Volgograd State Technical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VOLGOGRAD Tekniske statsuniversitet

fra en industri institut - til forsknings- og uddannelsescenter

VSTU er den førende regionale universitet, der rangerer blandt de bedste institutioner i mængden af ​​kvalificerede specialister i Volgograd-regionen, det sydlige Rusland og nogle udenlandske lande. Universitetet opnår en veludviklet infrastruktur, sikrer højt fagligt niveau og i uences formning af sociale kvaliteter af studerende til en vellykket integration i den internationale økonomi. Ifølge strategien for University der blev grundlagt en forskning og uddannelse industrielle kompleks (klynge) med fokus på uddannelse af velkvalificerede specialister for højteknologiske sektorer i økonomien.

MISSION

Volgograd State Technical University er en non-profit for øje skabt til at opnå uddannelsesmæssige, videnskabelige, sociale, kulturelle og ledelsesmæssige mål, for at tilfredsstille borgernes åndelige og andre krav inden for uddannelse, samt forskellige mål for at opnå offentlige goder.

VSTU FORMÅL OG MÅL

● Møde individuelle behov for intelligens, kulturelle og moralske udvikling ved hjælp af at modtage højere og postgraduate erhvervsuddannelser, samt yderligere erhvervsuddannelse.

● Påfyldning samfundet og statens behov for dygtige fagfolk med videregående uddannelse, for højt kvalificeret ed akademiske og lærerkræfter.

● Udvikling videnskab og kunst ved hjælp af videnskabelig forskning og skabende aktivitet af det akademiske personale og de studerende, anvendelse af de opnåede resultater i den pædagogiske proces.

● Uddannelse og faglig udvikling af videnskabelige medarbejdere, videnskabelige medarbejdere, ledere og specialister.

● Bevarelse og berigende moralske, kulturelle og videnskabelige samfund værdier.

● Patriotiske uddannelse, fremme kærlighed og respekt af nationen, nationale traditioner og kulturelle arv i Rusland, omhyggelig holdning til universitetet omdømme.

● Danner statsborgerskab for studerende, kapacitet til at arbejde og leve under den moderne civilisation og demokrati.

● acculturation.

VSTU STRUKTUR

Universitetet består af 3 datterselskaber, 3 repræsentationskontorer, postgraduate og ph.d. uddannelsesprogrammer, afdelinger, der udfører uddannelsesmæssig, videnskabelig, forskning, eller kreativ aktivitet, strukturelle divisioner af faglig uddannelse, uden for læseplanerne og pædagogisk arbejde, forberedende kurser, en videnskabelig og teknisk bibliotek, en udgivelse kontor, redaktioner af tidsskrifter og masse-cirkulation avis, anden uddannelse, videnskabelige, information analyse enheder, samt divisioner involveret i metodiske, finansielle og økonomiske, produktionsaktiviteter. Desuden VSTU omfatter produktion og social infrastruktur.

I øjeblikket VSTU udfører pædagogisk aktivitet som følger: 7 fakulteter på fuld tid undervisning; 4 fakulteter extramural og aften undervisning; fakultet for internationale studerende; afdelinger, der leverer ekstra uddannelsesydelser (forberedende uddannelse fakultet for ansøgere og institut for omskoling og videreuddannelse af ledere og specialister).

Vi lægger stor vægt på grundforskning og anvendt forskning og til udvikling af prioriterede områder for videnskab, teknologi og teknologiske fremskridt, såvel som til udgangen af ​​videnskab-drevne produkter. VSTU har en dynamisk udvikling skole af metallurger, kemikere, maskiningeniører, materielle ingeniører, svejsere, instrumentering ingeniører, samt højt niveau udvikler videnskab, højt kvalificerede specialister uddannelse. Fokus på forskning bestemmer yderligere innovativ udvikling af VSTU.

Transformations på området for videregående uddannelse i Den Russiske Føderation blev ramt og realiseret i VSTU som en multilevel system med uddannelsesprogrammer, moderne former for akademisk aktivitet organisation, kvalitetskontrol, passende materiale og teknisk support.

Gunstige sociale miljø er blevet skabt i et stort team af medarbejdere og studerende. De fleste af dem har kulturelle og etiske værdier, holde og udvikle tradition for polytekniske skole.

Udvikling af internationalt samarbejde og internationalisering af University er en af ​​de vigtigste instrumenter i strategi implementering af VSTU. Universitetet har trænet specialister til udlandet i 50 år. Siden 1962 har der været afholdt uddannelse af højt kvalificerede specialister til lande i Europa, Asien, Afrika, Nærøsten og Latinamerika. I løbet af denne tid, har mere end 5000 udenlandske studerende fra 72 lande i hele verden lært russisk sprog for yderligere undersøgelse på andre russiske universiteter. 1650 studerende af dem har fået et diplom for vores universitet og 64 fik en ph.d.-grad. Mængden af ​​udenlandske studerende er steget i de sidste 5 år, og i dag er der 500 udenlandske studerende, der studerer på universitetet hvert år. VSTU tilbyder også bred vifte af kandidatuddannelser og ph.d.-programmer for internationale studerende, der forsvar af deres ph.d.-afhandlinger.

Træning i russisk sprog, internationale studerende kræver af dem nogle særlige pre-universitetsuddannelse. Til dette formål fakultetet for udenlandske studerende Training blev grundlagt i universitetet i 1973. Det giver internationale studerende til yderligere undersøgelse på universiteter i Rusland på følgende specialer: økonomi, teknik og humaniora. Studerende på dette fakultet opnå følgende discipliner afhængigt af deres specialer: Teknik - Russisk sprog, fysik, matematik, kemi, informationsvidenskab, regional geografi, teknisk tegning; Økonomisk - russisk sprog, matematik, informationsvidenskab, country undersøgelser, økonomi, geografi; Humaniora - russisk sprog, litteratur, kulturstudier, country studier, geografi.

Studieperioder - 1 år.

I løbet af undersøgelsen på fakultetet for udenlandske studerende Uddannelse studerende lærer russisk kultur, deltage i livet i universitetet og byen, besøge museer og har en mulighed for at vise deres kreativitet.

Internationale studerende, der har forpligtet den sprogundervisning kan fortsætte deres studier på Bachelor programmer, der indså på vores universitet. Uddannelsen bliver holdt af højt kvalificerede undervisere, specialister og forskere i løbet af 8 semestre. Forløbet af undersøgelserne er opdelt i cyklusser:

Matematik og videnskab Profession (inden det den angivne uddannelse i overensstemmelse med de fremtidige aktiviteter arrangeres) Humaniora, sociologi og økonomi

Studerende, der opnår bachelorgrad og har forpligtet den sprogundervisning kan gå i for kandidatuddannelser, som sidste 4 semestre.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Russisk

Se Kandidatuddanninger » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidat i Kemisk Teknologi

på universitet Fuldtid 4 semestre September 2019 Rusland Volgograd

Kemiteknik er et kompleks af metoder til kemiske og olie råstoffer forarbejdning til produkter af husholdnings- og tekniske formål. [+]

Kemiteknik er et kompleks af metoder til kemiske og olie råstoffer forarbejdning til produkter af husholdnings- og tekniske formål. Sådanne produkter er: råolie, diesel, maskine olier, afvaskere, plante- og dyrebeskyttelse produkter fra skadedyr og sygdomme, semi produkter til plastproduktion, bil dæk, bygning og finish materialer.

Kandidatuddannelsen for dem, der har bachelorgrad tager 4 semestre. Specialister på kemiteknik har en bred viden, som lader til at arbejde på store, mellemstore og små virksomheder, som producerer forskellige kemiske produkter. I løbet af deres uddannelse studerende foretage en praktikplads hos de førende kemiske virksomheder, hvor de lærer produktion af de vigtigste store tonnage kemiske produkter af organisk syntese; produktionsstyring, økonomiske og økologi spørgsmål.... [-]


Mester i informatik og computer engineering

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Rusland Volgograd

Informatik og computer engineering (09.00.00). Som en del af dette program studerende opgradere til at arbejde inden for følgende områder: [+]

VSTU er den førende regionale University, der rangerer blandt de bedste institutioner i mængden af ​​kvalificerede specialister i Volgograd-regionen, det sydlige Rusland og nogle udenlandske lande. University opnår en veludviklet infrastruktur, sikrer højt fagligt niveau og påvirkninger danner sociale kvaliteter af studerende til en vellykket integration i den internationale økonomi. Ifølge strategien for University der blev grundlagt en forskning og uddannelse industrielle kompleks (klynge) med fokus på uddannelse af velkvalificerede specialister for højteknologiske sektorer i økonomien.

Transformations på området for videregående uddannelse i Den Russiske Føderation blev ramt og realiseret i VSTU som en multilevel system med uddannelsesprogrammer, moderne former for akademisk aktivitet organisation, kvalitetskontrol, passende materiale og teknisk support.... [-]