ETH Zurich, Institute of Pharmaceutical Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Missionen for Institut er at udføre banebrydende forskning med en tværfaglig tilgang til studiet af relevante problemer i Farmaceutiske Fakultet samt til udvikling af nye diagnostiske og terapeutiske prototyper. Instituttet har en forpligtelse til at oversætte topkvalitet i forskningen i undervisningen for at danne en ny generation af eksperter på området.

Den Institute of Pharmaceutical Sciences hører til Institut for Kemi og Anvendt Biosciences på ETH Zürich. Instituttet er placeret på Hönggerberg Campus. Instituttet er vært for 11 forskningsenheder med et internationalt videnskabeligt personale på mere end 100 forskere. Det tilbyder et stimulerende forskningsmiljø og state-of-the-art infrastruktur.

Forskningen ved Institut for Farmaceutiske Fakultet dækker en bred vifte af emner: fra identifikation og karakterisering af biomolekylære lægemiddelkandidater til præklinisk og klinisk udvikling af lovende diagnostiske og terapeutiske midler. Gives øget vægt til genomics og proteomics tilgange til at supplere vores traditionelle styrke inden for farmaceutisk forskning. Instituttet har spillet en central rolle i etableringen af ​​Functional Genomics center Zürich og er aktivt at forme centerets næste ekspansionsfase. Interne og eksterne videnskabelige samarbejder aktivt opmuntret og omfattende kontakter opretholdes med hospitaler og industrien for at fremme en effektiv videnoverførsel til gavn for medicin og bioteknologi.

De pædagogiske uddannelser på Institut for Farmaceutiske Fakultet omfatter en bachelor pensum i Farmaceutiske Fakultet (med omkring 400 elever), samt post-graduate kurser, der dækker forskellige aspekter af Farmaceutiske Fakultet og Teknologi (f.eks Medicinalkemi, radioaktive Videnskab, Quality Management & GMP retningslinjer). Instituttet har også en lang tradition i uddannelse Ph.D. studerende. Succesfulde alumner har fundet positioner i universiteter, medicinalvirksomheder, hospitaler og regulerende myndigheder rundt omkring i verden. I øjeblikket er mere end 90 elever fra 10 nationer tilmeldt Ph.D. program. Særlige foredrag og en ugentlig seminar serie med titlen "Seminarer i Drug Discovery & Development" er afsat til de seneste fremskridt i farmaceutisk forskning og sikre regelmæssig kontakt med førende nationale og internationale forskere.

Nøgleord: Radiopharm, radiofarmaci, radioaktive, radiochem, radiokemi

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også: