Læs den officielle beskrivelse

CIS Zurich

Center for Komparative og Internationale Studier (CIS Zurich) blev grundlagt i 1997 under ledelse af professor Kurt Spillmann som en måde at samle politisk videnskab forskere fra den schweiziske føderale Institute of Technology Zurich (ETH Zürich) og Zürich Universitet. I dag er Center indeholder et dusin videnskabelige medarbejdere og omkring 150 ph.d.-studerende, postdoc forskere og andre videnskabelige og administrative medarbejdere fra ETH Zürichs Institut for samfundsvidenskab og humaniora og universitetet i Zürich Institut for Statskundskab. CIS Zurich har to campusser, den ene i hjertet af Zürich og en i Zürich Oerlikon.

Forskning på CIS Zurich

I en tid med hurtige globale forandringer og stadig tættere multilaterale netværk, er nationale og internationale politik bliver mere og mere sammen. Hos CIS Zürich, derfor søger vi at integrere studiet af de nationale politiske systemer og studiet af international politik, der fokuserer på de komplekse forbindelser mellem nationale, internationale og transnationale politiske processer, strukturer og institutioner.

Dermed vores forskning koncentrerer sig om en række emner, herunder: - Demokrati, demokratisering og Public Governance - Konflikt Forskning og Sikkerhedsstudier - International Politisk Økonomi - Internationalt Udviklingssamarbejde - Politisk Analyse - Swiss Politik - Europæisk Politik - Social Science Research Methods Vores metodiske tilgange spænder fra formelle teori, kvalitative casestudier og felt og eksperimentel forskning til økonometriske metoder og datamodellering.

Denne skole tilbyder også:

MA

Center for Comparative and International Studies (CIS)

Den Macis er en forskningsorienteret kandidatuddannelse i statskundskab, der tilbydes af Center for Komparative og Internationale Studier (CIS), en af ​​de førende politi ... [+]

Den Macis er en forskningsorienteret kandidatuddannelse i statskundskab, der tilbydes af Center for Komparative og Internationale Studier (CIS), en af ​​de førende statskundskab forskningscentre i Europa. SNG er en fælles institution i ETH Zürich og Zürich Universitet. 2013 Leiden Ranking placeret ETH Zurich på toppen inden for samfundsvidenskab og humaniora i Europa.

Den Macis er en 90-ECTS-program og tager 3-4 semestre at fuldføre. Studieordningen fokuserer på spørgsmål om demokrati, politisk vold, politisk økonomi og bæredygtig udvikling. Alle kurser bliver undervist på engelsk af et team af internationalt anerkendte professorer.

Med små klassestørrelser på højst 15-20, Macis studerende har gavn af tæt elev-fakultet interaktion, og en intellektuelt stimulerende miljø. Entré er på et konkurrencemæssigt grundlag. ... [-]

Schweiz Zürich
Kontakt skolen
Fuldtid
3 - 4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk