Alfred Nobel Open Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd er en professionel paraplyholding, der bruger sine institutionelle relationer til at levere de højeste standarder for akademiske aktiviteter. Vi er stolte over at outsource andre prestigefyldte universitets- og kollegepartnere og deres velrenommerede lærde og læseplaner ved at stræbe efter videnskabelig ekspertise fra et mere pragmatisk, forretningsmæssigt perspektiv.

Denne sammenhængende strategi gør det muligt for os at spille en ledende rolle i verden af ​​fjernundervisning på fire kontinenter. Samtidig nyder vi ikke kun den højeste teknologiske baggrund for Hong Kong SAR, men også fra dets fleksible uddannelsesmæssige lovgivningsmæssige normer.

Holdingselskabet, der er registreret i Hongkongs særlige administrative region PR Kina (reg. Nr. 1709134), har fået støtte fra den statsakkrediterede ZSKF King Sigismund College (Budapest), en af ​​Ungarns førende institutioner inden for videregående uddannelser og andre strategiske universitetspartnere i Asien og de mest udviklede lande i Asien.

Baseret på vores stærke partnerskab med flere europæiske og asiatiske højere uddannelsespartnere, har vi et stigende ry for online postgraduate kurser. Vi er dog også tro mod vores engagement i ekspertise i undervisning og tæt kontakt mellem studerende og fakultetets medlemmer. Med en verden af ​​muligheder er alle skolens traditionelle åbne MBA-forberedelser og ph.d.-programmer blevet omfattende internationaliseret for at give de studerende den globale kompetence, de har brug for til at konkurrere både i deres hjemland og i udlandet.

"Viden genfødes." Dette er vores meget vigtige motto i tider med verdenskriser og repræsenterer, hvordan vi føler om muligheder og ansvar. Ved at tiltræde os på Alfred Nobel Open Business School kan man opleve de mange muligheder i overensstemmelse med missionerklæringen og fortsættelsen af ​​erhvervsskolen.

Med vores nye standarder i åben erhvervsuddannelse får du den teoretiske og praktiske viden, der er nødvendig for at leve en velinformeret verden og opnå den succes, der er nødvendig for et tilfredsstillende professionelt liv.

Placeringer

Zürich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zürich, Schweiz