Læs den officielle beskrivelse

Om AISTSDe AISTS blev grundlagt i 2000 af Den Internationale Olympiske Komité (IOC), EPFL (Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne), University of Lausanne, universitetet i Genève, IMD Business School, Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL), City of Lausanne og Canton Vaud.AISTS imødekommer behovene i sportsbranchen ved at fokusere sine aktiviteter på tre centrale søjler: Uddannelse; uddanne ledere i sport management gennem tilpassede uddannelsesprogrammer. Anvendt forskning; leverer viden og ekspertise på relevante områder, der anvendes til sport miljø. Forbindelser; fungerer som en strategisk stik i sportens verden. AISTS MissionDen primære opgave AISTS er til Master Sport ved positivt at bidrage til sport management gennem en tværfaglig tilgang til uddannelse og videnskab og ved at forblive på forkant med sports branchens udvikling og den olympiske bevægelse.Hvis du ønsker at finde ud af mere om AISTS - Det Internationale Akademi for Idræt & teknologi, kan du foretage en anmodning om oplysninger nedenfor, og skolen vil kontakte dig med yderligere information.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

AISTS - International Academy of Sports Science and Technology

AISTS Master of Advanced Studies i Sport Administration og Teknologi (MAS i Sport Administration) er et unikt postgraduate program i sportsforvaltning baseret i Lausanne, ... [+]

Om AISTS MAS i Sports Administration

AISTS MAS i Sport Administration - Master of Advanced Studies i Sport Administration and Technology - er en unik postgraduate program i sportsforvaltning godkendt af den internationale olympiske komité.

Holdt i Lausanne, den olympiske hovedstad , deltagerne er uddannet af eksperter inden for sport og akademikere på følgende tværfaglige områder, der anvendes direkte til sport:

• Ledelse

De bedste akademiske og teknologiske institutter i Schweiz: EPFL (Swiss Federal Institute of Technology), Universitetet i Genève og Lausanne Universitet (UNIL) samarbejder for at tilbyde eleverne et rigt uddannelsesprogram og medmelde vores grad.... [-]

Schweiz Lausanne
September 2020
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

About the AISTS | Mastering Sport in Lausanne | the Olympic Capital

AISTS - Academy International des Sciences et Techniques de Sport
Address
AISTS Quartier UNIL-Centre Bâtiment Synathlon Lausanne, Switzerland EPFL
CH-1015 Lausanne, Vaud, Schweiz