Alfaisal University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Alfaisal University

Alfaisal University blev grundlagt af den ansete King Faisal Foundation i 2002 som en af ​​de første private non-profit, forskning og undervisning universiteter i kongeriget forpligtet til at opnå internationale standarder for kvalitet. Det har støtte fra nationale og internationale medstiftere og fornemme bestyrelsesmedlemmer, der har hele tiden støttet universitetet i sin mission at forblive en studerende -centered institution forpligtet til forskning.

Alfaisal Universitet består af fire fakulteter, der spænder fra Business, Engineering, Medicin, Videnskab og General Studies tilbyder verdensklasse omsættelige bachelor-og kandidatuddannelser til den fineste mandlige og kvindelige studerende i kongeriget og Region. Alfaisal beliggende i hjertet af Riyadh, centret for handel, industri og forskning, tilbyder sine studerende mulighed for at udvikle deres fulde potentiale med fremragende faciliteter, inspirerende akademikere og forskning-ledede undervisning, som vil sætte vores studerende til at forlade os som højt kvalificerede, godt -developed individer i stand til at gøre overgangen til arbejdspladsen nemt.

Vision

Alfaisal Universitet er en privat non-profit institution, der aspirerer til at blive en forskning i verdensklasse universitet forpligtet til skabelse, formidling og anvendelse af viden inden for business, teknik, biovidenskab og medicin, samt til udviklingen af ​​en videnbaseret økonomier.

Mission

Alfaisal Universitet er en elevcentreret universitet, der skaber og formidler viden gennem verdensklasse bachelor-og kandidatniveau uddannelser, forskning og service, til gavn for Kongeriget Saudi-Arabien, regionen og verden, og stimulere udviklingen af ​​videnbaserede økonomier.

ACADEMICS

Alfaisal University tilbyder bred vifte af Graduate og bachelor-programmer i sine fire gymnasier (Business, teknik, medicin og videnskab).

Programmerne er designet i samarbejde med fremtrædende internationale akademiske partnere for at opfylde de lokale og internationale markedskrav og at give de studerende at være forberedt på beskæftigelsen.

Alfaisal beliggende i hjertet af Riyadh, centret for handel, industri og forskning, tilbyder sine studerende mulighed for at udvikle deres fulde potentiale med fremragende faciliteter, inspirerende akademikere og forskning-ledede undervisning, som vil sætte vores studerende til at forlade os som højt kvalificerede, godt -developed individer i stand til at gøre overgangen til arbejdspladsen nemt.

Placeringer

Riyadh

Alfaisal University

Address
Alfaisal University
11533 Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudi-Arabien
Telefonnummer
+966 11 215 7777

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig