AISTS - International Academy of Sports Science and Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om AISTSDe AISTS blev grundlagt i 2000 af Den Internationale Olympiske Komité (IOC), EPFL (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne), University of Lausanne, universitetet i Genève, IMD Business School, Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL), City of Lausanne og Canton Vaud.AISTS imødekommer behovene i sportsbranchen ved at fokusere sine aktiviteter på tre centrale søjler: Uddannelse; uddanne ledere i sport management gennem tilpassede uddannelsesprogrammer. Anvendt forskning; leverer viden og ekspertise på relevante områder, der anvendes til sport miljø. Forbindelser; fungerer som en strategisk stik i sportens verden. AISTS MissionDen primære opgave AISTS er til Master Sport ved positivt at bidrage til sport management gennem en tværfaglig tilgang til uddannelse og videnskab og ved at forblive på forkant med sports branchens udvikling og den olympiske bevægelse.Hvis du ønsker at finde ud af mere om AISTS - Det Internationale Akademi for Idræt & teknologi, kan du foretage en anmodning om oplysninger nedenfor, og skolen vil kontakte dig med yderligere information.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master Of Advanced Studies (MAS) I Sport Administration Og Teknologi

på universitet Fuldtid 15 måneder September 2019 Schweiz Lausanne

AISTS Master of Advanced Studies i Sport Administration og Teknologi (MAS i Sport Administration) er et unikt postgraduate program i sportsforvaltning baseret i Lausanne, den olympiske hovedstad, Schweiz. [+]

Om AISTS MAS i Sports Administration

AISTS MAS i Sport Administration - Master of Advanced Studies i Sport Administration og Teknologi - er et unikt postgraduate program i sportsforvaltning godkendt af Den Internationale Olympiske Komité.

Holdt i Lausanne, den olympiske hovedstad , deltagerne er uddannet af eksperter inden for sport og akademikere på følgende tværfaglige områder, der anvendes direkte til sport:

• Ledelse

Schweiz 'bedste akademiske og teknologiske institutter: EPFL (Swiss Federal Institute of Technology), Universitetet i Genève og Lausanne Universitet (UNIL) samarbejder for at tilbyde eleverne et rigt uddannelsesprogram.

Dette sportsforvaltningsuddannelsesprogram er et 15-måneders program, der omfatter undervisning i klasseværelser (forelæsninger, casestudier, aktiviteter og ekskursioner), 2 måneders erhvervserfaring i sportsbranchen , med resten af ​​tiden brugt på et holdprojekt og forskningsartikel.... [-]


Videoer

About the AISTS | Mastering Sport in Lausanne | the Olympic Capital

Kontakt

AISTS - Academy International des Sciences et Techniques de Sport

Adresse, linje 1 AISTS Quartier UNIL-Centre Bâtiment Synathlon Lausanne, Switzerland EPFL
CH-1015 Lausanne, Vaud, Schweiz