Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University blev grundlagt i 1899. For SPbPU blev SPbPU "National Research University", også kendt i Rusland og i udlandet som Polytechnic Institute - en anerkendt russisk og verdensomspændende leder inden for højere ingeniør og økonomisk uddannelse. I øjeblikket er det også på de ledende stillinger i rating af russiske ingeniørhøjskoler. Polytekniske Universitet er baseret på en kompakt parklignende campus i det vestlige Nordvestlige Skt. Petersborgs boligområde. En større del af campus er en stor park med et stort antal universitetsbygninger spredt rundt om det.

SPbPU_Main

På nuværende tidspunkt i SPbPU er der 33000 studerende og kandidater, mere end 7500 er udenlandske borgere fra 98 lande, der årligt studerer på forskellige SPbPU programmer. Universitetet udfører uddannelse inden for følgende områder: teknik, fysik, økonomi, humaniora og informationsteknologi.

Universitetet træner specialister i 52 bacheloruddannelser og 154 kandidatuddannelser, 92 ph.d. programmer og 90 ph.d.-programmer. Derudover er der i SPbPU en række ikke-uddannede og internationale uddannelsesprogrammer.

I 2007 vandt SPbPU en konkurrence "Innovation University" finansieret inden for rammerne af det nationale projekt "Uddannelse". I 2010 opnåede SPbPU status "National Research University". I dag udvikler SPbPU sig som et nyt type forskningsuniversitet, som integrerer tværfaglig R

Universitetet er stolt af sine mangeårige traditioner for internationalt samarbejde med mange udenlandske uddannelsesinstitutioner, forskningsorganisationer og industrielle virksomheder inden for uddannelse og videnskab. Blandt universitetspartnerne er der mere end 300 universiteter fra 68 lande, 131 videnskabelige og forskningsinstitutioner og 172 virksomheder fra over 55 lande.116037__OAE0091.jpg

På universitetet er der mere end 40 forsknings- og uddannelsescentre, der udfører fælles forskning sammen med firmaerne Motorola, Microsoft, AT

I dag omfatter Polytechnical University-strukturen:

 • 11 Institutter og Graduate School of Biotechnology and Food Science
 • Mere end 100 afdelinger og 120 R
 • Forskningscentre, innovationslaboratorier, videnskabspark
 • Fundamentalt bibliotek - et af de største videnskabelige og tekniske biblioteker i Rusland
 • International Student campus
 • Medicinal Center
 • Moderne sportscenter
 • Universitetsindkvartering (23 sovesale)
 • Koncertsale mv.

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University præsenterer sine internationale master grad programmer. Disse programmer leveres fuldt ud på engelsk af professorer fra verdensklasse fra SPbPU og andre russiske og udenlandske universiteter. De giver unikke muligheder for international mobilitet i førende europæiske universiteter. Vi arrangerer praktik og praktik til vores elever i velkendte virksomheder.

Nøglefordele

 • Stort udvalg af fagområder
 • Kombination af grundlæggende forberedelser og praktiske undersøgelser
 • Muligheder for international mobilitet - semester i udlandet hos akademiske partnere i SPbPU
 • Dobbeltgrads muligheder
 • World-class professorer fra SPbPU og førende europæiske universiteter
 • Fremtidig vellykket karriere i øverste ledende stillinger med virksomheder, der opererer på det globale marked
 • Stipendier til bedste internationale og russiske studerende
 • Komfortable studentens sovesale og begivenhedsrige studenteliv
 • Studerer på en af de smukkeste byer i verden

Polytekniske Universitet er et stort samfund - det giver en bred vifte af sociale, kulturelle, rekreative og up-to-date kampusfaciliteter for sine studerende og medarbejdere. Disse er tilgængelige for alle dem, der ønsker at hengive sig i et virksomhedsliv på universitetet i overensstemmelse med deres personlige bekymringer. Det er sport, musik, dans, skuespil eller hvad som helst - du kan finde faciliteter og folk til at dele dine interesser. De, der deltager i virksomhedsliv, har stor gavn af det, mens de er på universitetet og i senere år: venskaber lavet på denne venlige campus kan vare i livet.

Internationale kandidatuddannelser har tre hovedfokus:

 1. ingeniørarbejde
 2. Naturvidenskab
 3. Økonomi

Se venligst de tilbudte programmer.

Placeringer

Sankt Petersborg

Address
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Polytechnicheskaya, 29

195251 Sankt Petersborg, Sankt-Peterburg, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig