CANVAS

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CANVAS Ecole Art-Mode er et schweizisk kunsthøjskole specialiseret i mode og grafisk design. Baseret i Lausanne, Schweiz, har skolen over 25 års erfaring med at uddanne studerende til at komme ind i billedkunst- og modebranchen. Skolen tilbyder et unikt udvalg af kreative kurser, der giver studerende mulighed for at opnå de teoretiske og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at mestre deres valgte disciplin.

Med en bred vifte af kurser og grader giver CANVAS studerende frihed og fleksibilitet til at skræddersy deres egen kursusplan. Med et udvalg af korte og lange kurser kan de studerende studere i deres eget tempo ved at vide, at alle klasser tilbyder europæiske overførselskreditter (ECTS), som senere kan anvendes til et uddannelse.

131658_Image1.jpg

foto med tilladelse fra CANVAS

Et springbræt til at starte din karriere som kreativ

CANVAS giver studerende svaret på, hvordan de kan starte deres karriere inden for visuel kunst eller modebranchen. Som en pioner inden for videregående uddannelser inden for design, mode og kunst, har CANVAS over 25 års erfaring med at træne reklamer.

Med base i hjertet af Lausanne (i den fransktalende del af Schweiz) er CANVAS vokset markant i løbet af de sidste 15 år. Grundlæggerne blev trænet i de schweiziske Hautes Ecoles i mode og grafisk design og brænder for design og pædagogik. De skabte CANVAS med ambitionen om at bringe teknisk træning af høj kvalitet til studerende, der er interesseret i at blive morgendagens modedesignere, skræddersy, grafiske designere og illustratører.

Anerkendt af både schweiziske faglige og uddannelsesorganer, CANVAS 'programmer er certificeret af de schweiziske statsorganer (CIO, AI) og European Federation of Education (FEDE).

Erfaring i service af kreativitet

CANVAS er anerkendt for sit høje forskel inden for kunsten. Dets studerende har regelmæssigt fungeret godt i nogle af de mest prestigefyldte europæiske designkonkurrencer.

Skolen kan prale af et dynamisk og erfarent fakultet, der er opmærksomme på virkeligheden og kravene til den professionelle integration af sine studerende, tilpasser og tilpasser deres undervisningsmetoder for at imødekomme de enkelte elevers behov, mens de forbereder dem til kravene og forventningerne til arbejdet. marked.

Skolen tilbyder både dagtimerne og aftenklasser sammen med muligheden for at følge grad- og certifikatprogrammer på deltid for at give eleverne mulighed for at opbygge en personlig tidsplan, der passer til deres behov og giver mulighed for styring af deres faglige og personlige forpligtelser.

CANVAS er stolt over at være en del af et stort og indflydelsesrige multikulturelt samfund af lidenskabelige skabere . Skolen tilbyder en multikulturel kunstnerisk tilgang, der tager højde for de forskellige kulturer i vores verden og giver mulighed for personlig og professionel berigelse af sine studerende.

En kreativ pædagogik

CANVAS 'træning kombinerer en teoretisk og praktisk tilgang til de kunstneriske og tekniske aspekter af de kreative erhverv, som de forbereder sine studerende til. Undervisningsmetodikken og værktøjerne giver de studerende en dybdegående forståelse og mestring af deres valgte disciplin for at give dem mulighed for at etablere sig professionelt ved afslutningen af deres træning.

I partnerskab med professionelle virksomheder, workshops og atelier tilbyder CANVAS sine studerende den uddannelsesmæssige fleksibilitet til at få erhvervserfaring, mens de studerer, og er altid opmærksomme på den studerendes ambitioner og mål. Projekter med arbejdsplads giver studerende direkte markedserfaring og hjælper dem med at udvikle et indledende professionelt netværk.

Et stort udvalg af programmer

CANVAS tilbyder tilgængelig træning inden for mode design, skræddersy & modeteknikker, grafisk design og illustration. Skolens programmer opdateres og gennemgås konstant for at følge med udviklingen i praksis og tendenser inden for mode, design og visuel kunst.

Skolen tilbyder en bred vifte af internationalt anerkendte grader og certifikater, herunder:

  • Kort kursus certifikater
  • Forberedende certifikater
  • Grundlæggende grader
  • Specialiseringsgrader
  • Bacheloruddannelser
  • Aftenklasser

Det europæiske kreditoverførselssystem (ECTS)

CANVAS 'grader i modedesign, skræddersyning og modeteknikker, grafisk design og illustration er af en overlegen professionel standard og er integreret i ækvivalensen af det europæiske kreditoverførselssystem (ECTS), der tilbyder grader på højere niveau på' 3-5- 8 'model (Bachelors - Master - Doktorgrad). Dette system er baseret på programmets arbejdsbyrde og de nødvendige studietimer for at nå programmets mål.

Deltag i CANVAS at tage din træning til det næste niveau og sikre, at du når dine kreative mål!

Placeringer

Lausanne

Address
Avenue de Sévelin 46
1004 Lausanne, Vaud, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig