Læs den officielle beskrivelse

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) er verdens førende hotelskole og giver stor respekt blandt gæstfrihedspersonale. I dag drager omkring 2.000 lidenskabelige elever fra næsten 90 lande fordelene fra sine førsteklasses fakultet og ultramoderne campusfaciliteter. Kandidater fra EHL fortsætter med at nyde de bedste internationale karriere i hospitalsbranchen.

Ecole hôtelière de Lausanne blev grundlagt i 1893, og siden da er det aldrig ophørt med at vokse og forny. I løbet af denne tid har gæstfrihedsbranchen i høj grad udviklet sig. Som reaktion på disse hurtige ændringer evaluerer EHL løbende og opdaterer sine programmer for at svare til nye industribehov. To programmer tilbydes:

  • Bachelor of Science i International Hospitality Management
  • Executive MBA i Hospitality Administration

Campus Life
EHL-campus er også et aktivt hotel, der er udstyret med populære restauranter og barer, der tjener som træningsplads samt et sted at slappe af om aftenen. Udover dette har byen et blomstrende natteliv med mange barer og levende musiksteder i rækkevidde af hovedcampus. Lausanne tjener også som hovedkvarter for Den Internationale Olympiske Komité, og eleverne nyder adgang til førsteklasses sportsfaciliteter.

Fakultet

Fakultetets medlemmer sikrer også konstant samspil med industrien. Udover forskning underviser mange i EHLs ledelseskurser og udfører konsulentmandater i lande over hele verden. De er konstant i kontakt med de problemer og daglige udfordringer, som fagfolk på området står overfor.

Du kan oprette forbindelse til Ecole hôtelière de Lausanne på Facebook , YouTube og Twitter eller på EHL LinkedIn siden.

Programmer undervist i:
Engelsk
Fransk

Denne skole tilbyder også:

Master

Ecole hôtelière de Lausanne – University of Applied Sciences

En første-of-its-kind, industri-centreret program Ecole Hoteliere de Lausanne, Conrad N. Hilton College ved University of Houston og School of Hotel og Turisme Management ... [+]

En første-of-its-kind, industri-centreret program Ecole Hoteliere de Lausanne, Conrad N. Hilton College ved University of Houston og School of Hotel og Turisme Management på The Hong Kong Polytechnic University slutter sig sammen om at tilbyde en ekstraordinær Kandidatuddannelsen i Global Hospitality Management.

Det har til formål at påvirke den internationale gæstfrihed ledere med en global bevidsthed stammer fra første hånd lokal business viden. Erfaring Det 3-semester vil sætte høje potentielle studerende til at blive branchens ledere, der kan "tænke globalt og handle lokalt".

Undersøgelse, bo og arbejde i 3 kontinenter Uddannelsen består af 3 semestre af avancerede niveau klasser på 3 campusser i tillæg til projekter og faglige seminarer, præget med forretnings- og kulturelle nedsænkning uger.... [-]

Schweiz Lausanne
February 2020
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Hotel Management School: what are Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) students?