King Abdulaziz University, Faculty of Economics & Administration FEA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultetet for Økonomi & Administration (FEA) er det første fakultet etableret på King Abdulaziz Universitet (faglige enhed). Etableringen af ​​faglige enhed er rodfæstet til et møde under ledelse af Hans Majestæt Kong Faisal Bin Abdulaziz, og fandt sted på hans sommer champ i Tayif den 22. Jamad Alawal 1384H. Dette møde har resulteret i etableringen af ​​en af ​​de store videregående uddannelsesinstitutioner i landet (dvs. faglige enhed). Faglige enhed er begyndt at acceptere studerende i sin første Fakultet (dvs. FEA) på 4 Rajab 1387H; når 68 mænd, 30 kvindelige studerende, 8 fuldtids 4 deltid fakultet medlemmer, og 40 andre ansatte begyndte at være grundlaget for to faglige afdelinger, som var Business Admin og økonomiske fakulteter. Derfor havde fire mere akademisk afdeling er etableret inden for FEA at omfatte: Offentlig Administration, Regnskab, statskundskab og lov departementer. Fem mere akademisk afdeling blev etableret i 2009-2010, herunder: Management Information Systems, Hospitaler og sundhed Services Management, Finans, Marketing, Human Resource Management afdelinger. I dag er FEA tage føringen blandt konkurrenter i Kongeriget Saudi-Arabien og Mellemøsten, afspejles af sin kapacitet (over 20000 studerende, og over 400 videnskabelige medarbejdere), sandheder i sine akademiske programmer og afdeling (11 BA program, 12 akademiske og udøvende Masters), dens forskningscentre (R & D center, og Hassan Abbas Sharbatly Digital Library), dens moderne pædagogiske metoder (FEA virtuelle og Simuleringer: Stock Market, Court, revisionsfirma, og Media center), og vigtigst af alt, den koncentration af opfylder akkrediteringsstandarderne af forskellige kendte og ansete internationale akkrediteringsorganer.

Vision Statement Fakultetet for Økonomi og Administration (FEA) er fast besluttet på at nå førerpositionen i udformningen af uddannelse og praksis inden for ledelse, økonomi, regnskab, jura og statskundskab ikke kun i Saudi-Arabien, men også i Mellemøsten.

Mission statement Fakultetet for Økonomi og Administration (FEA) er en national tværfaglig institution, der tjener på fuld tid og deltid bachelor-og kandidatstuderende og arbejder fagfolk. FEA er forpligtet til: · At give sine kandidater med viden, færdigheder og værdier, der sætter dem i stand til aktivt at integrere disse egenskaber i deres professionelle karriere. · Stærke fakultet til at producere en afbalanceret blanding af grundforskning og anvendt forskning, der ville berige øget viden og give kreative løsninger på problemer, der findes i den nationale virksomhed og statslige sektor. · Øget bidrag fakultet, personale og studerende til berigelse af det fælles bedste for civilsamfund, erhvervsvirksomheder og statslige organer på lokalt og nationalt niveau. Dette opnås ved at tilbyde forskellige tilpassede forskning, høring og fakultetet og studerende førte uddannelsesprogrammer, der appellerer til hver gruppe behov.

Placeringer

Jeddah

King Abdulaziz University

Address
Jeddah, Makkah-provinsen, Saudi-Arabien
Telefonnummer
+966 2 640 0000

Akkrediteringer