The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skoltech er et internationalt ph.d.-forskningsfokuseret universitet, der blev grundlagt af gruppen af verdenskendte videnskabsmænd i 2011. Skoltechs pensum fokuserer på teknologi og innovation og tilbyder kandidatuddannelser inden for 10 teknologiske discipliner. Studerende modtager streng teoretisk og praktisk uddannelse, designer deres egne forskningsprojekter, deltager i praktikpladser og får iværksætterfærdigheder i engelsk. Fakultetet består af nuværende forskere med international akkreditering og resultater.

Skoltech integrerer traditionen for russisk videnskabelig ekspertise med bedste praksis fra hele verden. Det kombinerer grundlæggende videnskab med iværksætteri og innovation. Denne tilgang, suppleret med den internationale atmosfære, globalt anerkendte professorer og videnskabsfolk fra Rusland og i udlandet, perfekt udstyrede laboratorier og tæt integration til samfundet og industrien giver de studerende mulighed for at få en videregående uddannelse i verdensklasse og få de brede karriere- og forretningsudsigter.

111168_TSL_3334.jpg

Ansøg på et af de Top 100 unge universiteter i Naturindekset. Skoltech tilbyder MSc og ph.d.-programmer :
 • Avancerede fremstillingsteknologier
 • Biovidenskab
 • Informationsvidenskab og teknologi
 • Datalogi
 • Energisystemer
 • Materialevidenskab
 • Matematisk og teoretisk fysik
 • Petroleumsteknologi
 • Photonics og Quantum Materials
 • Rum- og teknik systemer

Hvad gør Skoltech adskilt fra andre universiteter er det ekstraordinære miljø, der vil gøre dine kandidatuddannelser en vigtig livsmilepæl:

 • Uddannelse: Forelæsninger og praktiske klasser gives af verdenskendte eksperter. Studerende kan designe deres eget træningsprogram ved at vælge fra en række kurser
 • Videnskab: Videnskaben er fuldt integreret i uddannelsesprocessen: hver elev gennemfører egne forskningsprojekter
 • Erfaring i virkeligheden: Vi leverer industrielt nedsænkning: 8-ugers praktikplads hos førende industrivirksomheder, hvor eleverne sætter deres viden og færdigheder i aktion
 • Iværksætteri: Vi supplerer din akademiske uddannelse med forretningskursuset, der giver tips om, hvordan man kommercialiserer ideer og forskningsresultater
 • Mobilitet: over en tredjedel af vores studerende deltager i forskellige akademiske mobilitetsprogrammer, der arbejder som praktikanter eller forskere ved MIT, Harvard University, National University of Singapore, University of Calgary og andre førende internationale universiteter.
 • Globalt miljø: studerende fra 40 lande, professorer og forskere fra internationalt anerkendte laboratorier og universiteter. Vi underviser på engelsk.
 • Liv: Når du er indskrevet, får du mulighed for at deltage i større internationale konferencer, deltage i videnskabs- og elevkonkurrencer og arbejde på egne projekter og initiativer.
 • Studentpakke: Skoltech-studerende har ret til et månedligt stipendium fra 40.000 RUR (ca. 550 EUR) og sygesikring.

111171_TSL_2765.jpg111172_TSL_3442.jpg

Vores kandidater danner deres egne futures ved at vælge fra forskellige karrieremuligheder inden for industri, videnskab og forretning

 • Videnskab: Landing Ph.D. stillinger og fortsat forskning hos ledende russiske og internationale forskningsenheder
 • Industri: Landingsspecialiststillinger i forskellige brancher, der kræver grundlæggende viden om matematisk og teoretisk fysik
 • Opstart: Starte en virksomhed alene eller gennem Skolkovo innovation økosystem med sin omfattende pool af eksperter, partnere, konsulenter og investorer

Uddannelse i Skoltech er gratis. Studerende kan oprette deres individuelle læringsplan og supplere det obligatoriske sæt af discipliner ved valgfrie kurser og projekter fra ethvert felt. Forskning er en integreret del af studieprocessen.

Charles Belina, USA: Jeg valgte at studere på Skoltech, fordi det gjorde det muligt for mig at få en uddannelse i verdensklasse, mens jeg også oplevede livet i et fremmed land. Intet andet sted kunne jeg leve ud af min drøm om at bo i udlandet i en kosmopolitisk by som Moskva, mens jeg studerede ved et topuniversitet. Skoltech tilskynder til samarbejde og teamprojekter og lærer sine studerende at gøre indflydelse; dette betyder, at du lærer, hvordan du opretter noget, som folk kan bruge.

Shreya Santra, Indien: Jeg besluttede at forfølge min kandidatuddannelse på Skoltech, da jeg fandt ud af, hvordan dette nyetablerede institut sender positive krusninger gennem det internationale videnskabelige samfund. De erfarne fakulteter og avancerede forskningsfaciliteter, der findes i Skoltech, er meget tiltalende for enhver ingeniørstuderende. Miljøet i Skoltech er ekstremt venligt og motiverende, og det er let for internationale studerende at tilpasse sig livet i Moskva.

Adeniyi Adebayo, Ghana: "Minds, hjerter og hænder! Skoltech hjælper dig med at genopdage ægte læring: det er oplevelsesmæssigt og engagerer dit sind i enhver forstand, inklusive hjerte og hænder. Det er en transformativ oplevelse, og jeg elskede enhver del af rejsen. "

Placeringer

Moskva

The Skolkovo Institute of Science and Technology

Address
Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1
121205 Moskva, Moskva, Rusland
Telefonnummer
+7 (495) 280 14 81