CIES - International Centre for Sports Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse


CIES - International Centre for Sports Studies , er et uafhængigt studiecenter beliggende i Neuchâtel, Schweiz. Det blev oprettet i 1995 som et joint venture mellem Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

Billede: FIFA Master 18th Edition på Home of FIFA velkommen af ​​både FIFAs præsident Gianni Infantino og generalsekretær Fatma Samoura.

Ved hjælp af en tværfaglig tilgang leverer CIES forskning, uddannelse på højt niveau og rådgivning til sportverdenen med det formål at overvinde sportens kompleksitet i dagens samfund og forbedre, hvordan det styres og styres på tværs af alle sportsgrene.

Som et internationalt center opretholder CIES et kvalificeret og forskelligt personale og udvider løbende partnerskabet med enkeltpersoner, universiteter og sportsorganisationer over hele verden.

VORES MISSION

CIES opfordrer løbende fremskridt og bæredygtig udvikling i forvaltningen af ​​sport over hele verden ved fuldt ud at udnytte sit internationale partnersamarbejde. Vi fremmer aktivt den løbende udveksling af viden og erfaringer fra alle vores forsknings- og uddannelsespartnere. er hvor akademisk forskning opfylder praktisk ledelse, hvilket resulterer i forskningsbaserede løsninger, som kan tilpasses lokale behov og krav.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

FIFA Master - International Master i Management, Juridik og Humaniora i Sport

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Schweiz Neuchâtel

Organiseret af CIES - International Center for Sportstudier, i samarbejde med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italien) og Universitetet i Neuchâtel (Schweiz), FIFA Master of Management , Law and Humanities of Sport blev oprettet for at fremme lederuddannelse inden for sportsverdenen. [+]

FIFA Master - International Master i Management, Juridik og Humaniora i Sport

Organiseret af International Center for Sports Studies (CIES) i samarbejde med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italien) og Universitetet i Neuchâtel (Schweiz), FIFA Master of Management , Law and Humanities of Sport blev oprettet for at fremme lederuddannelse inden for sportsverdenen. Det er udviklet til at blive et kandidatuddannelsesprogram, der udvikler allround-ledere, der kan klare den stadigt mere komplekse sportsport.

Billede: FIFA Master 18th Edition på Home of FIFA velkommen af ​​både FIFAs præsident Gianni Infantino og generalsekretær Fatma Samoura.Et unikt programFIFA Master tager sine kandidater på en unik rejse gennem tre forskellige europæiske lande til at studere sport. Tre fremtrædende universiteter i England, Italien og Schweiz, der er blandt Europas mest sportsorienterede lande, er samlet for at give et etårigt program, der kombinerer førsteklasses akademisk undervisning og praktiske case studies suppleret med gæstelærere og feltbesøg. Kurset fokuserer på tre centrale og interrelaterede aspekter af sport humaniora, ledelse og lov. Når uddannelsen er afsluttet, modtager kandidater et fælles-diplom leveret af de tre universiteter.Udvikling af unikke menneskerFIFA Master tilbyder et dynamisk internationalt miljø med omkring 20 forskellige nationaliteter repræsenteret i en klasse på ca. 30 kandidater, som udvælges hvert år. Den internationale tværfaglige tilgang giver efteruddannede mulighed for at lære en bred vifte af emner og udvikle deres analytiske færdigheder for bedre at kunne klare de hurtigt skiftende tendenser i sportsbranchen.Til en unik industriFIFA Master tilbyder en unik mulighed for at... [-]

Videoer

James Kitching, Ex-Head of Sports Legal Services, Disciplinary and Governance AFC

Ya Gao, FIFA Master 17th Edition Postgraduate

Ashley Hughes, FIFA Master 17th Edition Postgraduate

FIFA Master 17th Edition Leicester experience

Kontakt

CIES International Centre for Sports Studies

Adresse, linje 1 International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Schweiz
Hjemmeside http://www.cies.ch/education/fifa-master/about-fifa-master/about-fifa-master/
Telefon +41 32 718 39 09