Dar Al-Hekma University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

جامعة دار الحكمة ligger i hjertet af kystbyen Jeddah, en førende institution for videregående uddannelse i Kongeriget Saudi Arabien. Siden etableringen i 1999 har universitetet leveret højkvalitetsprogrammer, der opfylder kravene til den hurtige udvikling og vækst, som vores land og verden er vidne til.

Vores mission

Forberedelsen af en ledende kandidatstuderende.

universitet

Dar Al-Hikma er et non-profit universitet, der siden etableringen i 1999 har været en førende institution for videregående uddannelse for kvinder i Saudi-Arabien.

جامعة دار الحكمة tilbyder sine programmer inden for fire fakulteter: Al Hikma College of Business og Law, Al Hikma College of Design og Arkitektur, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Behavioral og Uddannelsesvidenskab og Det Tekniske Fakultet, Computer og Informatik. Uddannelsesprogrammer er blevet udviklet i samarbejde med internationale universiteter, og Dar Al-Hikma er fuldt akkrediteret og anerkendt af Ministeriet for Videregående Uddannelse i Kongeriget Saudi Arabien.

DAH schools

Karakteristik af studiet hos جامعة دار الحكمة

Videnskabelige programmer akkrediteret lokalt og internationalt:

Graduddannelserne er udviklet i samarbejde med de mest internationalt anerkendte universiteter, der er godkendt og anerkendt af Undervisningsministeriet i Kongeriget Saudi Arabien. I tråd med undervisningsministeriets strategi er disse programmer designet til at passe til arbejdsmarkedets behov i Saudi-Arabien

Akademiske støttetjenester:

Akademiske støttetjenester tilbydes studerende, der ikke har råd til at studere, fordi de lider af læringsproblemer.

Forskellige elevaktiviteter:

Du kan vælge mellem det brede og varierede udvalg af studieklubber og ikke-akademiske aktiviteter, der understøtter og fremmer omfattende udvikling i alle aspekter af dit liv, herunder: selvudvikling af tro, social og sundhed.

Frivilligt arbejde:

Vi tilbyder dig mange muligheder for at frivillige i samfundets tjeneste i din fritid på universitetet. Universitetet har tildelt hver elevtid for at tjene samfundet til at være afsluttet i den angivne periode for eksamen. Vores samfundstjenesteprojekter er diversificeret, så de passer til samfundets behov.

Karrieremuligheder:

Blev den organisation på den erhvervet af vaner, der kendetegner den جامعة دار الحكمة i جامعة دار الحكمة جامعة دار الحكمة - جامعة دار الحكمة , med henblik på at sikre den arbejde for Talebattna muligheder gennem deres status direkte kontakt med de ejerne af den prestigefyldte i det land , virksomhederne har brug for at rekruttere kadrer af dygtige og kvalificerede, og ofte virksomhedsejere kandidater af Dar al - Hikma Maakhtar rolle for andre, fordi det جامعة دار الحكمة i جامعة دار الحكمة tilbyder mange programmer, der er tilpasset arbejdsmarkedets behov og baner vejen for fremtidige kandidater.

Placeringer

Jeddah

Address
Prince Majid Road
22246 Jeddah, Makkah-provinsen, Saudi-Arabien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig