Læs den officielle beskrivelse

Geneva IT Institute er en Informationsteknologi skole baseret i Genève i Schweiz.

Siden 1996, med en multinational studerende og fakultet, har det fokus på pædagogisk uddannelsessystemer praksis orienteret med komplette programmer forberede højt niveau diplomer og grader den reagerer på de voksende krav fra IT-markedet.

Hovedformål:

Hovedformålet er at reagere på industriens og markedets behov ved at give mere vægt på praktiske overvejelser. Metoden til undervisning er baseret på en effektiv, små-gruppe, værksted træning.

Karakteristik af vores kurser:

Vores kurser er orienteret Practice. Vores kurser svarer til den hurtigt voksende behov for netværksteknologier.

Vores mål er:

Træn de studerende, så de får en praktisk viden i edb-teknologi. Nøje følge udviklingen i edb-teknologi og den tilsvarende pædagogik. Opfylde kravene i markederne økonomi og arbejdspladser. Bevar kvaliteten af ​​vores undervisning på højeste internationale niveau.

Vores metode til undervisning:

Metoden er evolutiv, let og underviste i laboratorier og værksteder samt i klasseværelser. Det er job og carieer orienteret baseret på learning by doing. Små grupper 5 til 6 per klasse. Alle vores kurser er givet enten på fransk eller engelsk. Class værelser og Labs. er moderne og veludstyret. Vi anvender seriøs kontrol på hver studerendes viden og avancement. Vi støtter de studerende har problemer ved at gennemføre særlige sessioner. Vores instruktører er alle specialiserede praktikere inden for IT. Stammer fra forskellige dele af verden, holde eksamensbeviser højt niveau og med flere års praksis på området for undervisningserfaring. Vores studerende er fra forskellige oprindelser, de deltager for mellemlang og lang sigt kurser for at fuldføre det mest sofistikerede uddannelsesprogram for branchefolk inden for IT. Vores administrative personale tager sig af alle formaliteter med hensyn til de studerendes tilladelser, indkvartering og sundhedsforsikring.

  • Bemærk, at GITI ikke giver nogen legat eller sponsorering.
Programmer undervist i:
Engelsk
Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

GITI - Geneva Information Technology Institute

Post-graduate masteruddannelse dedikeret til: it-professionelle er villige til at lære og beherske de teknikker til at overvåge og styre Informationsteknologier i erhverv ... [+]

Post-graduate masteruddannelse dedikeret til:

IT-fagfolk villige til at lære og beherske de teknikker til at overvåge og styre Informationsteknologier i erhvervsmiljø. Bacheloruddannelser interesseret i at nå en øvre niveau karriere i it-ledelse.

Indholdet af kurserne

Alle kapitlerne er obligatoriske

Strategisk Information Management Management IT Infrastructure Informationssikkerhed Computer Management og Sikkerhed Virtualisering & Computing Fremspirende teknologier i Business miljø

Udarbejdelse og præsentation af den endelige rapport

Ansøgere skal indsende en forskningsarbejde. Dette kan være relateret til en af ​​de undersøgte eller foreslået af kandidaten på instruktøren godkendelse kapitler.... [-]

Schweiz Geneva
Åben tilmelding
Engelsk,Fransk
Fuldtid
Deltid
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk