State University of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I hundrede år har State University of Management (SUM) været førende inden for ledelsesuddannelse i Rusland . Over 12 tusind studerende studerer på SUM. Universitetet tilbyder 13 bachelorprogrammer, 9 kandidatuddannelser og 8 postgraduate-programmer.

SUM består af 6 uddannelsesinstitutioner med i alt over 40 akademiske afdelinger og forskningsafdelinger. Omkring 4.000 specialister og ledende ledere modtager yderligere faglig uddannelse på SUM hvert år. Siden etableringen har universitetet med succes forberedt over 100 tusinde kvalificerede ledere til forskellige økonomiske sektorer.

State University of Management er et veletableret forsknings- og uddannelseskompleks på flere niveauer. Det betragtes med rette at være grundlæggeren af russisk lederuddannelse. SUM er førende inden for videreuddannelse og opdagelse af management-fagfolk til den russiske økonomi .

State University of Management er et af Ruslands strategiske universiteter.

State University of Management succes gennemført internationalt samarbejde på regionalt og globalt niveau med universiteter og uddannelsescentre i fremmede lande. Hovedmålet med de internationale samarbejdsaktiviteter er at øge prestige for russisk videregående uddannelse og integration af universitetet i verdensuddannelses- og videnskabssamfundet.

International aktivitet af SUM udføres inden for rammerne af samarbejdsprogrammer med de førende udenlandske universiteter, implementering af internationale uddannelsesprogrammer og projekter, implementering af fælles forskningsaktiviteter og udvikling af akademisk mobilitet.

State University of Management er medstifter af sammenslutningen af handelsskoler i BRICS-medlemslandene . Foreningen blev oprettet i 2008 for at udvikle internationalt uddannelsessamarbejde og udveksle videnskabelig viden og økonomisk erfaring under moderne økonomiske forhold.

Universitetet støtter bæredygtige forhold til mange udenlandske universiteter og internationale organisationer. Berømte internationale politiske og offentlige personer, fremragende forskere blev valgt til æresdoktorer på universitetet.

Universitetscampus er et praktisk sted for konferencer, møder og seminarer, symposier og konkurrencer med deltagelse af førende undervisere på udenlandske partneruniversiteter.

Hele bygningskomplekset fra State University of Management ligger i det sydøstlige administrative distrikt i Moskva nær metrostationen "Vykhino" Tagansko-Krasnopresnenskaya metrolinje.

Universitetscampus inkluderer 5 akademiske bygninger: den vigtigste uddannelsesbygning (EB), laboratoriebygning (LB), bygning med forelæsningssaler (P), administrativ bygning (A) og forretningscenter (BC). Universitetet disponerer over sportskomplekset (SC), centrum for uddannelsesprogrammer (TSUVP), en swimmingpool og to sovesale (kort SUM).

Universitetets materielle og tekniske basis er intensivt fyldt, forbedret og opdateret.

Universitetets infrastruktur opfylder alle moderne krav til uddannelse af højtkvalificerede specialister.

Placeringer

Moskva

Address
Ruazansky prosp. 99, metro Vykhino
109542 Moskva, Moskva, Rusland