Southern Federal University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med det oprindelige stykke tilbage til 1915 er det Southern Federal University (SFedU) det største videnskabelige og uddannelsescenter i det sydlige Rusland.

SFedU sporer sine rødder til Det Kongelige Universitet i Warszawa, der er flyttet til det sydlige Rusland under den store krig.

Vi er bredt anerkendt som et af de bedste universiteter i Rusland for akademisk ekspertise, tværfaglig forskning og socialt engagement.

I dag er næsten 24.000 studerende, herunder 2.500 internationale studerende, indskrevet på to universitetscampusser beliggende i Rostov ved Don og i Taganrog.

Ingeniørkurser leveres på Taganrog campus, mens Rostov campus tilbyder en bred vifte af kurser inden for videnskaber og humaniora. SFedU tilbyder 86 bacheloruddannelser, 126 kandidatuddannelser og 26 ph.d.-programmer. Kvaliteten af akademiske programmer bekræftes af tyske akkrediteringsorganer: ACQUIN og AQAS.

Universitetets stærke internationale udsigter demonstreres af andelen internationale studerende, 20 Erasmus-destinationer, 50 udvekslingsaftaler og 10 dobbeltgradspartnerskaber. SFedU er aktivt involveret i Bologna-processen, og kandidaterne modtager europæisk diplomatillæg. SFedU forsker på verdensplan inden for informationsteknologier, smarte materialer, nanoteknologi, fremtidens medicin og robotik. Studerende kan udføre forskning og fremstille prototyper på SFedU internationale laboratorier, udstyr til fælles brug, ingeniørcentre. De studerende har fri adgang til de e-refereed videnskabelige tidsskrifter.

SFedU har et væld af faciliteter på campus til at imødekomme studerendes behov inden for forskning, innovation og udvikling fra det nyeste udstyr, forretningsinkubatorer til vores sportscenter.

Besøg vores hjemmeside

Placeringer

Rostov ved Don

Address
105/42 Bolshaya Sadovaya Str
344006 Rostov ved Don, Rostov Oblast, Rusland

Taganrog

Address
Ulitsa Chekhova, 22
347922 Taganrog, Rostov Oblast, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig