School of Life Sciences FHNW, University of Applied Sciences and Arts Northwestern Switzerland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

School of Life Sciences Life Sciences lyder spændende ... og de er! The School of Life Sciences ved University of Applied Sciences og Arts Nordvest ligger i hjertet af et af verdens førende Life Sciences regioner, "tri-nationale" Basel, der grænser op til Schweiz, Frankrig og Tyskland. Vi har hele tiden sammenligne vores undervisning og forskning med internationale kvalitetsstandarder og tilskynde tværfaglighed samt samarbejde med netværk og diverse samarbejdspartnere. Vores mål er at anvende de fascinerende Life Sciences i en økonomisk sammenhæng, og sammen med vores forskningspartnere, at etablere en markant internationalt universitet profil. Vores kolleger er industrien og videnskabelig forskning specialister. De undersøger de nyeste teknologiske tendenser i Life Sciences og beskæftige sig med forskellige videnskabelige spørgsmål ved hjælp af den mest moderne udstyr og inden for Life Sciences industrien. Vores forskere og studerende generere solide bidrag til forskning, som bro over kløften mellem avancerede Life Sciences og deres praktiske anvendelser. Vi er en lærende organisation med mod til forandring, fremme af innovation og viden rettet mod nuværende og fremtidige markeder. Som et resultat, vi løbende udvikle vores kurser. Vi har gjort det vores mission at støtte unge iværksættere skaber spin-off virksomheder og til at arbejde for at danne samarbejde med dem. Efteruddannelse Praktiske anvendelser er i centrum for vores efteruddannelser. Det er vigtigt for os, at det, du lærer er, hvad du rent faktisk får brug for i dit efterfølgende karriere og ingen er bedre kvalificeret til at give denne knowhow end arbejder fagfolk. Vores undervisere er eksperter med industrien, den offentlige sektor og videnskabelige baggrunde. Disse erfarne fagfolk har også indflydelse om indholdet af vores efteruddannelser. I løbet af de kurser vil du arbejde på konkrete projekter og i dine papirer, du vil beskæftige sig med virkelige problemer. Overflødigt at sige, vores moderne infrastruktur er til din rådighed under hele din uddannelse. Forskning og udvikling I forbindelse med anvendt forskning og udvikling (R & D), det tætte samarbejde mellem skole Biovidenskabelige FHNW og regionale, nationale samt internationale erhvervsvirksomheder letter adgangen for offentlige institutioner til state-of-the-art forskningsresultater og den transformerende af ideer i praksis-orienterede produkter og processer. Vores forskning og udvikling er tværfaglig og fokuserer på disse tre forskningsområder:

Molekylære teknologier: teknologier til analyse og syntese af aktive stoffer og biologiske systemer Terapeutiske teknologier: teknologier til udvikling og produktion af farmaceutiske produkter og medicinsk udstyr i et miljø-kompatibelt måde Miljøledelse: holistisk miljøledelse for bæredygtig udnyttelse af ressourcerne og bevarelsen af ​​et miljø, er værd at leve i

Tværfaglighed betyder, at life science-relaterede områder er kortlagt i alle vores fire institutter (kemi og Bioanalytics, Ecopreneurship, Medicinsk og analytiske teknologier og Pharma Technology). Vores fakultet medlemmer er fra de faglige discipliner i kemi, biologi, farmaci, fysik og teknik. De arbejder på projekter i den forskning inden for vores institutter.

Placeringer

Basel

Address
School of Life Sciences FHNW
Gründenstrasse 40

4132 Basel, Basel City, Schweiz