Læs den officielle beskrivelse

Fodboldindustrien har udviklet sig voldsomt de seneste år og fortsætter sin spektakulære stigning. Forhøjelser i tv-rettigheder, overførselsnumre og deltagelsesniveauer, for blot at nævne nogle få, over hele verden som vidne. På grund af manglende gennemsigtighed og etik er mange skandaler blevet udbrudt, og flere personer og organisationer end nogensinde er krævende forandringer. Og det er her The Football Business Academy kommer i spil. Vores mission er at opfylde dette behov af professionelt uddannede ledere til fodboldudviklingen. Skabt til folk, der ønsker at bryde ind i fodboldindustrien, tilbyder vores skole en Mester i fodbold forretning som giver alle de nødvendige værktøjer til at lykkes i denne passionerede og dynamiske industri. Virksomhedsværktøjer nødvendige for at bryde ind i Fodboldindustri: Viden, erfaring og netværk. Og vigtigheden ligger i at have dem alle. Derfor er vores kandidatuddannelse baseret på fem forskellige akser:

  • Online og på campus teoretiske klasser
  • Forudsat praktikplacering
  • Student Business Projekter
  • Ekskursioner
  • Forretningshændelser drevet af Soccerex, den globale leder for fodbold forretningshændelser

Ved FBA, Vælger vi de bedste kandidater, der også er passionerede for fodbold. Vores hovedmål er at forberede dem på en vellykket adgang til fodboldindustrien.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

FBA The Football Business Academy

Med professionaliseringen af fodbold kommercialisering vokser efterspørgslen efter ledende medarbejdere med faglig viden og færdigheder i fodboldindustrien. Som følge her ... [+]

Med professionaliseringen af fodbold kommercialisering vokser efterspørgslen efter ledende medarbejdere med faglig viden og færdigheder i fodboldindustrien. Som følge heraf har Fodbold Handelsakademi samarbejdet med branchens eksperter for at skabe et unikt, integreret læringsprogram, der skal hjælpe eleverne med at opbygge fundamentet for succes i den hurtige globale fodboldindustri.

FBA 's Master of Arts i fodbold forretning er den første til at sætte præcedens, og det unikke ved dette kursus er, at det kombinerer fordelene ved online og på campus kurser. Kandidatuddannelsen er ikke begrænset til den traditionelle pensumstruktur og uddannelsesmodel, der skaber en mere innovativ og komplet pensum for at imødekomme fodboldindustriens faktiske situation for at imødekomme fodboldindustriens behov og studerende i det 21. århundrede.... [-]

Schweiz Switzerland Online Geneva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

The FBA Intro Week 2017