Alfred Nobel Open Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School er en professionel paraplybedrift, der bruger sine institutionelle relationer til at levere de højeste standarder for akademiske aktiviteter. Vi er stolte af at outsource andre prestigefyldte universitets- og universitetspartnere og deres velrenommerede lærde og læseplaner ved at stræbe efter videnskabelig ekspertise fra et mere pragmatisk, forretningsrelateret perspektiv.

Denne sammenhængende strategi gør det muligt for os at spille en førende rolle i verden af fjernundervisning på fire kontinenter.

Baseret på vores stærke partnerskab med europæiske samarbejdspartnere med videregående uddannelser har vi et voksende ry for online postgraduate-kurser. Vi forbliver dog også tro mod vores forpligtelse til fremragende undervisning og tæt kontakt mellem studerende og fakultetsmedlemmer. Tilbyder en verden af muligheder, er alle skolens traditionelle åbne MBA og DBA bredt internationaliseret for at give de studerende den globale kompetence, de har brug for til at konkurrere både i deres opholdsland og i udlandet.

"Viden genfødes." Dette er vores meget vigtige motto i tider med verdenskriser og repræsenterer, hvordan vi føler om muligheder og ansvar. Ved at tiltræde os på Alfred Nobel Open Business School kan man opleve de mange muligheder i overensstemmelse med missionerklæringen og fortsættelsen af ​​erhvervsskolen.

Med vores nye standarder i åben erhvervsuddannelse får du den teoretiske og praktiske viden, der er nødvendig for at leve en velinformeret verden og opnå den succes, der er nødvendig for et tilfredsstillende professionelt liv.

Placeringer

Zürich

.

Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zürich, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig