Volgograd State Technical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VSTU er det førende regionale universitet, der er blandt de bedste institutioner i antallet af kvalificerede specialister i Volgograd-regionen, Syd Rusland og nogle fremmede lande. Universitet opnår en veludviklet infrastruktur, sikrer højt fagligt niveau og indflydelse på at skabe sociale kvaliteter af studerende for deres succesrige integration i den internationale økonomi. Ifølge universitetets strategi blev der etableret et industrielt kompleks for forskning og uddannelse (klynge) med fokus på uddannelse af velkvalificerede specialister for højteknologiske sektorer i økonomien.107253_pexels-photo-1432942.jpeg

Vi lægger stor vægt på grundlæggende og anvendt forskning og til udvikling af prioriterede områder inden for videnskab, teknologi og teknologiske fremskridt, samt til produktionen af videnskabsdrevne produkter. VSTU har en dynamisk udviklende skole af metallurger, kemikere, maskiningeniører, materialingeniører, svejsere, instrumenteringsingeniører samt højt udviklet videnskab, højt kvalificeret specialuddannelse. Fokus på forskning bestemmer yderligere innovativ udvikling af VSTU .

Transformationer inden for den russiske føderations videregående uddannelse blev påvirket og realiseret i VSTU som et multilevel system af uddannelsesprogrammer, moderne former for akademisk aktivitet organisation, kvalitetskontrol, passende materiale og teknisk support.

Gunstigt socialt miljø er skabt i et stort team af medarbejdere og studerende. De fleste af dem deler kulturelle og etiske værdier, beholder og udvikler traditionen for en polyteknisk skole.

Udvikling af internationalt samarbejde og internationalisering af universitetet er et af de vigtigste instrumenter til implementering af VSTU . Universitetet har uddannet specialister til fremmede lande i 50 år. Siden 1962 er der blevet afholdt uddannelse af højt kvalificerede specialister til lande i Europa, Asien, Afrika, Næreøsten og Latinamerika. I løbet af denne tid er over 5000 udenlandske studerende fra 72 lande rundt om i verden blevet undervist i det russiske sprog til videre studier på andre russiske universiteter. 1650 studerende af dem har fået et eksamensbevis fra vores universitet og 64 har en ph.d.-grad. Antallet af udenlandske studerende er steget i løbet af de sidste 5 år, og i dag er der 500 udenlandske studerende, der studerer ved universitetet hvert år. VSTU tilbyder også en bred vifte af kandidatuddannelser og ph.d.-uddannelser til internationale studerende, der har forsvaret deres ph.d.-afhandlinger.107254_pexels-photo-1305360.jpeg

Uddannelse i det russiske sprog af internationale studerende kræver fra dem nogle særlige førskoleundervisning. Til dette formål blev fakultetet for udenlandske studenteruddannelse grundlagt i universitetet i 1973. Det giver internationale studerende til videre studier på russiske universiteter på følgende specialiteter: økonomi, ingeniørvidenskab og humaniora. Studerende i dette fakultet opnår følgende discipliner afhængigt af deres specialiseringer:

  • Engineering - russisk sprog, fysik, matematik, kemi, informationsvidenskab, regional geografi, teknisk tegning
  • Økonomisk - russisk sprog, matematik, informationsvidenskab, landstudier, økonomi, geografi;
  • Humaniora - russisk sprog, litteratur, kulturstudier, landstudier, geografi.

Studieperiode - 1 år.

Under studiet på fakultetet for udenlandske studenteruddannelse lærer eleverne russisk kultur, deltager i universitetets og byens liv, besøger museer og får mulighed for at vise deres kreativitet.

Internationale studerende, der har taget sprogundervisningen, kan fortsætte deres studier på bacheloruddannelser, som realiseres på vores universitet. Træningen holdes af højtuddannede lærere, specialister og forskere i løbet af 8 semestre. Studieretningen er opdelt i cykler:

  • Matematik og videnskab
  • Profession (inden for den organiserede træning i overensstemmelse med de fremtidige aktiviteter)
  • Humaniora, sociologi og økonomi

Studerende, der opnår en bachelorgrad og har påtaget sig sprogundervisningen, kan deltage i kandidatuddannelserne, som de sidste 4 semestre.

Vi inviterer alle interesserede ansøgere og deres forældre til at lære mere om vores universitets mest lovende uddannelser.

Placeringer

Volgograd

Volgogradskiy gosudarstvennyy tekhnicheskiy universitet (VolgGTU)

Address
Volgograd State Technical University
Lenin avenue, 28

400005 Volgograd, Volgograd Oblast, Rusland
Telefonnummer
+7 844 223-00-76