Læs den officielle beskrivelse

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School Ltd er en professionel paraplyholding, der bruger sine institutionelle relationer til at levere de højeste standarder for akademiske aktiviteter. Vi er stolte over at outsource andre prestigefyldte universitets- og kollegepartnere og deres velrenommerede lærde og læseplaner ved at stræbe efter videnskabelig ekspertise fra et mere pragmatisk, forretningsmæssigt perspektiv.

Denne sammenhængende strategi gør det muligt for os at spille en ledende rolle i verden af ​​fjernundervisning på fire kontinenter. Samtidig nyder vi ikke kun den højeste teknologiske baggrund for Hong Kong SAR, men også fra dets fleksible uddannelsesmæssige lovgivningsmæssige normer.

Holdingselskabet, der er registreret i Hongkongs særlige administrative region PR Kina (reg. Nr. 1709134), har fået støtte fra den statsakkrediterede ZSKF King Sigismund College (Budapest), en af ​​Ungarns førende institutioner inden for videregående uddannelser og andre strategiske universitetspartnere i Asien og de mest udviklede lande i Asien.

Baseret på vores stærke partnerskab med flere europæiske og asiatiske højere uddannelsespartnere, har vi et stigende ry for online postgraduate kurser. Vi er dog også tro mod vores engagement i ekspertise i undervisning og tæt kontakt mellem studerende og fakultetets medlemmer. Med en verden af ​​muligheder er alle skolens traditionelle åbne MBA-forberedelser og ph.d.-programmer blevet omfattende internationaliseret for at give de studerende den globale kompetence, de har brug for til at konkurrere både i deres hjemland og i udlandet.

"Viden genfødes." Dette er vores meget vigtige motto i tider med verdenskriser og repræsenterer, hvordan vi føler om muligheder og ansvar. Ved at tiltræde os på Alfred Nobel Open Business School kan man opleve de mange muligheder i overensstemmelse med missionerklæringen og fortsættelsen af ​​erhvervsskolen.

Med vores nye standarder i åben erhvervsuddannelse får du den teoretiske og praktiske viden, der er nødvendig for at leve en velinformeret verden og opnå den succes, der er nødvendig for et tilfredsstillende professionelt liv.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Alfred Nobel Open Business School

Dette er et program, hvor eleverne skal demonstrere interpersonelle, selvstudier og forsknings- og præsentationsfærdigheder i hele kvalifikationen. ... [+]

Dette er et program, hvor eleverne skal demonstrere interpersonelle, selvstudier og forsknings- og præsentationsfærdigheder i hele kvalifikationen.

Evalueringer udvikles for at fremme kvalifikationer, der vil give eleverne et meget stærkt fundament for yderligere fremskridt inden for gæstfrihed og turisme.

Studerende modtager to eksamensbeviser, en fra Alfred Nobel Open Business School Schweiz og den anden fra CTH, som er en Ofqual reguleret tildeling organisation i England, der leverer QCF-kvalifikationer.

Kvalitets- og eksamenskommissionens forordning (Ofqual) regulerer kvalifikationer, undersøgelser og vurderinger i England.

Studerende skal opnå:Begge obligat... [-]
Schweiz Zürich
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Alfred Nobel Open Business School

COLLÉGIUM HUMANUM WARSAW MANAGEMENT UNIVERSITY AND ALFRED NOBEL OPEN BISUNESS SCHOOL SCHWEIZ UNIVERSITY OF EUROPEAN BUSINESS SCIENCES lancerer Europa annoncerer offentlig ... [+]

MBA-MASTER OF BUSINESS ADMINISTRATION: Leading International Business Management, HR and Talent Management International Trade and Business Law, International Hospitality and Tourism Management, IT Management, Prevention and Health Science Management.

Varighed: 2 semestre

Ansøgning til BSC eller anden videregående uddannelse

Studieafgift: 3.000 EURO / semester

Uddannelse gives online med forelæsninger, videoer og konsulenthjælp. Uddannelse gives på engelsk, tysk, kinesisk, arabisk, russisk og ungarske.

Kurset afsluttes med aflevering af en afhandling og dens forsvar.... [-]

Schweiz Zürich
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 semestre
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
.
Address
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zürich, Schweiz