CANVAS

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Springbræt mod dit arbejde

CANVAS bringer kreative kandidater inden for "Visual Arts" løsningen til at omfavne en karriere inden for mode og design , der hører til de banebrydende industrier i denne verden.

CANVAS skolen blev grundlagt for mere end 25 år siden i hjertet af Lausanne (Schweiz-Romande) og vil opleve betydelig og vedvarende udvikling i løbet af de sidste 15 år. Dets grundlæggere, oprindeligt uddannet i schweiziske Grandes Ecoles, der brænder for design og pædagogik, har skabt Institut Supérieur des Arts et Techniques de la Mode. Anerkendt af alle erhverv, de schweiziske statsorganer (CIO, AI og), også på internationalt plan (FEDE, FN, Rådets Europa og), triumferer CANVAS skolen, første klasse, regelmæssigt i de mest prestigefyldte Europæiske konkurrencer og har taget en fremtrædende plads, ligesom de internationale organisationer, i anvendelsen af standarderne for træning og uddannelse for moderne ungdom.

Erfaring i service med kreativitet

Deltag i CANVAS professionalisme for at sikre en succesrig karriere, der opfylder dine ambitioner!

CANVAS skolen, anerkendt for sit høje forskel inden for ARTS

Klasser undervises i løbet af dagen eller om aftenen tilbyder en række fleksible timer, der giver alle mulighed for at opbygge deres tilpassede tidsplan for en bedre styring af personlige, familiemæssige og professionelle begrænsninger.

Et erfarent fakultet, opmærksom på spørgsmålet om professionel integration af studerende, tilpasser og tilpasser sin undervisning til hver enkelt lærers fakulteter, samtidig med at arbejdsmarkedets forventninger overholdes.

A model poses for photographers backstage at Mercedes-Benz Fashion Week.Flaunter.com / Unsplash

Ny pædagogik CANVAS

CANVAS træning kombinerer både teoretiske og praktiske tilgange relateret til de kunstneriske og tekniske aspekter af de påtænkte fag. Disse didaktiske værktøjer gør det muligt for den studerende at forstå og mestre disciplinerne i deres helhed for at etablere sig professionelt inden for disse felter i slutningen af kurset.

I direkte interaktivitet med virksomheder tilbyder CANVAS skolen uddannelsesmæssig fleksibilitet, en lytteevne tilpasset hver elevs ambitioner.

Deltagelse i mange projekter relateret til omverdenen giver alle en arbejdsmarkedserfaring og udviklingen af et første professionelt netværk (internationalt netværk).

Formationerne udvikler sig konstant og genopfinder sig i henhold til udviklingen af et verdensmarked i evig økonomisk og social transformation.

kurser

CANVAS giver tilgængelig træning på forskellige niveauer:

  • Pre-læretid (forberedende år for kunstneriske fag)
  • Professionel (kandidatuddannelse)
  • Superior (bachelor)
  • Efteruddannelse (certifikat)
  • specialisering
  • Gratis kurser
  • Den internationale læseplan

CANVAS , et vigtigt og indflydelsesrige samfund af lidenskabelige skabere, i multikulturelle omgivelser.

En anerkendelse, der strækker sig ud over de schweiziske grænser, en kunstnerisk tilgang til de forskellige kulturer i vores verden, en personlig og professionel berigelse.

Yderligere detaljer vedhæftet.

kvalifikationer

Niveau for uddannelser: Bachelor, kandidat, certifikat, forberedelse (forberedende år)

Diplomaerne på CANVAS skolen er valideret og certificeret af FEDE (European Federation of Schools).

CANVAS kurser leverer eksamensbeviser implementeret af det europæiske kreditoverførselssystem ( ECTS ).

CANVAS gruppen er certificeret af ETHICAS og sikrer en kvalitet af den førende skole, og netværket af United Schools er en internationalt garanteret åbning.

Derudover er CANVAS et europæisk relæundersøgelsescenter, der anerkendes og rekvireres til forskellige DEES og kandidater skiftevis.

Studieprogrammer

CANVAS Skoles forskellige studieprogrammer er designet til at dække hele fagkendskabet. Kombinationen af de underviste discipliner, der foretages af sammenhængen mellem et emne og det andet, giver mulighed for en optimal komplementaritet og skabelsen af omfattende og givende uddannelseskurser, der effektivt forbereder den studerende til hans fremtidige erhverv.

For mere information om de kurser, der undervises i hvert kursus, kan du downloade dokumentet, der svarer til den ønskede uddannelse nedenfor.

Placeringer

Lausanne

Address
Avenue de Sévelin 46
1004 Lausanne, Vaud, Schweiz