Geneva School of Diplomacy and International Relations

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For at udvikle bedre lederskab i verden og en mere medfølende verden, for at forstå verden omkring os - fortid, nutid og fremtid - og for at påvirke den verden i en humanitær retning, er, hvad Genève Diplomatskole handler om.

Genève Diplomatskole og Internationale Relationer (GSD) bryster sig af stringent undervisning og på et fakultet kendt for deres bekymring for de individuelle behov hos vores studerende. Denne tradition forstærkes af den specialiserede og tværfaglige karakter af pensum. Vores kultur af studerendes engagement etablerer grundlaget for et stimulerende og kosmopolitisk atmosfære, der fremmer udveksling af ideer, forskning, undervisning, og integrationen af ​​de studerende til verdens mest diplomatiske samfund.

Den høje kvalitet af uddannelsen præsenteres af vores fornemme fakultet - af kendte professorer, ambassadører, statsmænd og stateswomen - udvalgt for deres faglige og akademisk ekspertise og humanitære engagement ens. De instruere, forskning, og offentliggør i både klassiske og banebrydende områder inden for internationale forbindelser. Deres undervisning metode er praksis-orienteret, i sidste ende at forberede de studerende til meget givende karriere i internationale anliggender.

GSD tilbyder meget konkurrencedygtige programmer med speciale i International Relations på bachelor-, master- og ph.d.-niveau. Som en del af pensum, vi bidrage til at give vores studerende med unikke praktik muligheder inden de omkringliggende internationale organisationer og ngo'er. Genève Diplomatskole har traditionelt fokuseret på uddannelse i verdensklasse internationale ledere offentlige og private sektor, der vil påvirke verden i en humanitær retning. Placeret i hjertet af det internationale samfund, GSD skaber en unik mulighed for at interagere med regeringsførelse aktører globale gennem en række specialiserede seminarer (leveret af centrale eksperter og forskere fra førende universiteter og internationale organisationer).

Vores formål er at forberede kommende ledere for deres roller på den internationale scene for at fremme fred og menneskerettigheder. Baseret på sine kerneværdier, GSD leverer høj kvalitet, praksis-orienteret uddannelse, med en forpligtelse til studerende støtte, og fremmer en filosofi rodfæstet i skolens motto "Serviendo Guberno« - det at regere er at tjene.

Alle uddannelser er helt afholdt på engelsk.

Vi ser frem til at dele Genève Diplomatskole erfaringer med dig.

Placeringer

Geneve

Geneva School Of Diplomacy & Intl Relations

Address
Château de Penthes
18, chemin de L'Impératrice

1292 Geneve, Geneve, Schweiz

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig