Læs den officielle beskrivelse

Sydlige Urals Statsuniversitet er centrum for uddannelse, videnskabelige, kulturelle og sportslige aktiviteter i byen Chelyabinsk og regionen.

Grundlagt i 1943, da Chelyabinsk Mechanical Engineering Institute, blev universitetet reorganiseret i Chelyabinsk Polytechnic Institute i 1951, og i 1990 blev det Chelyabinsk State Technical University. Siden 1997 er universitetet kendt som Det Sydlige Urals Statsuniversitet. I 2010 blev det tildelt status som National Research University.

Universitetet er rangeret som en af ​​de top 10 blandt 96 russiske universiteter efter rating udarbejdet af Ministeriet for Undervisning og Videnskab i Den Russiske Føderation. Det er også medlem af russiske universiteter 'Alpha League, som er en øverste del af rating blandt alle universiteter i landet.

I dag er South Ural State University består af 32 fakulteter og 142 afdelinger beliggende i Chelyabinsk, foruden 2 filialer i andre byer. Strukturen af ​​universitetet også fire sekundære erhvervsskoler uddannelsesinstitutioner, militære uddannelse og kollegium forberedende fakulteter, to særlige evner faglig udvikling og dygtighed opgradering til universitetsuddannelser specialister, et institut for International Education, en efteruddannelse Institut og en åben og fjernundervisning Institut. University sammen med sine brancher tal omkring 50 000 studerende (fuld tid, deltid og aften uddannelse kombineret).

Pædagogisk proces på universitetet med sine grene er støttet af over 5000 lærere og officerer, herunder mere end 360 professorer, læger for videnskab, 1200 lektorer, kandidater for videnskab, 5 fulde medlemmer af Den russiske videnskabsakademi, 9 tilsvarende medlemmer af RAS , 2 akademikere og 4 tilsvarende medlemmer af andre statslige akademier, og over 170 medlemmer af udenlandske og russiske akademier.

banner

Aktuel universitet licens tillader Sydlige Urals Statsuniversitet at levere:

  • 245 videregående faglig uddannelse (Specialist s, bachelor- og kandidatuddannelser);
  • 37 sekundære erhvervsuddannelser;
  • 22 elementære erhvervsuddannelser.

Universitetet tilbyder også postgraduate uddannelser i 86 akademiske majors, ph.d.-programmer i 12 majors, og letter 18 afhandling udvalg, der undersøger ph.d. og kandidatens afhandlinger.

College forberedende fakultet består af School of Matematik og Fysik og et center for uddannelse for begavede børn. SUSU samarbejder med over 20 skoler og 10 tekniske skoler. Universitetet deltager aktivt i et videnskabeligt og socialt program for unge og skoleelever, "Træd ind i fremtiden". På initiativ af Det Sydlige Urals Statsuniversitet, den russiske sammenslutning af det internationale program "Odyssey of the Mind" er skabt, og Chelyabinsk i mange år har repræsenteret vores land i denne forening.

rt

University betaler meget opmærksom på alle typer af praktikophold og beskæftigelse af kandidater. Grundlagt i 2005, Department for praktikophold og beskæftigelse af kandidater støtter koordinering af alle universitetets afdelinger og business interaktioner og føderale agentur for uddannelse og arbejdsformidling, tilbyder metodologisk støtte til praktikophold, gennemfører job markedsundersøgelser, og organiserer driften af ​​fakultetet udvalg, der letter ansættelse af graduates.The universitetet har indgået over 400 samarbejdsaftaler med store virksomheder i Chelyabinsk og Chelyabinsk-regionen.

Sydlige Urals Statsuniversitet engagerer aktivt i videnskabelige, forskning og projektaktiviteter. Følgende organisationer fungerer på basis af universitetet: Radioelectronic og digitale systemer forskningsinstitut, Institut for kemiske problemer i industriel økologi på russisk akademi for naturvidenskab, "Festo" Urlas Automation Center, F & U-produktion institut "Engineering og teknologi til uddannelse" , Chelyabinsk forskningscenter ved Ural Branch af russiske videnskabsakademi, 10 institutionelle Academic laboratorier. Over 50 skoler til at tænke har dannet, og nu opererer på universitetet.

I 2010 var SUSU tildelt National Research University status. Udvikling prioriteter Sydlige Urals Statsuniversitet (National Research University) omfatter: energibesparende i sociale ydelser; effektiv energi og ressourceforbrug i metalindustrien; energieffektive og ressourceeffektiv dieselmotor produktionsteknologi til teknik og ingeniørtropper køretøjer; ressource-effektive udvikling og drift teknologier til flåden ballistiske missiler; og supercomputere og grid computing teknologier sigter mod at løse energibesparelser og besparelse ressource problemer.

det

Internationale ansøgere

Vores universitet er en leder inden for de videregående uddannelser og balance mange aspekter såsom rige traditioner, bred popularitet, og intellektuel kapacitet. Alle disse ting er fusioneret til at give SUSU med en dynamisk udvikling i videnskabelige, akademiske og innovative områder og bidrage til at være en leder i uddannelse højt kvalificerede specialister og udføre intensiv videnskabelig forskning.

