Læs den officielle beskrivelse

Sydlige Urals Statsuniversitet er centrum for uddannelse, videnskabelige, kulturelle og sportslige aktiviteter i byen Chelyabinsk og regionen.

Grundlagt i 1943, da Chelyabinsk Mechanical Engineering Institute, blev universitetet reorganiseret i Chelyabinsk Polytechnic Institute i 1951, og i 1990 blev det Chelyabinsk State Technical University. Siden 1997 er universitetet kendt som Det Sydlige Urals Statsuniversitet. I 2010 blev det tildelt status som National Research University.

Universitetet er rangeret som en af ​​de top 10 blandt 96 russiske universiteter efter rating udarbejdet af Ministeriet for Undervisning og Videnskab i Den Russiske Føderation. Det er også medlem af russiske universiteter 'Alpha League, som er en øverste del af rating blandt alle universiteter i landet.

I dag er South Ural State University består af 32 fakulteter og 142 afdelinger beliggende i Chelyabinsk, foruden 2 filialer i andre byer. Strukturen af ​​universitetet også fire sekundære erhvervsskoler uddannelsesinstitutioner, militære uddannelse og kollegium forberedende fakulteter, to særlige evner faglig udvikling og dygtighed opgradering til universitetsuddannelser specialister, et institut for International Education, en efteruddannelse Institut og en åben og fjernundervisning Institut. University sammen med sine brancher tal omkring 50 000 studerende (fuld tid, deltid og aften uddannelse kombineret).

Pædagogisk proces på universitetet med sine grene er støttet af over 5000 lærere og officerer, herunder mere end 360 professorer, læger for videnskab, 1200 lektorer, kandidater for videnskab, 5 fulde medlemmer af Den russiske videnskabsakademi, 9 tilsvarende medlemmer af RAS , 2 akademikere og 4 tilsvarende medlemmer af andre statslige akademier, og over 170 medlemmer af udenlandske og russiske akademier.

banner

Aktuel universitet licens tillader Sydlige Urals Statsuniversitet at levere:

  • 245 videregående faglig uddannelse (Specialist s, bachelor- og kandidatuddannelser);
  • 37 sekundære erhvervsuddannelser;
  • 22 elementære erhvervsuddannelser.

Universitetet tilbyder også postgraduate uddannelser i 86 akademiske majors, ph.d.-programmer i 12 majors, og letter 18 afhandling udvalg, der undersøger ph.d. og kandidatens afhandlinger.

College forberedende fakultet består af School of Matematik og Fysik og et center for uddannelse for begavede børn. SUSU samarbejder med over 20 skoler og 10 tekniske skoler. Universitetet deltager aktivt i et videnskabeligt og socialt program for unge og skoleelever, "Træd ind i fremtiden". På initiativ af Det Sydlige Urals Statsuniversitet, den russiske sammenslutning af det internationale program "Odyssey of the Mind" er skabt, og Chelyabinsk i mange år har repræsenteret vores land i denne forening.

rt

University betaler meget opmærksom på alle typer af praktikophold og beskæftigelse af kandidater. Grundlagt i 2005, Department for praktikophold og beskæftigelse af kandidater støtter koordinering af alle universitetets afdelinger og business interaktioner og føderale agentur for uddannelse og arbejdsformidling, tilbyder metodologisk støtte til praktikophold, gennemfører job markedsundersøgelser, og organiserer driften af ​​fakultetet udvalg, der letter ansættelse af graduates.The universitetet har indgået over 400 samarbejdsaftaler med store virksomheder i Chelyabinsk og Chelyabinsk-regionen.

Sydlige Urals Statsuniversitet engagerer aktivt i videnskabelige, forskning og projektaktiviteter. Følgende organisationer fungerer på basis af universitetet: Radioelectronic og digitale systemer forskningsinstitut, Institut for kemiske problemer i industriel økologi på russisk akademi for naturvidenskab, "Festo" Urlas Automation Center, F & U-produktion institut "Engineering og teknologi til uddannelse" , Chelyabinsk forskningscenter ved Ural Branch af russiske videnskabsakademi, 10 institutionelle Academic laboratorier. Over 50 skoler til at tænke har dannet, og nu opererer på universitetet.

I 2010 var SUSU tildelt National Research University status. Udvikling prioriteter Sydlige Urals Statsuniversitet (National Research University) omfatter: energibesparende i sociale ydelser; effektiv energi og ressourceforbrug i metalindustrien; energieffektive og ressourceeffektiv dieselmotor produktionsteknologi til teknik og ingeniørtropper køretøjer; ressource-effektive udvikling og drift teknologier til flåden ballistiske missiler; og supercomputere og grid computing teknologier sigter mod at løse energibesparelser og besparelse ressource problemer.

det

Internationale ansøgere

Vores universitet er en leder inden for de videregående uddannelser og balance mange aspekter såsom rige traditioner, bred popularitet, og intellektuel kapacitet. Alle disse ting er fusioneret til at give SUSU med en dynamisk udvikling i videnskabelige, akademiske og innovative områder og bidrage til at være en leder i uddannelse højt kvalificerede specialister og udføre intensiv videnskabelig forskning.

At være stolt af vores alumner betaler vi stor vægt på arbejdet med vores studerende, stræben efter højtuddannede mennesker, vi hjælper dem til at frigive deres fulde potentiale. Vi underviser til at indstille og opnå høje mål, der kombinerer faglig viden, etik og ærlighed.

Vi er sikker på du vil være den ene af vores bedste alumner og vil indhente alle nødvendige evner til at opbygge en fornem karriere!

Programmer undervist i:
Russisk
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

South Ural State University

Formålene med faglig aktivitet: termiske og atomkraftværker, energiforsyningssystemer for virksomheder, genstande af mindre kraft, installationer, systemer og komplekser ... [+]

Formålene med faglig aktivitet: termiske og atomkraftværker, energiforsyningssystemer for virksomheder, genstande af mindre kraft, installationer, systemer og komplekser af høj temperatur og lav temperatur teknologi; damp- og varmtvandskedler til forskellige formål; reaktorer og dampgeneratorer af atomkraftværker damp- og gasturbineaggregater, kombinerede cykler og gasturbininstallationer; anlæg til produktion af komprimerede og flydende gasser, kompressor, kølesystemer; installation af klimaanlæg; varmepumper; kemiske reaktorer, brændselsceller, elektrokemiske kraftenheder; installation af brintenergi hjælpeanlæg engineering udstyr; varme- og masseoverførselsanordninger til forskellige formål; varme- og elnet varmekonstruktion og elektrisk udstyr til industrianlæg; installation af klimaanlæg kølemidler og arbejdsvæsker; behandle væsker, gasser og dampe, smelter, fast og løs krop som kølevæske og arbejdskroge energi og varme engineering installationer; brændstof og olie normative og tekniske dokumentations- og standardiseringssystemer; systemdiagnose og automatiseret styring af teknologiske processer inden for varmekraft og varmekonstruktion.... [-]

Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Programmet er fokuseret på forberedende masters, der har verdensklasse kompetencer inden for anvendte mekanik, fast mekanik, matematisk og computer modellering i mekanik, ... [+]

Specialiseringer inden for dette programComputational mekanik og computer engineering

Programmet er fokuseret på forberedende masters, der har verdensklasse kompetencer inden for anvendte mekanik, fast mekanik, matematisk og computer modellering i mekanik, computermekanik, computer engineering, der er i stand til at gøre undersøgelse af grundlæggende og anvendte problemer på disse områder, samt løse komplekse videnskabelige og tekniske problemer inden for forskellige sektorer inden for højteknologisk industri gennem anvendelse af innovativ tværfaglig øvre industriel computerteknologi. Det unikke af kandidatuddannelsen, der er bestemt af tilgængeligheden af ​​uddannelsesmæssigt og videnskabeligt innovationslaboratorium "Computational Mechanics" (CompMechLab®), hvorigennem der kører en stor mængde forskning og videnskabeligt innovationsarbejde. Dette tillader operativt at indgå i kandidatuddannelsen individuelle uddannelsesvej, idet der tages hensyn til arbejdsgivernes behov.... [-]

Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Denne store mulighed gør det muligt for vores kandidater at udføre aktiviteter inden for ledelse af bygge- og designorganisationer samt anvende deres viden inden for fors ... [+]

