Læs den officielle beskrivelse

CIES - International Centre for Sports Studies , er et uafhængigt studiecenter beliggende i Neuchâtel, Schweiz. Det blev oprettet i 1995 som et fundament mellem Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

Billede: FIFA Master 18th Edition på Home of FIFA velkommen af ​​både FIFAs præsident Gianni Infantino og generalsekretær Fatma Samoura.

Ved hjælp af en tværfaglig tilgang leverer CIES forskning, uddannelse på højt niveau og rådgivning til sportverdenen med det formål at overvinde sportens kompleksitet i dagens samfund og forbedre, hvordan det styres og styres på tværs af alle sportsgrene.

Som et internationalt center opretholder CIES et kvalificeret og forskelligt personale og udvider løbende partnerskabet med enkeltpersoner, universiteter og sportsorganisationer over hele verden.

VORES MISSION

CIES opfordrer løbende fremskridt og bæredygtig udvikling i forvaltningen af ​​sport over hele verden ved fuldt ud at udnytte sit internationale partnersamarbejde. Vi fremmer aktivt den løbende udveksling af viden og erfaringer fra alle vores forsknings- og uddannelsespartnere. er hvor akademisk forskning opfylder praktisk ledelse, hvilket resulterer i forskningsbaserede løsninger, som kan tilpasses lokale behov og krav.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

CIES - International Centre for Sports Studies

Organiseret af CIES - International Center for Sportstudier, i samarbejde med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Manag ... [+]

FIFA Master - International Master i Management, Juridik og Humaniora i Sport

Organiseret af International Center for Sports Studies (CIES) i samarbejde med tre universiteter, De Montfort University i Leicester (England), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italien) og Universitetet i Neuchâtel (Schweiz), FIFA Master of Management , Law and Humanities of Sport blev oprettet for at fremme lederuddannelse inden for sportsverdenen. Det er udviklet til at blive et kandidatuddannelsesprogram, der udvikler allround-ledere, der kan klare den stadigt mere komplekse sportsport.

Billede: FIFA Master 18th Edition på Home of FIFA velkommen af ​​både FIFAs præsident Gianni Infantino o... [-]
Schweiz Neuchâtel Det Forenede Kongerige Leicester Italien Milano  + 2 Mere
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
CIES International Centre for Sports Studies
Address
International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1
2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Schweiz
Hjemmeside
Telefonnummer
+41 32 718 39 09
Address
Leicester, England, Det Forenede Kongerige
Address
Milano, Lombardiet, Italien