Siberian Federal University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det er svært at finde i regionen Rusland, hvor indsat flere nationale projekter end i Krasnoyarsk Territory. Det definerede "vækst punkter" i branchen, energi, videnskab og uddannelse. Til fremstilling af højt kvalificerede specialister, som kan fungere i enhver region i vores land, herunder under barske forhold i nord, blev Krasnoyarsk Siberian Føderale Universitet etableret i 2006. Den består af fem Krasnoyarsk universiteter.

Medlemmerne af bestyrelsen for SFU er repræsentanter for big business, politikere og forskere. Bestyrelsesformand - Formand for den russiske regering, Dmitrij Medvedev.

mission

Missionen for universitetet er oprettelsen af ​​et avanceret uddannelse, forskning og innovation infrastruktur, fremme af ny viden og teknologi til at imødegå udfordringerne i den sociale og økonomiske udvikling i den sibiriske Federal District, samt dannelsen af ​​personale potentielle - konkurrencedygtige specialister på prioriterede områder i Sibirien og Den Russiske Føderation, svarende til moderne intellektuelle krav og opfylder de internationale standarder.

SFU i tal

19 institutter og 3 afdelinger; mere end 31 000 studerende (mere end halvdelen - ud af byen, 380 udlændinge); 706 studerende; 7860 medarbejdere, 3 450 lærere, 420 professorer, læger af videnskab; 151 inden for uddannelse af bachelorstuderende, kandidat, speciale; 121 specialiserede kandidat og 18 ph.d.-discipliner; 29 sovesale; 7400 mio. Rub. - University of budgettet indkomst i 2014; 50 sportsklubber og 31 sport; Omkring 100 kreative grupper af studerende; 70% af kandidaterne er ansat i speciale SFU.

Positioner i vurderinger

I ratingen af ​​russiske universiteter kreditvurderingsbureau "Expert RA" for 2015 SFU rangeret 14. position, stiger med et point i forhold til 2014 år. Ifølge kreditvurderingsbureau "Expert RA" SFU rangerer 6. blandt de bedste russiske universiteter i efterspørgslen efter kandidater fra arbejdsgiverne. Den nationale ranking af universiteter i henhold til "Interfax" og "Echo i Moskva" for 2015 SFU delt 16-17 plads med den russiske Academy for Nationaløkonomi og offentlig administration under præsidenten for Den Russiske Føderation. I vurdering af russiske universiteter Vladimir Potanin Charitable Foundation, evaluering af aktiviteten af ​​deltagelse af elever og lærere i undervisningsprojekter Fonden, SFU fandt 17. plads (i 2013 - 25. plads) i 2014. I 2014 har FAS modtaget 3 ud af 5 mulige stjerner i rækkefølgen af ​​QS-stjernet selskab Quacquarelli Symonds. De Webometrics ranking SFU 2015-10 blandt russiske universiteter.

campus

SFU Campus i Krasnoyarsk omfatter 29 sovesale, 24 akademiske bygninger, bibliotek bygning med rektor, byggeriet slutter kongressal.

I 2019 vil blive afholdt i Krasnoyarsk XXIX verden Winter Universiade. Universiade Village vil blive placeret på campus i SFU, hvilket er tæt på Academy of vintersport - det vigtigste centrum for konkurrencen. Til dato, infrastrukturen er klar, er det planen at bygge op til slutningen af ​​2018:

multipurpose sports kompleks; medicinsk center for den primære sundhedstjeneste for atleter; Komplekse sovesale "Universitet" (tre 18-etagers bygninger); Komplekse sovesale "Fjer" (fire 17-etagers bygninger).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Russisk

Se Kandidatuddanninger » Se Kursus » Se PhD »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master in Banking

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Rusland Krasnoyarsk

[+]

Førende forskere fra England, Tyskland, Spanien og Italien leverer deres forelæsninger på SibFU:

[-]

Masters - Raffinering og petrokemikalier

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Rusland Krasnoyarsk

En mere dybtgående og grundlæggende forberedelse af en særlig kategori af teknisk og administrativt personale med tværfaglige kompetencer til effektiv lederudvikling og modernisering af virksomheder, samt forberedelse af kandidater til de industrielle og teknologiske aktiviteter inden for kemiske teknologier, konkurrencepræget marked i landet og verden brændstof og energi komplekse . [+]

Formålet med programmet

En mere dybtgående og grundlæggende forberedelse af en særlig kategori af teknisk og administrativt personale med tværfaglige kompetencer til effektiv lederudvikling og modernisering af virksomheder, samt forberedelse af kandidater til de industrielle og teknologiske aktiviteter inden for kemiske teknologier, konkurrencepræget marked i landet og verden brændstof og energi komplekse .

Konkurrencefordele for kandidater: uddannelse af høj kvalitet, som sikrer efterspørgslen efter kandidatuddannelser kandidater fra arbejdsgivere; mulighed for at modtage supplerende uddannelse i viden om centrets omskoling INiG SFU og fortsætte deres uddannelse i forskerskolen; passerer undergraduates praksis.... [-]


Mester 'i biologiske teknik

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Rusland Krasnoyarsk

Programmet er rettet mod studerende, der har baggrund i naturvidenskab og ønsker at beherske moderne metode for videnskabelig forskning for at forfølge karriere inden for biologiske teknik. Den videnskabelige projektion i biologiske teknik har til formål at fremme forskning færdigheder ved eleverne gennem et individuelt forskningsprojekt i biologi, bioteknologi eller biofysik. [+]

Programmet er rettet mod studerende, der har baggrund i naturvidenskab og ønsker at beherske moderne metode for videnskabelig forskning for at forfølge karriere inden for biologiske teknik. Den videnskabelige projektion i biologiske teknik har til formål at fremme forskning færdigheder ved eleverne gennem et individuelt forskningsprojekt i biologi, bioteknologi eller biofysik. Studerende vil følge alle trin i forskningsprocessen fra problemformulering til opnåelse og analyse af eksperimentelle resultater.

Kandidatuddannelsen "Biologisk engineering" er leveret af en erfaren akademiske medarbejdere, der har en omfattende baggrund i grundforskning og praktisk anvendelse i industrien. Programmet er designet med vægt på udvikling praktiske færdigheder og studerende arbejder i den moderne og veludstyrede SibFU Laboratoriet for Bioluminescent Biotechnologies (på russisk). Dette laboratorium blev etableret gennem et samarbejde med verdens stærkeste hold af forskere involveret i grundforskning af lys emission ved levende organismer, i. e. bioluminescens, og nobelpristager professor Osamu Shimomura.... [-]


Mester i anvendt computing i teknik og videnskab

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Rusland Krasnoyarsk

Sibirisk Federal University (School of Space og Informationsteknologier) tilbyder engelsksprogede kandidatuddannelse "Applied Computing og Ingeniørvidenskab". [+]

Sibirisk Federal University (School of Space og Informationsteknologier) tilbyder engelsksprogede kandidatuddannelse "Applied Computing og Ingeniørvidenskab".

Hurtig udvikling af beregningsmetoder aktiveret for at implementere nye tilgange i forskellige områder, fx ingeniør, økonomi, bioinformatik, miljø, samfundsvidenskab osv I forskning og udvikling, samt i ledelse, kan vi se tendenserne til:

skabe matematiske modeller til beskrivelser og simulering af virkelige systemer, deres egenskaber og adfærd; ved hjælp af komplekse statistiske metoder for at vurdere chancerne for visse sager og pålidelighed, f.eks i kvalitetssikring, oprette parametre for sociale sikringsordninger, kræftforskning, etc. ... [-]

Videoer

Welcome to Siberian Federal University!