Vladivostok State University of Economics and Service

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor VSUES?

Beliggenhed og faciliteter

VSUES, grundlagt i 1967, er beliggende i centrum af Vladivostok, byen med unikke monumenter og arkitektur, der kombinerer russiske og orientalske stil traditioner. VSUES har højt udviklet infrastruktur og består af 5 uddannelsesmæssige bygninger, sportscenter, 3 sovesale, shopping center "Golubinaya Pad '", og bil-reparation center. Det er meget behageligt for studerende, lærere og gæster, der alle cafeer, butikker, barbershop, bank, og klinik er koncentreret på ét sted. VSUES campus er omgivet af en stor variation af træer og planter, der danner en økologisk sti. Det er kun få minutter til byens hovedgade - Svetlanskaya. VSUES har meget bekvem forvridning i form af byens transport og infrastruktur.

Højt kvalificerede og erfarne lærere

Der er mere end 2 000 lærere og ansatte i VSUES, mange af dem har Doctor of Science grader, nogle af dem er professorer. I rækken af ​​tilskud og projekter VSUES fakultet medlemmer har mulighed for at studere i udlandet, hvor de kan mestre uddannelsesprogrammer og moderne undervisningsmetoder teknikker samt fremme deres færdigheder og etablere nye bånd partnerskabsaftaler. VSUES fakultet ofte deltager i forskellige internationale konferencer og workshops og lærerne opfordres til at holde foredrag i udlandet.

Bred vifte af store selskaber for studerende og potentielle internationale relationer I dag VSUES inkluderer 6 institutter, 3 gymnasier, Center for Fremmedsprog mv VSUES tilbyder forskellige uddannelsesprogrammer for udenlandske studerende. Russiske sprogkurser er tilgængelige. Det omfatter en bred vifte af programmer på russisk for forskellige kategorier af studerende. VSUES samarbejder med mere end 40 universiteter og colleges i USA, Kina, Republikken Korea, Japan, Italien, Spanien og New Zealand. Universitetet har udvekslingsprogrammer med gymnasier og universiteter i Kina, Republikken Korea og Japan.

Vores stolthed

VSUES vandt tildeling af Den Russiske Føderations regering kvalitet i 2009.VSUES blev tildelt Crystal Palm på La Sorbonne som en af ​​verdens bedste business skoler i 2008. VSUES vandt All-Rusland konkurrence om uddannelse kvalitet og blev en af ​​vinderne af high school-ledere uddannelse internationalt program i 2007.VSUES blev også det bedste universitet-deltager Vladimir Potanin Charity Foundation Scholarship Program i Far Eastern Federal District.There er " Vseved "internetportal, sætte ratingen af ​​russiske videregående uddannelsesinstitutioner. Ifølge "Vseved" portal, VSUES er det bedste universitet i Vladivostok siden 2005. Desuden VSUES er det eneste universitet, der har modtaget fire-stjernet vurdering, der gjorde ham til en af ​​de bedste universiteter i Rusland.

Placeringer

Vladivostok

Address
Vladivostok State University Economics and Service
41 Gogolya str.

690014 Vladivostok, Primorsky Krai, Rusland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig