CIES - International Centre for Sports Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

CIES - International Centre for Sports Studies , er et uafhængigt studiecenter beliggende i Neuchâtel, Schweiz. Det blev oprettet i 1995 som et fundament mellem Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og staten Neuchâtel.

Billede: FIFA Master 18th Edition på Home of FIFA velkommen af ​​både FIFAs præsident Gianni Infantino og generalsekretær Fatma Samoura.

Ved hjælp af en tværfaglig tilgang leverer CIES forskning, uddannelse på højt niveau og rådgivning til sportverdenen med det formål at overvinde sportens kompleksitet i dagens samfund og forbedre, hvordan det styres og styres på tværs af alle sportsgrene.

Som et internationalt center opretholder CIES et kvalificeret og forskelligt personale og udvider løbende partnerskabet med enkeltpersoner, universiteter og sportsorganisationer over hele verden.

VORES MISSION

CIES opfordrer løbende fremskridt og bæredygtig udvikling i forvaltningen af ​​sport over hele verden ved fuldt ud at udnytte sit internationale partnersamarbejde. Vi fremmer aktivt den løbende udveksling af viden og erfaringer fra alle vores forsknings- og uddannelsespartnere. er hvor akademisk forskning opfylder praktisk ledelse, hvilket resulterer i forskningsbaserede løsninger, som kan tilpasses lokale behov og krav.

Placeringer

Neuchâtel

CIES International Centre for Sports Studies

Address
International Centre for Sports Studies
c/o Hôtel DuPeyrou
Avenue DuPeyrou 1

2000 Neuchâtel, Neuchâtel, Schweiz
Telefonnummer
+41 32 718 39 09

Leicester

Address
Leicester, England, Det Forenede Kongerige

Milano

Address
Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig