State University of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

State University of Management blev grundlagt i 1919 og er et af de største statsuniversiteter i Rusland med speciale i uddannelsesledere. Det har mere end 10 000 russiske og internationale studerende i alle afdelinger og kurser. Det har mere end 2000 administrative medarbejdere, 1500 fakultetsmedlemmer, herunder doktorer for videnskaber og professorer, kandidater til videnskaber og lektorer, akademikere, korresponderende og fulde medlemmer af det russiske videnskabsakademi. Universitetet tilbyder 45 bachelorprogrammer, 25 kandidatuddannelser og mere end 30 faglige udviklingsprogrammer.

Universitetet tilbyder lederuddannelse inden for næsten alle områder af økonomi og offentlige anliggender. Nye specialiseringer og institutter åbnes hvert akademisk år på grund af den stigende efterspørgsel fra kvalificerede ledere på nye markeder. Siden etableringen har universitetet med succes forberedt over 100 000 kvalificerede ledere til alle økonomiske sektorer. Det betragtes med rette at være grundlæggeren af russisk lederuddannelse.

130209_photo-1507679799987-c73779587ccf.jpeg

Jægere Race / Unsplash

Nu er State University of Management et af Ruslands strategiske universiteter, veletableret multi-level research og uddannelseskompleks: Det har 5 uddannelsesbygninger, 2 sportscentre og 2 studerende sovesale, som alle ligger på universitetets område `s campus. Det er meget godt beskyttet, og det er umuligt at indtaste det uden at have et studiekort eller et paskort, der er bestilt på forhånd. Universitetets campus ligger i Moskva nær Vykhino metrostation, og det tager 15 minutter at komme til byens centrum.

State University of Management er medlem af internationale organisationer og foreninger og udfører med succes internationalt samarbejde på regionalt og globalt niveau med universiteter og uddannelsescentre i forskellige lande. International aktivitet gennemføres inden for rammerne af samarbejdsprogrammer med de førende udenlandske universiteter, implementering af internationale uddannelsesprogrammer og projekter, implementering af fælles forskningsaktiviteter og udvikling af akademisk mobilitet.

State University of Management er medstifter af sammenslutningen af handelsskoler i BRICS-medlemslandene, og dens Higher Business School er blevet akkrediteret af Association of MBAs (AMBA).

Universitetet støtter bæredygtige forhold til mange udenlandske universiteter og internationale organisationer. Berømte internationale politiske og offentlige personer, fremragende forskere blev valgt til æresdoktorer på universitetet. Universitetscampus er et praktisk sted for internationale konferencer, møder og symposier med deltagelse af førende undervisere på udenlandske partneruniversiteter.

Placeringer

Moskva

Address
99 Ryazanskiy Prospekt
109542 Moskva, Moskva, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig