ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

122193_180531-poster_presentations-004.jpg

ETH Zürich

Frihed og individuelt ansvar, iværksætterånd og åbenhed: ETH Zürich står på et grundgrund af ægte schweiziske værdier.

Vores universitet for videnskab og teknologi går tilbage til året 1855, da grundlæggerne af det moderne Schweiz skabte det som et center for innovation og viden.

På ETH Zurich opdager de studerende et ideelt miljø for selvstændig tænkning, forskere et klima, der inspirerer topydelse. ETH Zurich ligger i hjertet af Europa, men alligevel skaber forbindelser over hele verden, og er banebrydende for effektive løsninger på de globale udfordringer i dag og i morgen.

Portræt

Frihed og individuelt ansvar, iværksætterånd og åbenhed: ETH Zürich står på et grundgrund af ægte schweiziske værdier. Vores universitet for videnskab og teknologi går tilbage til året 1855, da grundlæggerne af det moderne Schweiz skabte det som et center for innovation og viden. På ETH Zurich opdager de studerende et ideelt miljø for selvstændig tænkning, forskere et klima, der inspirerer topydelse. ETH Zurich ligger i hjertet af Europa, men alligevel skaber forbindelser over hele verden, og er banebrydende for effektive løsninger på de globale udfordringer i dag og i morgen.122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

Fakta

  • 19.800 studerende, herunder 4.000 doktorander, fra over 120 lande
  • 500 professorer
  • 355 spin-offs siden 1996
  • 21 Nobelprisvindere, inklusive Albert Einstein og Wolfgang Pauli (1 Fields Medal-vinder, 2 Pritzker-prisvindere)
  • 90 patentansøgninger og 200 opfindelsesrapporter hvert år
  • CHF 1,8 mia., Inklusive CHF 1,3 mia. Kernefinansiering fra den føderale regering
  • 9. i THE ranking (2016)
  • 8. i QS ranking (2016)
  • 19. placering i ARWU ranking (2016)

Hovedfokusområder

For at klare menneskehedens største udfordringer er det ofte nødvendigt med en kombination af disciplinære tilgange i multidisciplinære teams eller en tværfaglig tilgang. Dette er grunden til, at ETH Zürich koncentrerer sig om flere hovedfokusområder ud over afdelingsaktiviteter. Forskningen fokuserer på samfundets behov - det være sig på lokalt, nationalt eller globalt plan - og giver således et værdifuldt bidrag til politik, økonomi og samfund.122195_181106-kolloquium-011.jpg

ETH Zürichs vigtigste fokusområder er som følger:

Medicin

Som et teknisk og videnskabeligt universitet har ETH Zurich ydet betydelige bidrag til fremme af medicin i årtier gennem grundlæggende forskning, udvikling af teknologier til prognostik, diagnostik og terapi, grundlæggelsen af spin-off-virksomheder, trænings- og uddannelsesprogrammer og infrastruktur.

Data

Forskere ved ETH Zurich udvikler nye tilgange til datavidenskab og maskinlæring for at sikre og evaluere enorme mængder data.

Bæredygtighed

Fødevaresikkerhed, energiforsyning og klimaforandringer, bæredygtig design af vores levesteder og omhyggelig håndtering af naturressourcer er blandt de største globale udfordringer. ETH Zurich har studeret disse emner intenst i årtier og er i dag førende inden for energi, ernæring og miljøforskning.

Fremstillingsteknologier

En virksomheds økonomiske succes afhænger af dens evne til at udvikle innovative produkter og sikre omkostningseffektiv produktion. ETH Zurichs forskning bidrager til udviklingen af fremtidsorienterede produktionsprocesser og produktionsteknologier.

Kritisk tænkningsinitiativ

ETH Zurich lancerede Critical Thinking Initiative (CTETH) i 2012 med det mål at træne ETH-studerende til at tænke kritisk og uafhængigt. Dette initiativ giver universitetet mulighed for at tilbyde kritisk tænkning og kommunikations- og lederegenskaber ud over specialiseret ekspertise.

Zurich122197_180920-kolloquium-028.jpg

Placeringer

Zürich

Address
ETH Zurich
Institute of Science, Technology and Policy
Universitätstrasse 41
8092 Zürich
Switzerland

Zürich, Zürich, Schweiz