Læs den officielle beskrivelse

Zürich

ETH Zürich

Frihed og individuel ansvarlighed, iværksætterånd og åbenhed: ETH Zürich står på en basis af sande schweiziske værdier.

Vores universitet for videnskab og teknologi går tilbage til året 1855, da grundlæggerne af det moderne Schweiz skabte det som et center for innovation og viden.

På ETH Zürich opdager eleverne et ideelt miljø for selvstændig tænkning, forskere et klima, der inspirerer toppræstation. ETH Zürich er beliggende i hjertet af Europa og forfalder forbindelser over hele verden, og er banebrydende effektive løsninger på de globale udfordringer i dag og i morgen.

Portræt

Frihed og individuel ansvarlighed, iværksætterånd og åbenhed: ETH Zürich står på en basis af sande schweiziske værdier. Vores universitet for videnskab og teknologi går tilbage til året 1855, da grundlæggerne af det moderne Schweiz skabte det som et center for innovation og viden. På ETH Zürich opdager eleverne et ideelt miljø for selvstændig tænkning, forskere et klima, der inspirerer toppræstation. ETH Zürich er beliggende i hjertet af Europa og forfalder forbindelser over hele verden, og er banebrydende effektive løsninger på de globale udfordringer i dag og i morgen.

Tal og fakta

  • 19.800 studerende, herunder 4.000 ph.d.-studerende, fra over 120 lande
  • 500 professorer
  • 355 spin-offs siden 1996
  • 21 Nobelprisvindere, herunder Albert Einstein og Wolfgang Pauli (1 Fields Medal Vinder, 2 Pritzker Prize-vindere)
  • 90 patentansøgninger og 200 opfindelsesrapporter hvert år
  • 1,8 mia. CHF, der omfatter 1,3 mia. CHF-finansiering fra forbundsregeringen
  • 9. i rangordningen (2016)
  • 8. i QS-rangering (2016)
  • 19. i ARWU ranking (2016)

Fokusområder

For at klare menneskehedens store udfordringer er det ofte nødvendigt at kombinere disciplinære tilgange i tværfaglige grupper eller en tværfaglig tilgang. Derfor koncentrerer ETH Zürich sig på flere hovedfokusområder ud over afdelingsaktiviteter. Forskningen fokuserer på samfundets behov - det være på lokalt, nationalt eller globalt plan - og det giver også et værdifuldt bidrag til politik, økonomi og samfund.

ETH Zürichs hovedfokusområder er som følger:

Medicin

Som et teknisk og videnskabeligt universitet har ETH Zürich gjort betydelige bidrag til udviklingen af ​​medicin i årtier gennem grundforskning, udvikling af teknologier til prognoser, diagnostik og terapi, grundlaget for spin-off-virksomheder, uddannelses- og uddannelsesprogrammer og infrastruktur.

data

Forskere ved ETH Zürich udvikler nye tilgange til datalogi og maskinindlæring for at sikre og evaluere enorme mængder data.

bæredygtighed

Fødevaresikkerhed, energiforsyning og klimaforandringer, bæredygtig udformning af vores levesteder og omhyggelig håndtering af naturressourcer er blandt de største globale udfordringer. ETH Zürich har studeret disse emner intensivt i årtier og er i dag en førende inden for energi, ernæring og miljøforskning.

Produktionsteknologier

En virksomheds økonomiske succes afhænger af dets evne til at udvikle innovative produkter og sikre omkostningseffektiv produktion. ETH Zürichs forskning bidrager til udviklingen af ​​fremtidens orienterede produktionsprocesser og produktionsteknologier.

Kritisk tænkning Initiativ

ETH Zürich lancerede det kritiske tænkende initiativ (CTETH) i 2012 med det formål at træne ETH-studerende til at tænke kritisk og uafhængigt. Dette initiativ giver universitetet mulighed for at yde kritisk tænkning og kommunikations- og ledelsesevner ud over specialkompetencer.

Programmer undervist i:
Engelsk
Tysk

Denne skole tilbyder også:

MSc

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Denne MAS er designet til studerende, der har en MSc-grad i natur- eller ingeniørvidenskaben (herunder også medicin, matematik og arkitektur) og sigter mod en karriere, h ... [+]

MAS i videnskab, teknologi og politik ETH Zürich tilbyder nu et nyt MAS-program inden for videnskab, teknologi og politik. Denne MAS er designet til studerende, der har en MSc-grad i natur- eller ingeniørvidenskaben (herunder også medicin, matematik og arkitektur) og sigter mod en karriere, hvor stærke færdigheder inden for politikanalyse og politikhåndtering er vigtige. Sådanne færdigheder er i stor efterspørgsel, især i statslige organer, store teknologier og biovidenskabsfirmaer, konsulentfirmaer, internationale organisationer og ngo'er. Den første halvdel af programmet (4 måneder) er designet til fuld tid studie. Anden halvdel kan gennemføres gennem fuld- eller deltidsstudie i kombination med praktik eller professionel beskæftigelse. Ansøgninger til efteråret 2017-programmet accepteres rullende, og rekrutteringsprocessen lukker i slutningen af ​​juli 2017.... [-]

Schweiz Zürich
Februar 2020
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
ETH Zurich
Institute of Science, Technology and Policy
Universitätstrasse 41
8092 Zürich
Switzerland

Zürich, Zurich, CH
Social Media