Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den HGK FHNW (Academy for Kunst og Design FHNW) er et sted for konceptualisering, produktion og kritisk refleksion.

Den Academy of Art and Design FHNW med sine ti institutter, 750 studerende og 200 fakultetet ser sig selv som levende grobund for ideer, som et kulturelt-politisk katalysator og som en seismograf detektering socialt relevante områder i kunst, design og videnskab, der er så raffineret, bearbejdet og formidlet på forbilledlig mode gennem teori og praksis. På grundlag af differentieret perception og refleksion, personlige vision og forståelse, Akademiet ser sin rolle som vender nutidens udfordringer gennem en række kreative rum og faglige perspektiver.

Den HGK FHNW er et sted med mange forskellige holdninger og åbenhed

Gennem integrativ infrastruktur og en trinational ramme, den genopfundet Campus of the Arts letter tværfaglig og tværfaglig læring, forskning og produktion. Studerende kan i øjeblikket vælge imellem syv BA og fire kandidatuddannelser. Projektbaseret arbejde udgør kernen af ​​programmerne, der kombinerer, som det sker i forskning, kunstnerisk eksperimenterende, kreativ, teknologiske og videnskabelige tilgange. Sigter mod bæredygtigt skabe modtagelig plads til værker af høj kvalitet artefakter og produktive processer, Akademiet støtter og fremmer mulighederne i eksperimenter og netværk i modsætning til konventionelle vidensproduktion aktivt.

Den HGK FHNW er et sted for dialog - mellem elever og lærere, fag og kulturer, den akademiske verden og offentligheden.

Som en del af et internationalt netværk, Akademiet bevidst opsøger udveksling med ledende partner institutioner, der opererer inden for en lignende kritisk diskurs, pioneer løsninger til fremtidige sammenhænge og kulturer, og er aktivt meningsdannelse. Hvor undervisningen leves og formidles som en synergisk proces bevæger sig mellem samfund, kunst, politik og økonomi. Centralt i Akademiets sociale mission er uddannelse af kommende generationer af selvstændigt tænkende og trygt kompetente kunstnere og designere.

Visual Communication Institute / Basel School of Design

Den Visuel Kommunikation Institut / Basel School of Design er i dag en afdeling af University of Applied Sciences Nordvest (FHNW), Akademiet for Kunst og Design (HGK). Vi tilbyder læseplaner på bachelor- og kandidatniveau inden for Visuel Kommunikation med international akkreditering (BA, MA, mdes). De videnskabelige medarbejdere er aktive deltagere i design-community og er involveret i anvendt forskningsprojekter. Det centrale i alle aktiviteter er at skabe billeder til kommunikation. Visual Communication Institute udviklet ud af den indflydelsesrige tradition for Basel School of Design, der begynder i 1960'erne. Vi har udvidet denne baggrund for at løse udfordringerne i det 21. århundrede. Vi er en del af et internationalt netværk for Kunst og Design Skoler, der giver mange muligheder for studerende og fakultetet.

Basel School of Design

Den Basel School of Design og de studerende har påvirket det internationale Grafisk Design samfund siden 1960'erne. Under ledelse af Armin Hofmann og Emil Ruder kurser for grafisk design og typografi blev udviklet. De var udestående modeller til en modernistisk design uddannelse.

Siden år 2000 har den schweiziske uddannelsessystem gennemgået en forbavsende hurtig proces med at tilpasse sine uddannelsesinstitutioner til de internationale standarder for bachelor- og kandidatuddannelser læseplaner på universitetsniveau. I denne proces Visual Communication afdeling blev en selvstændig institut fra School of Design (Schule für Gestaltung Basel) faglig niveau. Vi er nu en del af University system Northwest Schweiz og har udviklet en læseplan for universitetet niveau med international akkreditering.

Dette Universitetsniveau institut officielt kaldes "Visuel Kommunikation Institut / Basel School of Design" og danner sammen med syv andre Design- og kunst orienteret institutter Akademiet for Kunst og Design Basel (HGK Basel) som en afdeling af University of Applied Sciences Nordvest (FHNW).

Dag Visuel Kommunikation Institut / Basel School of Design tilbyder en bachelorgrad programm, en international masteruddannelse program, International Summer Workshops, og er involveret i mange nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter.

Vi er stolte af, hvad vores institut har opnået i løbet af de seneste par år. Instituttet har et curriculum for i dag og i morgen design verden fortsætter den rige tradition for schweiziske Design og typografi.

Akkrediteret af den britiske Skill Funding Agency (pcDL opført institution.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig