relations nationalt kendt for stærk international ekspertise. I 1994 blev IBS-Moscow overført til RANEPA og blev sin homogene strukturelle enhed.

En kombination af den internationale ekspertise i Moskva statsuniversitetet for internationale forbindelser og RANEPAs rige erfaring med at forberede dygtige ledere og ledere har bidraget til den brede anerkendelse af IBS-Moskva i Rusland og SNG-lande. Som collegiate business school og RANEPAs strukturelle enhed har vi adgang til de menneskelige og materielle ressourcer, der kræves for at sikre den høje kvalitet af vores læringsprogrammer. Næsten 30.000 af vores kandidater er aktive medlemmer af IBS-Moskva Alumni Association. Alle vores uddannelser er russiske statsautoriserede. Vores deltid MBA og EMBA programmer er akkrediteret af Association of Masters i Business Administration (AMBA International). ibs

Vores mission

IBS mission er at uddanne og danne den nye generation af en socialt ansvarlig iværksætter- og ledelseselit i Rusland og fremme russisk erhvervsuddannelse. Den ældste og mest anerkendte forretningskole i Rusland

 • Grundlagt i 1988.
 • Lederen af russiske erhvervsskoler rankings.
 • Markedsorienteret erhvervsskole (85% af programmerne er åbne programmer).
 • Prestigefyldt international og national akkreditering.

En af de største skoler i RANEPA 4 afdelinger, 7 stole, 4 centre, over 20 programmer, 13 dobbeltgrads programmer. IBS har over 2000 studerende, 200 fakultet medlemmer og 15000 alumni.

International og national anerkendelse Alle EMBA og MBA-programmer af IBS har international akkreditering af AMBA International og National Accreditation Council for Management og Business Education (NACBME), er på toppositioner i business schools placeringer.

IBS er øverst på erhvervsskolens placeringer Eduniversal Ranking: 2011-2018. Russiske nationale erhvervsskoler ranking: 2012 -2018. 160 IBS-kandidater og fakulteter er inkluderet i listen "ТОП-1000 Russian managers". I den interne RANEPA rating IBS i den øverste gruppe af RANEPA business schools, og dens EMBA og MBA programmer har den højeste rating af 6 stjerner.

En komplet cyklus af bachelor-og postgraduate programmer Fra bachelor programmer til ledende uddannelse. Det samlede antal studerende og deltagere på bachelor, master, МВА, Executive МВА og faglige omskolingsprogrammer overstiger 2000.

Ændre, men vær sandt over for dig selv. Nøglefaktoren, der sikrer IBS 'ledende stillinger, er evnen til at ændre sig, samtidig med at den forbliver sande for sig selv - tilpasse sig det skiftende miljø på uddannelsesmarkedet, holde op med de bedste traditioner og høj kvalitet på sine programmer. Den akademiske konsulent til MBA-programmer i IBS er Ichak Adizes, en af verdens førende eksperter inden for ledelse og ledelse.

Over 30.000 alumni blev IBS Alumni Association skabt for at lette kommunikationen og samarbejdet med og mellem alumni. I dag forener IBS alumniforeningen højt kvalificerede russiske ledere, ledere og fagfolk, der har gradueret fra IBS siden 1988.

Markedsorienterede business-school IBS postgraduate programmer har tætte forbindelser med førende virksomheder, der også bidrager til konsulent- og forskningsprojekter. Dette giver IBS mulighed for straks at identificere nye trends og holde sig tilpasset markedets krav. IBS er primært rettet mod mellemstore og store virksomheder, der danner grundlag for Ruslands civilsamfund. IBS-programmer betragtes højt af russiske markedsorienterede virksomheder (85% af IBS-studerende kommer fra det åbne marked).

110321_ScreenShot2019-02-13at11.49.03AM.png

Bedømmelser og placeringer

 • Bedømmelse Eduniversal TOP Business School Siden 2014 har IBS været placeret i de 4 Palmer of Excellence kategori TOP Business School.
 • Eduniversal EMBA Ifølge Eduniversal rating bureau i 2016-2018 IBS programmer er blandt verdens bedste programmer. I fem på hinanden følgende år er IBS Executive MBA inden for Strategisk Ledelse og Ledelse blevet placeret blandt de Top 10 EMBA-programmer i Østeuropa. MBA blev rangeret blandt de top 10 MBA-programmer i Østeuropa i 2016-2017 ifølge Eduniversal.
 • Eduniversal Master i International Management IBS Master i International Management blev rangeret nr. 6 i Eduniversal Best Masters i Østeuropa i 2015-2016 listen. I fem på hinanden følgende år er IBS Master i International Management blevet placeret blandt de top 10 master-programmer i Østeuropa.
 • I syv år i træk har IBS været øverst på Ruslands nationale erhvervsskole rating! I syv år i træk har IBS været på toppen af Ruslands nationale erhvervsskole rating. Institut for Erhvervsstudier er øverst på rating charts i kategorierne "indkomstforhøjelse" og "karriereudvikling". Den nationale rating af russiske handelsskoler udføres af den russiske MBA Alumni League og et nationalt rekrutteringsbureau Job.ru og blev offentliggjort af avisen Izvestia i 2010-2014, Secret Firmy portal i 2015 og RBKs nyhedsportal i 2016 - 2018.
 • Stigningen i personlig indkomst af IBS-kandidater er den hurtigste i Rusland. Ifølge uafhængige studier af et nationalt rekrutteringsbureau Job.ru og Russian MBA Alumni League, bidrager en MBA-grad til en betydelig karriereudvikling og personlig indkomststigning. IBS MBA-grad er øverst på ratinglisten. IBS kandidaternes personlige indkomst er steget i gennemsnit med 69% inden for 2-4 år efter eksamen. Resultaterne af undersøgelsen blev offentliggjort af commercialant.ru, MBA.su og rbc.ru webportaler.
 • Bedømmelse af den russiske ledersammenslutning "Top 1.000 russiske ledere" På et individuelt niveau, mellem 2001 og 2018, blev 160 IBS-kandidater og lærere citeret af den russiske ledereforening i deres "Top 1.000 Russian Managers" anmeldelser. Dette giver upartisk dokumentation for effektiviteten af IBS-programmer.

IBS-Moscow er et aktivt medlem af foreninger:

 • AACSB International
 • EFMD
 • Executive MBA Council (EMBAC)
 • General Management Admission Council (GMAC)
 • CEEMAN
 • IBSA
 • National Accreditation Council for Business og Management Education (NACBME)
 • Russisk Forening for Erhvervsuddannelse (RABE)
 • Russian Managers 'Association

ibs

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration - Institute Of Business Studies

IBS Master i International Management er designet til studerende med en bachelorgrad, dygtige i det engelske sprog og håbefulde til en succesfuld karriere i international ... [+]

GÆLDER ONLINE HER Om programmet

IBS Master i International Management er designet til studerende med en bachelorgrad, dygtige i det engelske sprog og håbefulde til en succesfuld karriere i international business.

Ifølge rangordning af Eduniversal Master i International Management program for IBS RANEPA var blandt de TOP-6 kandidatuddannelser i international ledelse i Østeuropa i 2013, 2014 og 2015.

Formatet af levering giver eleverne mulighed for at kombinere deltidsarbejde og studere.

program funktioner Programmet leveres på engelsk; Fakultet: Undervisningen er leveret af et team af erfarne russiske og udenlandske gæsteprofessorer samt iværksættere og erhvervsfolk. Praktikophold inden for en høring af projektet er en vigtig del af programmet; Projektorienteret tilgang til undervisning. Under deres studier vores kandidatstuderende gennemfører tre gruppeprojekter - i strategisk markedsføring, i rådgivning og i et udvalgt område af specialisering, samt udvikle et pensum for et undervisningsforløb i strategisk ledelse i en valgt industrien; En særlig vægt er lagt på de studerendes evne til at arbejde i et internationalt miljø, og tage hensyn til kulturelle forskelle; At studere i et multikulturelt miljø (internationale studerende udgør 20% af de studerende, er 30% af undervisningen leveret af internationale fakultet); Den mulighed for at forfølge en dobbelt-graders spor og blive tildelt ud over den russiske regering-akkrediteret kandidatgrad, en mester grad af en partner Universitet IBS i Europa eller USA; 16 partneruniversiteter for studerende udvekslingsprogrammer Entrepreneurship færdigheder og kompetencer og muligheden for at modtage finansiering til en start-up projekt; De studerende på Master i International Management har adgang til IBS alumni database.... [-]
Rusland Moscow
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Moscow, Moskva, Rusland
Telefonnummer
false