American University in Switzerland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

Forbereder dig til morgendagens forretning, det American University in Switzerland er et af Schweiz 'førende internationale forretningsuniversiteter beliggende i La Tour-de-Peilz på den smukke bred ved søen Genève tæt på den olympiske hovedstad Lausanne og Genève, centret for diplomati .

Gennem sin 45-årige historie har AUS forberedt internationale forretningsstuderende med viden, værktøjer og træning i dag til at være en positiv bidragyder til den generelle ledelse af enhver forretningsorganisation i morgen.

AUS tilbyder en skræddersyet uddannelse i et internationalt og multikulturelt miljø med praktiske og teoretiske kurser, der er relevante for dagens marked. AUS har et nyt, dynamisk og ambitiøst personale, der leverer en personlig tilgang - både i klasseværelset og uden for skolen - til alle studerende .

Mission og Vision

Det American University in Switzerland 'mission statement repræsenterer vores filosofi og hjælper os med at formulere vores strategi i retning af kontinuerlig forbedring som en verdensklasse institution.

AUS forbereder den internationale erhvervsstuderende med viden, værktøjer og uddannelse til at være en positiv bidragyder til den generelle ledelse af enhver forretningsorganisation .

De tre søjler i AUS's generelle ledelse er:

  • Viden: AUS stræber efter at formidle viden og undervise, hvor man kan finde svarene på eventuelle videnhuller.
  • Værktøjer: AUS stræber efter at undervise i brugen af analytiske værktøjer til problemløsning og kompleks beslutningstagning.
  • Træning: AUS stræber efter at forbedre personlige færdigheder gennem disciplineret træning.

Visionen med AUS er at give uddannelse og træning til morgendagens kompetente og ansvarlige ledere. Alle AUS-programmer er designet til at kultivere en forståelse af menneskelig adfærd, kulturel sensibilitet og et globalt perspektiv inden for erhvervsliv og politik.124342_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkrediteringsmedlemmer

national

AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées (Medlem)

Et associativt netværk - nonprofit og apolitisk - af private skoler, omgruppering af generelle undervisnings- og erhvervsuddannelsesorganismer, dag- eller internatskoler, etableret i kantonen Vaud og adresseret til elever og studerende i alle aldre og oprindelser, uden forskelsbehandling af race eller tilståelse.

Et panel med undervisningsprogrammer for pensum på videregående uddannelser og uddannelsestjenester i et prestigefyldt multikulturelt miljø. Diplomer, der er anerkendt over hele verden, bekræfter kvaliteten og omdømmet af det pædagogiske stempel “Swiss-Schools”.

En gruppe internatskoler med international erhverv og anerkendelse, der tilbyder uddannelsesmæssige betingelser og forestillinger på højt niveau, der imødekommer behov og krav i al natur og oprindelse.

FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées (Medlem)

Målet med den schweiziske forbund af private skoler er at manifestere og sikre den betydelige værdi af schweiziske uddannelsesinstitutioner over hele verden.

Schweizisk-amerikansk handelskammer (medlem)

Det schweizisk-amerikanske handelskammer spiller en vigtig og aktiv rolle i at hjælpe schweiziske virksomheder i De Forenede Stater og amerikanske virksomheder i Schweiz med at udvide deres forretning.

International

IACBE - International Accreditation Council for Business Education (Akkreditering)

IACBE anerkendes af Rådet for videregående uddannelsesakkreditering (CHEA). CHEAs formål er at undersøge og bekræfte kvaliteten af regionale, trobaserede, private karrierer og programmatiske akkrediteringsorganisationer. IACBE akkrediterer erhvervsprogrammer, der fører til grader på associerede, bachelor-, kandidat- og doktorgradsniveauer i institutioner for videregående uddannelser over hele verden, der giver bachelor- og / eller kandidatgrader.

American Graduate School of Business har modtaget specialiseret akkreditering for sine forretningsprogrammer gennem Det Internationale Akkrediteringsråd for Erhvervsuddannelse (IACBE) beliggende på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA.

ECBE - Det Europæiske Råd for erhvervsuddannelse (akkreditering)

ECBE, Det Europæiske Råd for erhvervsuddannelse, er en international non-profit-uddannelsesorganisation, der er registreret i Bruxelles. Det er forpligtet til at støtte akademiske og faglige læringsinstitutioner inden for erhvervslivet og relaterede områder. Det leverer rådgivning og konsulenttjenester til at tilskynde og støtte institutioner til at forpligte sig til kontinuerlig forbedring ved at deltage i dets akkrediteringsprocesser.

IATA - International Air Transport Association

Den internationale lufttransportforening (IATA) er handelsforeningen for verdens flyselskaber, der repræsenterer ca. 290 flyselskaber eller 82% af den samlede lufttrafik. Vi støtter mange områder inden for luftfartsaktivitet og hjælper med at formulere erhvervspolitik i kritiske luftfartspørgsmål.124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Placeringer

La Tour-de-Peilz

Address
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Schweiz