Specialiseringer inden for dette programTeori og praksis af organisatoriske og teknologiske og økonomiske beslutninger

Denne store mulighed gør det muligt for vores kandidater at udføre aktiviteter inden for ledelse af bygge- og designorganisationer samt anvende deres viden inden for forskning og uddannelsesarbejde. 2 års studier garanterer et bredt perspektiv på de mest efterspurgte fagområder - økonomisk begrundet beslutningstagning i tilfælde af byggearrangement og arbejdsstyrketeknologi. Master studerende har en stor del af klassekurser. Desuden er de deltagere i forskningsarbejde på mere end 25 områder af instituttet. Derfor har instituttet state-of-the-art forskningsudstyr og softwareværktøjer. Systematisk forbedrer laboratoriefaciliteterne.... [-]

Rusland Chelyabinsk
September 2019
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Den faglige aktivitet af Master of Philology er humanitær videnskab, der indebærer interpersonel, interkulturel og massekommunikation i mundtlig, skriftlig og virtuel for ... [+]

Teori og praksis af oversættelseRussisk som fremmedsprogTheory and Practice of English

Varigheden af ​​programmet er 2 år.

Den faglige aktivitet af Master of Philology er humanitær videnskab, der indebærer interpersonel, interkulturel og massekommunikation i mundtlig, skriftlig og virtuel form.

Uddannelsesprogrammet forbereder sig til forskning, pædagogisk, projekt- og organisationsstyringsaktiviteter inden for humanitær videnskab.

[-]
Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Formålet med erhvervsmæssige aktiviteter af kandidater er multi-bruger distribuerede informationssystemer, højtbelastede web-baserede systemer, parallelle databasesysteme ... [+]

Grundlæggende Informatik og Informationsteknologi

Teknikker til udvikling af højtrafiksystemer

Varigheden af ​​programmet er 2 år.

Formålet med erhvervsmæssige aktiviteter af kandidater er multi-bruger distribuerede informationssystemer, højtbelastede web-baserede systemer, parallelle databasesystemer, enterprise management systemer, elektroniske samlinger, intelligente dataanalysystemer.

En kandidat til kandidatuddannelsen er forberedt på en aktivitet, der kræver en grundig grundlæggende og erhvervsuddannelse i den videnskabelige forskning inden for udvikling af moderne multi-bruger distribuerede informationssystemer og højtbelastede websystemer.

... [-]
Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Område med erhvervsmæssig aktivitet af kandidater, der har mestret kandidatuddannelsen omfatter: ledelsesaktiviteter i organisationer af enhver organisatorisk form, hvor ... [+]

Område med erhvervsmæssig aktivitet af kandidater, der har mestret kandidatuddannelsen omfatter:

ledelsesaktiviteter i organisationer af enhver organisatorisk form, hvor kandidater arbejder som eksekutorer eller ledere i forskellige tjenester;ledelsesaktiviteter i den statslige og kommunale regeringiværksætter- og organisatoriske aktiviteter i strukturer, hvor kandidater er iværksættere, der skaber og udvikler deres egen virksomhed;videnskabelig forskning i videnskabelige organisationer i forbindelse med løsning af administrative problemerforsknings- og undervisningsaktiviteter i uddannelsesinstitutioner inden for videregående uddannelse ogorganisationer af supplerende erhvervsuddannelse... [-]
Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Formålet med dette uddannelsesprogram er at uddanne højt kvalificerede specialister, der er i stand til at løse komplekse ingeniør- og ledelsesopgaver i kraftindustrien. ... [+]

Højdepunkter

Formålet med dette uddannelsesprogram er at uddanne højt kvalificerede specialister, der er i stand til at løse komplekse ingeniør- og ledelsesopgaver i kraftindustrien. Programmet er fokuseret på at forberede eleverne på førende positioner inden for automatiserede elektromekaniske og varmekraftanlæg i følgende industrier:

metallurgi,olie- og naturgasindustrien,Maskiningeniør,elektrisk transport mv

Vores studerende vil drage fordel af en fremragende lærerig oplevelse og opnå dybtgående viden om up-to-date og innovative teknologier i

elektriske drev systemer; informationssystemer;industrielle netværk;støv-, gas-, vandbehandlingssystemer;moderne elektriske og varme engineering udstyr;distribution af elektricitet og termisk energiindustriel sikkerhed.... [-]
Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Uddannelse af specialister på følgende stillinger: Bay supervisor, maskinbutikchef, produktionsdirektør, leder af svejselaboratorium for følgende industrier: flykonstrukt ... [+]

Svejsning, allierede processer og teknologiMaskiner og teknologi til metalbehandling under tryk

Varigheden af ​​programmet er 2 år.

Uddannelse af specialister på følgende stillinger: Bay supervisor, maskinbutikchef, produktionsdirektør, leder af svejselaboratorium for følgende industrier: flykonstruktion, skibsbygning, bilindustri, rørindustri, byggeri, gas og olieindustrien.

Studerende studerer modellering af svejseprocesser og pålideligheden af ​​svejsede strukturer.

Desuden studerer de automatiserede og robotbaserede svejsede komplekser på supercomputere i uddannelsesmæssige og industrielle komplekser.

[-]
Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Mekatronik er integrationen af ​​mekanik, elektriske maskiner, automationsudstyr, strømelektronik, mikroprocessorteknologier og software. Den nyeste teknikretning anses f ... [+]

Varigheden af ​​programmet er 2 år.

Mekatronik er integrationen af ​​mekanik, elektriske maskiner, automationsudstyr, strømelektronik, mikroprocessorteknologier og software. Den nyeste teknikretning anses for at være en af ​​de mest lovende og kræver, at universiteterne forbereder rigtige fagfolk.

Kandidater inden for uddannelse af " Mechatronics and Robotics " har mulighed for at arbejde i moderne internationale ingeniørvirksomheder og højteknologiske fremstillingsvirksomheder, hvor design, produktion, idriftsættelse og drift af moderne robotudstyr holdes.

[-]
Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Læringsmål: Højkvalificeret mesteruddannelse med særlig baggrund inden for cybernetiske systemudviklingsteknologier, med den primære hensigt at levere personale til organ ... [+]

Læringsmål: Højkvalificeret mesteruddannelse med særlig baggrund inden for cybernetiske systemudviklingsteknologier, med den primære hensigt at levere personale til organisationer inden for højteknologiske fagområder inden for videnskab og industri.

Den professionelle linje omfatter design og implementering samt vedligeholdelse af informationssystemer og softwareprodukter inden for anvendt matematik og datalogi for statslige, industrielle og kommercielle organisationer:

databehandlingscentre og datacentre;videnskabelige industrielle virksomheder;videregående uddannelsescentre

Kandidater tjener følgende evner:

Introduktion af ny informationsteknologi til organisationens infrastrukturforretningsrådgivning og teknik.Metoder og algoritmer til databehandling i databehandlingssystemer;højtydende og distribueret databehandlingssystem;Industriel test af software;Programmeringssprog og kompilatorer;Netværksprotokoller og netværkstjenester.... [-]
Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Programmet forbereder økonomer-forskere, der får dyb viden om moderne økonomisk teori med professionelt ejerskab af socioøkonomiske metoder, metoder til økonomisk og mate ... [+]

Programmet forbereder økonomer-forskere, der får dyb viden om moderne økonomisk teori med professionelt ejerskab af socioøkonomiske metoder, metoder til økonomisk og matematisk modellering og analyse. De kurser, der tilbydes inden for programmet, åbner store muligheder for både akademisk karriere og beskæftigelse inden for forskning, statslig og kommunal administration, i virksomheder med økonomiske, økonomiske eller analytiske divisioner, banker, der kræver faglig viden inden for økonomi.

bankforvaltningregnskab, intern kontrol og beskatninghandel på det udenlandske marked for varer og tjenesteydelserinternational økonomi og handelspolitikbæredygtig udvikling af økonomiske og sociale systemertoldbestemmelser og internationale økonomiske aktiviteter i selskabetprissætning og budgetteringøkonomi og ledelse i investeringskonstruktionererhvervsøkonomi og markedsøkonomiøkonomi analyse og kontrol af virksomhedenØkonomisk støtte til projektledelse til virksomhedsudvikling... [-]
Rusland Chelyabinsk
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

National Research South Ural State University

Location address
prospekt Lenina, 76
Chelyabinsk, Chelyabinsk Oblast, 454080 RU
Social Media