Russian International Olympic University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den autonome nonprofitorganisation " Russian International Olympic University " ( RIOU ) blev oprettet den 21. oktober 2009 i aftalememorandummet mellem Den Internationale Olympiske Komité (IOC), Sochi 2014-organiseringsudvalget og den russiske olympiske komité og i henhold til et dekret af Den Russiske Føderation nr. 774. Grundlæggerne af universitetet er Ruslands ministerium for sport, det russiske olympiske udvalg (ROC) og Interros private investeringsselskab.

Formanden for RIOU 's bestyrelse er præsidenten for Den Russiske Føderation, Vladimir Putin.

RIOU er verdens første universitet dedikeret til sport business uddannelse, der tilbyder unikke programmer infused med olympiske værdier og oplevelser. RIOU aktiviteter er koncentreret om uddannelsesspecialister i sportsforvaltning til den russiske og internationale sportsindustri og de olympiske og paralympiske bevægelser. Universitets uddannelsesprogrammer dækker de vigtigste aspekter af sportsuddannelse: mødested og infrastrukturforvaltning, konkurrencer, massekommunikation, diplomati og administration og karriereforvaltning.

I 2010 lancerede RIOU mere end 10 specielle kurser for personalet i Sochi 2014. Siden 2011 har universitetet kørt professionelle fremskridtsprogrammer for de russiske regionale sportsledere, «Olympstroy» State Corporation personale og Sochi city administration.

I 2013 har RIOU lanceret sin banebrydende Master of Sports Administration (MSA) kursus, der er rettet mod erfarne ledere i sportsbranchen, der er ivrige efter at forbedre deres forståelse for sportsbranchen, sætte sig i bedste med klasseværktøjer og -praksis og accelerere deres karriereudvikling.

Blandt RIOU lærere og professorer er berømte russiske og internationale eksperter inden for sportsforvaltning. Universitetet har til formål at udvikle systematiske partnerskaber med førende russiske og udenlandske universiteter. Vores nuværende partnerliste omfatter: University of Applied Sciences Kufstein (Østrig), Coventry University (UK), Brunel University (UK), University of East London (Storbritannien), Sheffield Hallam University (UK), IPC Academy of Sports (UK), Olympic Studies Center ved Det Autonome Universitet i Barcelona (Spanien), Capilano University (Canada), Lomonosov Moskva State University, Moskva Industri og Finans.

I 2011 lancerede RIOU et unikt forlagsprogram, som indeholder en kvartalsvis populærvidenskabsperiodisk « RIOU Herald» samt » RIOU Library» -serien, der består af memoarer, arkivmaterialer, forskningsarbejde om olympisk historie og filosofi og den bedst sælgende russiske og udenlandske bøger om sport og olympisk uddannelse.

RIOU uddannelsesaktiviteter er i øjeblikket baseret i Sochi, hvor RIOU moderne helt nye campusfaciliteter er placeret. RIOU hovedkontor ligger i Moskva.

Russian International Olympic University er et vartegn og det vigtigste element i Sochi 2014 Games humanitære arv. RIOU kandidater vil danne en ny generation af effektive sportsforvaltere bevæbnet med viden og færdigheder til vellykket styring af sportsorganisationer, arrangementer og spillesteder i ethvert økonomisk miljø. Omfanget af deres karrieremuligheder vil omfatte strukturer af de russiske og internationale olympiske og paralympiske bevægelser; statslige og lokale styrende organer sportsforeninger og klubber sportsmedier; sports marketing virksomheder og producenter af sportsartikler.

RIOU Rektor er professor Lev Belousov.

Placeringer

Sochi

Russian International Olympic University

Address
ул. Орджоникидзе, д. 11

Сочи, Россия, 354000

354000 Sochi, Krasnodar Krai, Rusland
Telefonnummer
+7 862 262-32-00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig