FBA The Football Business Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fodboldindustrien har udviklet sig voldsomt de seneste år og fortsætter sin spektakulære stigning. Forhøjelser i tv-rettigheder, overførselsnumre og deltagelsesniveauer, for blot at nævne nogle få, over hele verden som vidne. På grund af manglende gennemsigtighed og etik er mange skandaler blevet udbrudt, og flere personer og organisationer end nogensinde er krævende forandringer. Og det er her The Football Business Academy kommer i spil. Vores mission er at opfylde dette behov af professionelt uddannede ledere til fodboldudviklingen. Skabt til folk, der ønsker at bryde ind i fodboldindustrien, tilbyder vores skole en Mester i fodbold forretning som giver alle de nødvendige værktøjer til at lykkes i denne passionerede og dynamiske industri. Virksomhedsværktøjer nødvendige for at bryde ind i Fodboldindustri: Viden, erfaring og netværk. Og vigtigheden ligger i at have dem alle. Derfor er vores kandidatuddannelse baseret på fem forskellige akser:

  • Online og på campus teoretiske klasser
  • Forudsat praktikplacering
  • Student Business Projekter
  • Ekskursioner
  • Forretningshændelser drevet af Soccerex, den globale leder for fodbold forretningshændelser

Ved FBA, Vælger vi de bedste kandidater, der også er passionerede for fodbold. Vores hovedmål er at forberede dem på en vellykket adgang til fodboldindustrien.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Professional Master in Football Business

Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 1 år March 2019 Schweiz Geneva Switzerland Online + 2 mere

FBA tilbyder en professionel mester i fodboldbranchen, som er den første af sin art; Det er et hybridprogram, der tager alle fordelene ved online og fysiske kurser og kombinerer dem med et unikt program. [+]

[-]

Videoer

The FBA Intro Week 2017

Kontakt