At være stolt af vores alumner betaler vi stor vægt på arbejdet med vores studerende, stræben efter højtuddannede mennesker, vi hjælper dem til at frigive deres fulde potentiale. Vi underviser til at indstille og opnå høje mål, der kombinerer faglig viden, etik og ærlighed.

Vi er sikker på du vil være den ene af vores bedste alumner og vil indhente alle nødvendige evner til at opbygge en fornem karriere!

Programmer undervist i:
  • Russisk
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

South Ural State University

Formålene med faglig aktivitet: termiske og atomkraftværker, energiforsyningssystemer for virksomheder, genstande af mindre kraft, installationer, systemer og komplekser ... [+]

I løbet af programmet lægges der særlig vægt på teori og praktisk anvendelse af varme og masseoverførsel, rekuperatorer, regeneratorer, systemer og apparater til transport af væsker og gasser, opvarmning, køling, ventilation, klimaanlæg, udstyr til termiske kraftværker, kedel enheder, der opererer på alle typer organisk brændstof, damp- og gasturbiner, samt nogle af anvendelserne af disse systemer og deres egenskaber i forskellige industrivirksomheder. Disse systemer er i høj efterspørgsel i jernholdige og ikke-jernholdige metallurgi virksomheder, maskinteknik, kemiske, olie og gasindustrien.

[-]
Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Målet med uddannelsesprogrammet Construction, masteruddannelsen Construction Technologies og Construction Mechanics er udvikling af kulturelle og faglige kompetencer i ov ... [+]

Formålet med erhvervsmæssig aktivitet af kandidaterne i programmet Byggeri Teknologi og Byggemekanik er design, konstruktion, drift, overvågning og genopbygning af bygninger og strukturer; teknisk support og udstyr til byggepladser og byområder samt transportinfrastruktur; ingeniørvirksomheder til byggeri; udvikling af maskiner, udstyr og teknologier, der er nødvendige til konstruktion og produktion af byggematerialer, produkter og strukturer gennemfører forsknings- og uddannelsesaktiviteter.Kandidater fra kandidatuddannelsen Construction Technologies og Construction Mechanics kan gøre følgende opgaver som en del af hans / hendes faglige aktiviteter:- Innovation, undersøgelse, desi... [-]
Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Profilen "Forretningsinformatik" ... [+]

Master's in Business Analytics er et tværfagligt program, der tager sigte på at forbedre forretningspræstationer og identificere nye muligheder for forretning ved at anvende data mining teknikker. Programmet er bygget på en sund blanding af teori og praksis. Kerneprincippet i programmet er at lære ved at gøre. Du løser faktiske forretningsanalyseproblemer praktisk. Sådanne færdigheder er i meget stor efterspørgsel globalt - der er en stor mangel på forretningsanalytikere på markedet.

Dette program vil udstyre dig med et grundigt kendskab til statistiske og maskinindlæringsmetoder, data mining-teknikker, der gør det muligt for forretningsanalytikere at forstå, hvordan en virksomhed klarer sig, og forudsige dens udvikling og perspektiver. Du bliver fortrolig med forretningsprocesser, forretningsrisici, styring og økonomisk analyse og får evnen til at identificere, vurdere og udnytte muligheden for datadrevet værdiskabelse.... [-]

Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Formålet med programmet er at give alle de nødvendige viden til en studerende inden for database design, administration og udvikling. Kandidater med en kandidatgrad er i ... [+]

Grundlæggende Informatik og Informationsteknologi

Varigheden af ​​programmet er 2 år.

[-]
Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Formålet med programmet er at uddanne ledere af ledelsen, der har til hensigt at udføre faglige aktiviteter inden for økonomi og ledelse. ... [+]

Område med erhvervsmæssig aktivitet af kandidater, der har mestret kandidatuddannelsen omfatter:

ledelsesaktiviteter i organisationer af enhver organisatorisk form, hvor kandidater arbejder som eksekutorer eller ledere i forskellige tjenester;ledelsesaktiviteter i den statslige og kommunale regeringiværksætter- og organisatoriske aktiviteter i strukturer, hvor kandidater er iværksættere, der skaber og udvikler deres egen virksomhed;videnskabelig forskning i videnskabelige organisationer i forbindelse med løsning af administrative problemerforsknings- og undervisningsaktiviteter i uddannelsesinstitutioner inden for videregående uddannelse ogorganisationer af supplerende erhvervs... [-]
Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Uddannelse af specialister på følgende stillinger: Bay supervisor, maskinbutikchef, produktionsdirektør, leder af svejselaboratorium for følgende industrier: flykonstrukt ... [+]

Svejsning, allierede processer og teknologi

Dette kursus giver dig en grundlæggende forståelse af svejseteknologier og en bevidsthed om den seneste tekniske udvikling inden for de relevante brancher. Det vil også forbedre dine kommunikations-, præsentations-, analytiske og problemløsende færdigheder.

Svejsning er integreret i fremstillingen af en bred vifte af produkter, fra klassiske svejseprocesser (MMA, MIG / MAG, TIG) til speciel svejsning (laser, robotik). Tilslutningsteknologier fortsætter med at udvide og anvendes i olie- og gas-, bil-, skibsbygningsindustrien, rørindustrien og byggeri. Alle vores projekter er industrielt forbundne og involverer som regel en ny udvikling, der aldrig tidligere blev gennemført.... [-]

Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Mekatronik er integrationen af ​​mekanik, elektriske maskiner, automationsudstyr, strømelektronik, mikroprocessorteknologier og software. Den nyeste teknikretning anses f ... [+]

1. Områder med faglig viden

Områder med faglig viden om kandidater: udvikling af nye metoder til kontrol, informationsbehandling og søgning efter nye designløsninger til mekatronik og robotsystemer, deres delsystemer og individuelle moduler, forskning inden for mekatronik, robotik, kontrolteori og kunstig intelligens .

2. Objekter af faglig aktivitet

Formålet med erhvervsmæssig aktivitet af kandidater er mekatronik og robotic systemer, herunder information og sensor, aktiverings- og kontrolmoduler, deres matematiske og algoritmiske support, software, metoder og midler til deres design, modellering, eksperimentel forskning, debugging og drift, forskning og produktion test af mekatronik og robot systemer med forskellige applikationsområder.... [-]

Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Læringsmål: Højkvalificeret mesteruddannelse med særlig baggrund inden for cybernetiske systemudviklingsteknologier med hovedformålet at levere personale til organisation ... [+]

Den professionelle linje omfatter design og implementering samt vedligeholdelse af informationssystemer og softwareprodukter inden for anvendt matematik og datalogi for statslige, industrielle og kommercielle organisationer:

databehandlingscentre og datacentre;videnskabelige industrielle virksomheder;videregående uddannelsescentre

Kandidater tjener følgende evner:

Introduktion af ny informationsteknologi til organisationens infrastrukturforretningsrådgivning og teknik.Metoder og algoritmer til databehandling i databehandlingssystemer;højtydende og distribueret databehandlingssystem;Industriel test af software;Programmeringssprog og kompilatorer;Netværksprotokoller og netværk... [-]
Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Formålet med programmet er at uddanne masteruddannede i økonomi, som har til hensigt at udføre faglige aktiviteter inden for økonomi og ledelse. ... [+]

Målet med masteruddannelsen handel på det eksterne marked for varer og tjenesteydelser er at uddanne økonomistudenter, der udfører udenlandsk økonomisk aktivitet hos virksomheder inden for industri, handel og service. Studerende studerer spørgsmål relateret til de særlige forhold i organisationen af udenlandske virksomheder på hjemmemarkedet samt organisering af forretninger på udenlandske markeder, især organisering af internetbaserede virksomheder, undersøge mulighederne for international investering og finansiering; og vurdere risici inden for udenlandsk økonomisk aktivitet.

En bred vifte af faglige discipliner omfatter undersøgelsen af: aktuelle problemer inden for økonomi, forretningsorganisation på et udenlandsk marked; oprettelse og udvikling af internationale netværk af virksomheder Organisering af international transport; Forvaltning af udenlandsk økonomisk aktivitet i logistiksystemer; internationale mæglingsoperationer markedsanalyse af virksomhedernes konkurrenceevne risikovurdering og forebyggelse inden for udenlandsk økonomisk aktivitet.... [-]

Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
South Ural State University

Studerende modtager den grundlæggende viden og faglige færdigheder inden for moderne interlingual og interkulturel kommunikation. I den akademiske proces anvendes aktive ... [+]

Studiet dækker alle grundlæggende elementer i engelsksprogsteori, metodologi for sprogforskning, moderne ELT-teknologi, engelsk til akademiske formål. Bredt udvalg af specialkurser undervist af forskningspersonale omfatter innovationer inden for uddannelse, ledende oversættelsesteorier, interkulturel kommunikation, diskursanalyse og filologi, sproglig analyse mv.

Forskningsarbejde. Fra de første studiedage er eleverne aktivt involveret i det udfordrende forskningsmiljø. De er aktive medlemmer af forskergrupperne, som stimulerer effektiv faglig vækst. Deltagelse i videnskabelige konferencer sætter dem i stand til at udvikle deres faglige færdigheder og evner til at udføre effektiv akademisk forskning.... [-]

Rusland Chelyabinsk
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

National Research South Ural State University

Location address
prospekt Lenina, 76
Chelyabinsk, Chelyabinsk Oblast, 454080 RU
Social Media